Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tentokrát to není narážka :D

Pokud to dotáhneš i ty, což vypadá, že ano, vesměs až na pár detailů budeš mít L&K hodnou plaketky. :palec: A L&K už je zase jiná liga :pivo:

PS: člen představenstva, druhý nejvyšší, náš obchodní ředitel, který se mnou sedí v kanclu, má názor "když tě to baví a platíš si to sám, nám do toho vlastně ani nic není" a auto jen chválí. Trošku se bojím, co jednou řekne náš pan nejvyšší, pokud to auto uvidí. Je totiž přesným opakem a lidem tu radost nechce dopřát už jenom z principu - tak snad se mi i navzdory tomu podaří auto dotáhnout tam, kam chci. Větší část cesty už mám za sebou :)

Odkaz ke komentáři

Jj ja som chcel vzdy bud RS alebo L&K takze toto bude taky maly splneny sen :palec: aj ked nebude origo laurina ale snad sa k tomu trochu priblizim :wub: a dakujem za povzbudenie :pivo:

Inak ja na tvojom mieste by som uz dal teraz sefovi navrh na odkupenie auta po tom ked ich zacnu odpredavat :) bola by ho skoda a mas ho vlastne od novoty takze velke plus :)

Drzim palec aby ti tu radost neprekazil, sam to poznam niekedy od urcitych ludi v mojom okoli ako dokazu do*ebat naladu :wallbash:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Přesně jak píšeš :palec: Určitě o ni projevím zájem, sice mě stála už nehorázné prachy, ale pro firmu je to stále jen základní výbava se základním motorem, kterou jednou budou odprodávat za nízkou cenu - snad se jen do té doby v práci nic nepokazí, alespoň v následujícím jednom roce snad určitě ne, dál samozřejmě nevidím. Nicméně auta se kupují na 6 let/200 tis. km, čili si ještě musím počkat 4 a půl roku a více než 150 tis. km :)

Uvidíme. Běžně jsme od sebe daleko a tak je malá šance, že auto uvidí, na druhou stranu se o mém autě ve firmě ví a mluví a proto při příležitostných poradách asi budu parkovat raději někde bokem, nebo pojedu s kolegy. Teď mi vrtají hlavou ta černá světla - zda to riskovat, nebo ne. Je to dost nápadná změna, na druhou stranu funkčnost vozu neovlivňuje a v případě potřeby bych si nechal originály pro případnou výměnu zpět. Tak si to ještě musím nechat projít hlavou :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Tak s tím problém nemám. Na bílé s těmi černými doplňky by to bylo super a nemusím chodit daleko - otec má černého FL kombíka s černými koly, černou maskou a asi před půl rokem si předělal přední světla na černo (mimochodem, má také služebáka :lool:), čili představu, jak to vypadá, mám. A proto vím, že je to dost nápadné. Po stránce stylu není co řešit, auto by vypadalo zase jinak. Jen jsou to zase další případné nepříjemnosti v práci no. Přes všemožné výhody služebáku, toto jsou ty nevýhody :(

Odkaz ke komentáři

jako zase chápej, že auto není tvoje ale nějakých majitelů, já být majitel tak bych ti nedovolil si hrát s autem... tak jasně že to je pro ně spotřebka, auto dnes je spotřebka viz třeba poslední případ halby... ale na to musí každý přijít sám a rozhodnout se ;)

to já vždy lumi chtěl jinou barvu než bílou a 2.0 TSI (rs loga mě nějak moc nevzrušují ani l@k, jenom el. sedačky které do RS nejdou narvat,m ax do S3 či GTI šli) :)

ale tak vyndat vše můžeš znova a popřípadě si pořídit svoji O2 v liftu časem....

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Samo, to já chápu, Marku. Ono jde spíše o principy. U nás ve firmě je velmi příjemná atmosféra, tedy ne vždy, ale na to, že jsme relativně velká firma, chování je zde opravdu skvělé. Jen náš pan nejvyšší je trošku jiný a má ve všemožných ohledech své nastavené principy, které většinou nikdo nechápe, protože nedávají smysl. Zatím nic nenamítal, nemohu si na něj v tomto ohledu stěžovat, ale vím, že dát mu tu možnost, namítal by. Když se to vezme z druhé strany, úpravy jsou jedna věc - někomu se líbit nemusí. Ale dovybavení vozu je pro majitele auta jen +, když je kvalitně provedeno, neměl by nikdo nic namítat. Jsou to prostě 2 pohledy, chápu oba, ale na kterém "břehu" jsem myslím netřeba říkat :)

PS: své auto určitě ne. Jednak kupovat si vlastní, určitě to nebude Octávka a jednak své auto je na prd - to bych musel přijít o práci, aby to pro mě hrálo roli. Je to hezké "na hraní", ale tím to hasne, jinak převládají klady ve prospěch služebáku ..

Odkaz ke komentáři

jde o to jak tam máte nastavitelný limity od vedení. přítelkyně i něco podepisovala, že používá firemní auto a nevím co ten dodatek vše obsahuje. Auto když jde někam do servisu, tak ho odpovědný pracovník vozového parku vždy zkontroluje a je výslovně zákazáno zasahovat do vozidla a tak... 1 za měsíc, umýt a vysát auto, takový normální ... já ho třeba nemůžu ani řídit, když ona se mnou nejede, dodržujeme náhoda je blbec, asi kvůli pojištovně co já vím, jak to tam mají smluvně...

P.S. vše má své pro a proti, ovšem "cizí" auto je lepší volba...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Tak právě toto je věc, která se u nás nijak neřeší. Ve smlouvě mám výslovně uvedeno, že se mám o auto starat sám a je na mé zodpovědnosti zajistit mu servis a provozuschopnost. Tuším, že tam sice máme dodatek, že vozidlo smí řídit jiná osoba pouze za předpokladu, že uživatel vozidla není schopen dokončit jízdu, ale to je tuším největší omezení. Jakékoli zmínky o neoprávněném zásahu a dalších limitech stanoveny nemáme. Mimo směrnice i vnitrofiremní dohoda platí ve smyslu "dělejte si s auty co chcete, jezděte kam chcete a kdy chcete, jen si přepínejte GPS pro soukromé jízdy a o servis se starejte sami" :)

Odkaz ke komentáři

Žejo, taky se mi to líbí :)

Ještě uvidím. Je to docela nápadné, proto se trošku bojím to riskovat, ale na druhou stranu by to logicky snad nikomu nemělo vadit více, než kola, či červené třmeny - kola sice naživo vedení ještě nevidělo, ale říkal jsem o nich a problém v tom nikdo neviděl..

Jinak černé mlhy 100% plánuji, i v případě, že by nebyla černá hlavní světla. :palec:

Asi takto nějak:

post-28923-0-47346400-1396199634_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No já přemýšlím, že bych použil na ten blinkr a možná i nahoru? bílou průsvitnou fólii na světla, čili by světla perfektně k autu ladila. Ovšem čím originálnější budou, tím více někomu mohou ve firmě vadit. Proto zvažuji, jak to udělat - tichá změna a čekat na reakci, nebo se narovinu zeptat.. Nic není tak jednoduché, interiér byl snazší, ten na první pohled nikdo nevidí :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...