Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

..když jsme ale u toho, zeptám se ostatních: Máte zkušenost s nějakou pokovenou (stříbrnou) žárovkou s oranžovým světlem (blinkry) s větší, než standardní svítivostí?

Došlo mi, že LEDky asi použitelné pro blinkry nebudou, určitě by se změnila frekvence blikání..

Díky za případné tipy ;)

Odkaz ke komentáři

ved skus vybrat jednu ziarovku, ak by bol klasicky prerusovac tak by sa frekvencia tiez zmenila... moc tomu neverim ze by menilo frekvenciu... cital som aj tuna alebo na fb par ludi co davali ledky, stazovali sa na chybu, svietivost nahovno( davali 5050ledkove) ale na inu frekvenciu nie

Odkaz ke komentáři

ked budem mat cas tak by som ti to skusil s ledkami co mam na denne, akurat je problem tie svetla vydlubnut :unsure: pozri na aliexprese, tusim som tam videl ,,50W" blinkre, sada 4ks vychadzala asi na 40e... ale uvadzaju farbu zltu, no podla fotiek to bola orandzova, tak to pozri aj pod zltou...

Odkaz ke komentáři

Já mám dokonce dojem, že má nová BCM jednotka má výpis chyb vypnut ;)

Z aliexpressu mám trošku obavy kupovat žárovky. Kupuji tam tedy pořád něco, ale co se elektroniky týče, kdykoli jsem kupoval cokoli z Číny, funkčnost nebyla kdovíjaká :ph34r:

Ale každopádně díky za odkazy, nijak na to sice nespěchám, ale ve volných chvílích bych si rád našel (v Číně, či u nás) nějakého favorita. Svítivost je pro mě důležitá, když už, tak už :palec:

Odkaz ke komentáři

ja som zatial maximalne spoko s tymi dennymi :) Svietia ako blaznive, aj proti slnku na slusnu dialku, zatial nic nehlasia, a zatial svietia :D pri dobe svietenia lediek v blinkroch by som sa toho vobec nebal, nakolko sa tam ta ziarovka vobec nemoze ohriat, takze zivotnost bude veeeelmi vysoka :) pri dennych je to trosku otazne, kedze to svieti v kuse na max... maximalne moze byt problem s chybnym kuskom, zvyknut vratit prachy alebo poslu novy... u nas/vas co som videl tak 30w- teda 6ledkove stoja cca 20e kus, a to je dvojnasobok pri nizsom vykone ( nie polovicnom, 30w-600lm, 60w-okolo 850)... takze za mna by som sa toho vobec nebal a hned objednaval, aj do spiatocky :palec: a tiez to nieje az taka polozka aby ta zruinovala v pripade problemu...

Odkaz ke komentáři

Na tom něco bude :palec:

Do blinkrů by se mi líbily tyto, svítivost by měla být fakt vysoká:

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2pcs-lot-1156-BA15S-80W-High-Power-Led-cree-Vehicles-Car-Turn-Signal-Tail/919448504.html

...a koneckonců bych mohl koupit i tytéž 2 do zpátečky :)

Nicméně za 4 kusy se bavíme o ceně 2 500,- Kč, což mi přijde teda fakt dost :wacko:

EDIT: aha, špatně čtu, jedná se o balení o 2 kusech.. Čili se jedná o 1300,- Kč, to už jde :palec:

Odkaz ke komentáři

tie som pozeral, ale svietivost udavaju tiez len 800-900lm, pricom podobna je aj pri tych 60w... tak ci to uz nieje zbytocne a tiez aby nemali tie stredne diodky problem s chladenim... ono keby im osolis zivot hardwarovou upravou ( pravdepodobne znizenim predradneho odporu) a pustis tam omnoho vyssi prud tak by svietili ovela viac, ale uz by sa neuchladili a odisli by velmi skoro... ono tam bude nejaka priama umera v smere prud=>svietivost=>teplo a velmi sa s tym pohnut neda, ak nezvysis chladiacu plochu(preto ich dimenziju iba na taketo prudy).... tie 80w maju pisany odber 8-9w co je papierovo este menej ako moje 60w, tie maju az cez 10w.... ale nezabudaj na fakt, ze papier znesie vela :D neprehanam to s teoriou? :D

inak skus najst sadu 4roch, cena by mohla byt o cosi nizsia, a urcite by ti poslal 2+2 rozne po dohode :) ved vies ze su ochotni viac jak u nas :D

potom daj vediet ci nieco objednavas :palec:

Odkaz ke komentáři

Pravda, toho jsem si všiml taky. Zatím jsem moc nehledal, pokusím se najít lepší poměr cena/výkon, no jak píšeš - aby to zase neskončilo jen na papíře :)

Plánů je stále hóóódně, proto uvidím, kdy mi to finančně vyjde. Každopádně až něco koupím, dám to tady vědět - ostatně jako vždy, ačkoli mé téma čte stále méně lidí :)

Odkaz ke komentáři

ja som sledujem, aspon sa tu nieco deje :D na ,,mojej" octavke len jazdi otec, ja sa uz venujem hlavne tej cervenej feldici co si videl v teme :palec: ( malicka priprava na letnu pizza sezonu, keby zabludis na vychod slovenska tak sa stav :D http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9520/9520661_9529b592ef19f0a7319de449d16181e5/images/DSC_0859.jpg?ver=0 )

co som pocul ja, tak chyby to zvykne hlasit v zime(mrazoch) pri prvych startoch... je to trosku logicke kedze zimou klesa odpor...

Odkaz ke komentáři

Děkuji :)

No, zatím nevím, jaká je svítivost v noci, ale upřímně mně to také napadlo. Obecně bych ale rád koupil do blinkrů i couvacích světel LEDky s větší svítivostí, od doby, co mám tmavá okna, se couvá hůř a nyní očekávám ještě malé zhoršení.

To bych vyresil spis kamerkou.. ;) Original svetla? Nejaky testovaci nebo oc se jedna?

Odkaz ke komentáři

Kameru nechci.. Aspoň ne do OII. ;)

Světla jsou trošku záhada :D Jedná se o jeden pár světel z nějaké limitované edice 1000 ks, která byla vyvážena do FR a DE. Při nehodě v ČR se 70 párů ztratilo a hned se dostaly na Polský trh. No a nyní, poté, co je měl nějakou dobu Lukáš, se dostaly ke mě :palec:

Proto mají homologaci a mnoho jich v ČR není :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...