Stickler Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Alcantara je black a kůže je antracit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Diky;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Nemáš zač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Jsem si chtel nechat presit sedacky do kuze u Sindelare, ale ta cena me celkem odradila. Nevim, kde tu vsichni berou cenu 26 tis za presiti:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 denis za mňa tiež sú tie svetlá už moc tmavé súhlasím s Lumim že v Žamberku to bolo TOP ale je to podľa teba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 (upraveno) A kolik ti řekl Jirko? Je možný že pro audiny to má dražší... a ty nemáš kůži v novým bouráku? Upraveno Prosinec 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 myslim, ze Stickler vyuzil MAD autopotahy, jest tak? ;) http://www.autopotahy.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 (upraveno) Tome, díky za názor, no světla jsou tmavší oproti Žamberku asi jen o 10% - ztmavil jsem je teď jen proto, že jsem je už mnohokrát leštil (po Žamberku) a hodně zesvětlaly. Rovnou jsem tedy nanesl silnější vrstvu tak, aby světla byla o malinko tmavší, než původně, ale jen decentně. To, že na fotce vypadají skoro černě, to je holt daň za málo světla - a fotit to s bleskem, je to zase nepoužitelně přesvětlené. Ale to už jsem psal ;) Nicméně i kdyby světla byla tmavá tak, jako na fotce, nevadilo by mi to - takže se zase odkážu na komentář o vkusu každého z nás :) EDIT raym0n: jasně ;) Upraveno Prosinec 3, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Prave ze kuze je jedna z mala veci, co mi chybi:-(. Jinak Sindelar si rekl 50 tis. bez dane jen za sedadla. A to jsem nechtel zadny zmeny molitanu atd. Tapec 2 tis. bez dane za kus. Loketka 3,5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Pořád míň než originál u Audi. Na druhou stranu za to můžeš sehnat RS5 ušáky :D Ale je to teda ústřel, mě na OII řekl cifru poloviční a to se jedná o dost specifickou kombinaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Novy usaky za to asi nesezenes. A ja jsem nemocnej, kdyz mam novy auto, tak mi tam nic pouzityho nesmi;-). Ani na nemeckym ebay jsem nenasel nic novyho:-(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 jirka: to je fakt maso, ja si nechaval nacenit soucasny sedacky co mam na precalouneni do kuze a bylo to tusim 28 s tapecama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 No, tak to Sindelar zkousi pekny veci:-(. Kamarad ma BMW e30 cabrio a tomu rekl 75 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 (upraveno) Tak se podívejte na ceníky VW tuarega, či audin za kůži...Jestli si chtěl nějaký kvalitnější matroš.... Asi jako si stěžovat, že autorizáci Audi mají větší hodinou sazbu než u škodovek atd... Tak to prostě je a chce s tím počítat... Jinak sem našel katalog Madu i v prodejně Audi, sem byl celkem zaskočenej... no jinak krásnej offtopic, Denis je určitě rád... Upraveno Prosinec 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 to bylo dneska ráno spěchu od brontosaura k hornbachu... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 (upraveno) Že ty mě vždycky vidíš a já tebe ne :D Jsem to bral spodem, tak jsem najížděl Upraveno Prosinec 4, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Tak, dnes jsem zase pokročil ve 2 detailech: 1) Už funguji na střešní GPS anténě. Nebyla to nutnost, no když už ji tam mám, aspoň budu mít jistotu, že se neztratím :) 2) Zadní světla prošla posledním upgradem. Posledním proto, že jsem konečně našel kombinaci, kterou jsem hledal. Ať si říká kdo chce co chce (každý má svůj vkus, takže to je v pořádku), za mě je to nyní takové, jaké to mít chci S poklicemi je děsné všechno, živě si ale už umím představit, jak to bude vypadat s těmi letními elektrony v grafitovém laku :) PS: špinavého auta si nevšímejte, je to nikdy nekončící boj, který počasí ustavičně vyhrává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Mám to tedy víc zašpiněné ;) Jinak koukám, že tam máš konkurenci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Ta "konkurence" je můj tatík :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 (upraveno) celkem to vypadá zajímavě, ale to má dodělanej RS nárazník ne? a už sis nechal upravit svítivost těch ledek? Upraveno Prosinec 6, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 nerob si srandu, pseudo RS a priamo v rodine? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 (upraveno) Nemá to špatné, ale takové.. nevím.. Já si hraju na čistý design, on tam nacpal RS nárazník (má "jednašestku" v dieselu), jinou masku a upravil si světla (vlastně stejně jako já), hodil lyžiny a 16" kola do černého laku, ale tím to hasne - jinak je to obyčejná Octávka bez čehokoli navíc. Navíc můj názor na RS nárazníky znáš :) Ale má to taky služební - to jen abyste věděli, po kom to mám :D LEDky svítí pořád stejně, nemám si to zatím kde nechat upravit ;) EDIT: Stáňa byl rychlejší, vždyť to výše píšu :D Byl jsem od začátku proti a zvláště k 16" je to podle mého docela směšné :) Upraveno Prosinec 6, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Ty jo my snad asi nejsme normalni firma, vsichni mate sluzebaky octavky, jen my ne To pocasi ted je fakt des bes, sem si rikal ze mam spinavy auto, ale dneska sem vyjel do deste a kdyz sem se vratil tak sem zjistil ze auto misto sedy mam hnedy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 To počasí mytí auta totálně nepřeje. Vždyť před týdnem v neděli jsem měl auto vyleštěné, vůbec tady u nás nemělo pršet a hned v noci začalo. Foťák ani nepobral vše, auto už je zase totálně zprasené, prostě to je marné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 že sa nad tým rozčuľujete ja idem o chvíľu na prepis farby v TP :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Lakuješ ho na růžovou? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 kua to jsou mi novinky ... a jak to budes strikat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 (upraveno) Lakuješ ho na růžovou? :D a čo som ja Lumi? :lol: vytváram nový odtieň hnedej :D na jeseň 2015 sa zaradí do ponuky Škoda farieb pod názvom: jesenno-zimná prírodná hnedá Upraveno Prosinec 6, 2014 uživatelem tomiq07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.