Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tome, díky za názor, no světla jsou tmavší oproti Žamberku asi jen o 10% - ztmavil jsem je teď jen proto, že jsem je už mnohokrát leštil (po Žamberku) a hodně zesvětlaly. Rovnou jsem tedy nanesl silnější vrstvu tak, aby světla byla o malinko tmavší, než původně, ale jen decentně. To, že na fotce vypadají skoro černě, to je holt daň za málo světla - a fotit to s bleskem, je to zase nepoužitelně přesvětlené. Ale to už jsem psal ;) Nicméně i kdyby světla byla tmavá tak, jako na fotce, nevadilo by mi to - takže se zase odkážu na komentář o vkusu každého z nás :)

EDIT raym0n: jasně ;)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Tak se podívejte na ceníky VW tuarega, či audin za kůži...Jestli si chtěl nějaký kvalitnější matroš.... Asi jako si stěžovat, že autorizáci Audi mají větší hodinou sazbu než u škodovek atd... Tak to prostě je a chce s tím počítat...

Jinak sem našel katalog Madu i v prodejně Audi, sem byl celkem zaskočenej...

no jinak krásnej offtopic, Denis je určitě rád...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Tak, dnes jsem zase pokročil ve 2 detailech:

1) Už funguji na střešní GPS anténě. Nebyla to nutnost, no když už ji tam mám, aspoň budu mít jistotu, že se neztratím :)

2) Zadní světla prošla posledním upgradem. Posledním proto, že jsem konečně našel kombinaci, kterou jsem hledal. Ať si říká kdo chce co chce (každý má svůj vkus, takže to je v pořádku), za mě je to nyní takové, jaké to mít chci :palec: S poklicemi je děsné všechno, živě si ale už umím představit, jak to bude vypadat s těmi letními elektrony v grafitovém laku :)

post-28923-0-28697000-1417873476_thumb.jpgpost-28923-0-44145400-1417873480_thumb.jpgpost-28923-0-07969500-1417873487_thumb.jpg

PS: špinavého auta si nevšímejte, je to nikdy nekončící boj, který počasí ustavičně vyhrává :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Nemá to špatné, ale takové.. nevím.. Já si hraju na čistý design, on tam nacpal RS nárazník (má "jednašestku" v dieselu), jinou masku a upravil si světla (vlastně stejně jako já), hodil lyžiny a 16" kola do černého laku, ale tím to hasne - jinak je to obyčejná Octávka bez čehokoli navíc. Navíc můj názor na RS nárazníky znáš :) Ale má to taky služební - to jen abyste věděli, po kom to mám :D

LEDky svítí pořád stejně, nemám si to zatím kde nechat upravit ;)

EDIT: Stáňa byl rychlejší, vždyť to výše píšu :D Byl jsem od začátku proti a zvláště k 16" je to podle mého docela směšné :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...