Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Dnešní malé výročí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Ale ze ti to tam sviti:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 To jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) však jsou Vánoce - musí to svítit :) Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem Hydraulik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 A že to svítit ještě dlouho bude! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 nemáš kabel na smáznutí těch airbagů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Ne. Kamarád má, ale nějak se pořád nemůžeme sejít a týden po týdnu to odkládáme - takže si ještě počkám :) A prasklá žárovka svítí už půl roku a ještě dlouho svítit bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Covece ze ti tam ta zarovka nevadi, ja bych si kvuli tomu dojel klidne pres celou republiku abych se toho zbavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Nedám za vypnutí svítící žárovky 3 a půl tisíce :) Dá se na to zvyknout, možná někdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 3500,- ??? to počítáš i náklady na benzin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 No jasně, ten se sám nezaplatí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Jo ja sem psychopat, vim o tom Ale jel bych hned no. Ted resim takovej "podobnej" problem, nesviti me cervene ta kontrolka ze sou zamkly vsechny dvere a pritom vadna neni to Rolbar zjistoval pres diagnostiku. Ale zatim me nikdo nezjistil cim to je, uz sem z toho docela zoufalej . Byl bych klidne schopnej za opravu takovy prkotiny dat i 5tkč, ale asi nejsem normalni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 ja ti dam kamarad vole :D ... to Lukas: to jsi fakt blazen :D ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 To asi fakt normální nejsi, nebo jsi nechutně bohatý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) Bohatej urcite nejsem To bych nekupoval 6 let starou octavu :) Jenom chci mit tip top vnitrek auta kdyz venek uz nikdy nebude top a momentalne mam prilezitost ty penize pomerne v poho na to vydelat tak to neresim. A prave takovyhle malickosti me docela dokazou nastvat, ale to uz je fakt asi choroba:D. Ale zrovna nedavno sem si pocital co do toho padlo a co jeste minimalne bude a rikam si ze sem si rovnou mohl koupit 2 roky starou L&K v plny palbe :D :D Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) Jako bych ti to hned nepsal :D Jinak mě to taky štve, navíc kvůli té pitomé kontrole prasklé žárovky mi pořád ještě nefungují ty pozičky v LEDkách předních mlhovek, no kvůli tomu se do Prahy prostě nepoženu - i kdyby to nešlo dříve, jak na Žamberku 2015 ;) Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Bohatej urcite nejsem To bych nekupoval 6 let starou octavu :) Jenom chci mit tip top vnitrek auta kdyz venek uz nikdy nebude top a momentalne mam prilezitost ty penize pomerne v poho na to vydelat tak to neresim. A prave takovyhle malickosti me docela dokazou nastvat, ale to uz je fakt asi choroba:D. Ale zrovna nedavno sem si pocital co do toho padlo a co jeste minimalne bude a rikam si ze sem si rovnou mohl koupit 2 roky starou L&K v plny palbe :D :D K exterieru - co neni muze byt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 PIN jsem nakonec naštěstí našel a konečně jsem se k tomu dokopal - takže pokud máte někdo zájem, dejte mi vědět :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=26693&p=1526268 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 (upraveno) Po zhruba 14-ti denním používání nového Kenwood rádia jsem se rozhodl uvést hlavní plusy a mínusy, jaké vnímám. Uživatelských přešlapů, či naopak dobrých funkcí je více, ale níže tak nějak to nejpodstatnější: - Povrchová úprava tlačítek a odnímatelného krytu (na tlačítkách ulpívají "ťapance", které se špatně odstraňují, odnímatelný kryt je navzdory šetrnému používání už trošku poškrábaný ("vyleštěná" místa a škrábance) - Občas "sekavé" reakce systému - Se současnou SD kartou nahodile nezobrazuje nějaké složky (interprety, či jejich alba - možná chybou SD karty?) - Dotykový displej ne vždy rozpozná rozdíl mezi posunem (rolovací seznamy) a stisknutím - kolikrát i opakovaně - Mnohá tlačítka jsou naprosto nesmyslně titěrná a při jízdě je jejich stisknutí téměř nemožné (velmi to odvádí pozornost) - Nelze nastavit vyzváněcí tón příchozích hovorů (defaultně nastavený je otřesný) - Při spuštění rádia je slyšet šum - Rádio není možné zapnout bez klíčku v zapalování - Nenabízí možnost uložení souborů do interní paměti - Nenabízí funkci GALA (pro mě překvapivě jedna z věcí, která mi chybí nejvíce) - Delší doba zapínání - orientovat se při parkování virtuálním autíčkem, musel bych vždy čekat cca 20 sekund, než se rádio nastartuje - Pravděpodobně rádio nedisponuje světelným senzorem - za ostrého slunce je čitelnost horší - Vysoká cena, ani za tuto cenu ale balení neobsahovalo například DAB anténu (ke koupi samostatně za 1000,- Kč) neutral: Tlačítko "Mute" zvuk neztiší na 100% bez možnosti nastavení (tuto položku řadím do "neutlalu", protože mě na jednu stranu tato funkce irituje, na druhou stranu v reálu opravdu nijak zvl nevadí) + Možnost nastavení vlastního EQ (škoda že jen 5-ti pásmového) a dalších faktorů (velikost reproduktorů, jejich umístění, typ vozu...), které výrazně ovlivňují zvuk + Prostorovost a zvukový projev + Velmi dobrá navigace - přesná, přehledná, s nemalým pokrytím čísel popisných, komplet v češtině + Překvapivě dobrý signál FM rádia + Možnost nastavení jiného EQ pro rádio a jiného pro média + Široká nabídka funkcí + Povedený design + Možnost přizpůsobení barvy podsvícení tlačítek + Perfektní dvojení obrazovky - navádění do jízdních pruhů, příchozí hovor při puštěné navigaci, apod. + Velmi dobré a intuitivní přepínání mezi přehrávanými médii a navigací za pomoci spodní lišty, včetně náhledu (název skladby a délka, nebo naopak zobrazení názvu silnice, po níž se právě pohybuji) + Zobrazení obrázku alba + Funkční zobrazení parkovacích senzorů + Možnost odejmout část panelu rádia - výhodou je kompaktní velikost (vejde se do kapsy), nevýhodou je malá patrnost, odejmutí celého displeje by bylo viditelnější + Možnost vlastního uspořádání pozice ikon na "Menu" obrazovce Suma sumárum: Jsem spokojen a své volby nelituji. Uživatelsky mi opravdu hodně znepříjemňují pozornost místy titěrná tlačítka a kolikrát ne na první kliknutí správně reagující displej, trošku otravné je pořád měnit hlasitost v závislosti na rychlosti a tím i hlučnosti, nikdy jsem si neuvědomil, jak moc jsem funkci GALA využíval. Pak jsou tady zase třeba věci, které mě iritují, jako to, že se systém kolikrát seká, nebo se někdy "špatně vyspí" a dokud rádio nevypnu a nezapnu, třeba nějaká tlačítka, či funkce nefungují (zatím se mi to stalo asi 2x, ale stát by se to nemělo) - toto jsou věci, které vývojáři mohli bez problémů vychytat a o to více mě podobné chybičky vadí, když vezmu v potaz opravdu hodně vysokou cenu. Nicméně u některých drobných přešlapů beru v potaz to, že se jedná o nový model, který se ještě stále ladí a postupně snad podobných chybiček ubude. Upraveno Prosinec 13, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Tak, sice to tu nikdo nečte, ale z principu.. Dnes bylo počasí nečekaně dobré, takže jsem se zase posunul trošku dál: 1) Nakonec jsem se odvážil a Blow-off ventil jsem namontoval sám. Chtělo to trošku uvažování, ale nakonec jsem vše pochopil a funguje tak, jak má. Velmi mě těší, jak - odfukuje zhruba nad 3000ot/min, takže při poklidné jízdě neruší, ani při pozvolném přidávání plynu neupouští. Řazení, nebo puštění plynu mě teď baví, je to super :D https://www.youtube.com/watch?v=RwupckjJA9w 2) Poněvadž jsem byl asi za hodinu hotový a bylo hezky, konečně jsem se také dostal k dokončení mlhovek a opravě předních světel v podobě černého orámování plastidipem (na videu ještě bez orámování, z detailu bylo vidět lepení, takto již není) - není moc co fotit, takže toto bez fotek :) Monolog končí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Ale cte..jen nekdy uz nezbyde energie na prispevek po cteni takovych romanu viz. hodnoceni navi :) Jak to,ze jsi montoval ventil sam? Naposled si myslim rikal,ze mas nekoho domluveneho. Video si prehraju az doma - na mobil.internet mam omezenou velolikost stazenych dat :D S tim,ze te ted bavi jezdit Te chapu.. Ja to tak mel po namontovani nove spojky - zacal se mi vracet spojkovy pedal :) a nebo prezuti z 15" plechu na 18" alu..to mi pritelkyne rikala,ze jsem vyloženě zralý do šaškárny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 :D Však to známe, člověk si musí dělat radosti - a na to přezutí se nemohu dočkat už teď :) No "domluveno". Věděl jsem o jednom klukovi, který mimo práci dělá s auty, je to mechanik. Volal jsem mu a bez termínu jsme se předběžně domluvili na tento týden. Jenže finančně to tento týden nešlo, tak jsem mu chtěl zavolat, abychom se domluvili na další týden - ale telefon mi nezvedl a už se neozval, což je pro mě jasnou známkou nezájmu. Navíc říkal, že to už dlouho nedělal a není si jistý. Tak jsem to zkusil sám a nakonec jsem jen rád - mám z toho dobrý pocit a nic mě to nestálo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 rezonator bude taky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Jasne,ja jsem taky radsi,kdyz si muzu na aute udelat co nejvic veci sam.Na druhou stranu jsem soudny a vim,co zvladnu a co ne. Jake zmeny jeste planujes do konce roku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Rezonátor nebude :D Tak já vím, že toho zvládnu docela hodně, jen na motor jsem si úplně netroufal - ale celkem zbytečně, ač je paradox, že nikde neexistuje návod Do konce roku už asi vlastně nic. Finančně je to s ohledem na vánoce nyní od výplaty k výplatě. Během příštího týdne by mi měla dorazit ta 17" kola na léto, během ledna je hodím na lak a pak musím našetřit na pneu. Pak jsou tady drobnosti, které ještě nebudu říkat :), ale jednou z nich je například kontrola tlaku v pneu, kterou jsem jako novou originální sadu se vším potřebným na eBayi vydražil za 80 korun :D - nicméně všechny tyto věci stejně vyjdou až na příští rok. Letos tedy dnes proběhla asi úplně poslední změna, pak bude jen běžná údržba (myslím tím hlavně mytí) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Ty si s tim vyhrajes Jeste ze nejsem tak zrucnej abych se v aute mohl vrtat tak jako ty a jeste na to hlavne neni prostor kde, kdyby jo tak uz by me pritelkyne vubec nevidela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 :D Kdo si hraje, nezlobí :asie: Jinak nebýt rodinné garáže, kterou na podobné věci využívám, byl by problém, pod barákem bych to nedělal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Mas tam aspon topeni? Ted uz je venku kosa :) mi byla zima na ruce i pri klepani koberecku:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Nemám, já tu garáž ani nepoužívám. Pracuji vlastně jen venku, klidně 8 hodin na zimě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Si blazen..to by me rychle to nadseni z uprav preslo :) jo garaz je obrovska vyhoda,byt i nevytapena..ne jen na opravy nebo parkovani..kdyz na to prijde,prijde vhod i jako misto na chlast akci :D To hlidani tlaku v pneu je dobra vec.Ja premyslim o dodelani ESP..skoda,ze to je finance docela dost narocne.Kazda O2 od vedle to ma..jen moje elegance ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.