Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Určitě užší než ten současný nebude :) Navíc myslím, že ten plochý bude možná tlustší jak ten klasický :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Mam doma ten obyc 3ramenny a je po obvodu uzsi nez predfl gumak. Dost lidi to uz negativne hodnotilo. Ten tuj je sice monte carlo, ale bojim bojim, ze jen rs je silnejsi:/ Do konce tydne ti zmerim obvod, at muzes porovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Já bych řekl, že jediný rozdíl mezi RS a Monte Carlo bude chybějící plaketka :) Už jen z hlediska výrobních nákladů mi přijde nesmysl, aby byl jiný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) http://staticclub.caradisiac.com/1/voiture-exception/o3rscombi-geneve-2014/photo/hd/6761342676/4492743af0/o3rscombi-geneve-2014-volant-o3-rs-big.jpg Tohle by se ti zachtelo:) Co jsem hlavne cetl, tak je velky rozdil O2 rs a O3 rs, venec neni tak silny. Ale bude tam paradni o tom zadna. Jsem koukal, a maji tam i radicku s prositim za 1200 pro Majstra:) A kmplet stropnici pro O3 se sibrem za 6200.... Grrrrr Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Kamaráde, nemůžu si pomoct, ale když to srovnáš s tím volantem, co jsem koupil, vyjma šití a plaketky mi to přijde na chlup stejné.. Jen ta fotka v RS není tak kontrastní a tím ten prolis na věnci splývá a opticky to vypadá širší :) Řadičku asi nakonec taky vyměním, no :) Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Vemes komplet:) Je to dost mozny, ono i zesilit tenhle venec nebude takova sranda, tech prolisu je vic. Mno uvidme:) Omlouvam se za velke mnozstvi spamu, ale aspon se neco vyresilo pro budouci generace:) Ja jdu hledat tu stropnici... Dobrou noc a zitra zas:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 V pohodě, není to OT a aspoň pokecáme :D Tak dobrou noc a zítra přinesu další novinky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Tak super! Nevím, proč mi to tak vyplynulo, no volant už obšitý červeně je, nemusím ho nechat přešívat znovu. To byl super kup teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Takže mám pořád schánět ty červený ručičky?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) K čemu? :D Já je mám, to bych si přehodil :D Ale upřímně, jak je pro někoho Maxi-DOT sen, pro mě je to v případě OII jen vynucené zlo a nechci to. Takže pokud budou fungovat tlačítka na rádio i bez něj, což asi ano, opět se tohoto nesmyslu rád vzdám :) Jinak pokud tedy máte někdo tip na nějaký levný bag, ideálně na Yetiho, či SII, nebo Rapid, abych měl jistotu kompatibility kabelů, dejte mi prosím vědět :) Po dotazu mi jej prodejce nabídl za 3500,- Kč, což mi přijde celkem dost.. Jo a dnes jsem poprvé na Seatu Leon s paketem FR viděl má nová kola a hmmmm Upraveno Leden 13, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Tak, postoupím.. 1) Volat zítra posílají, nakonec si "vynutili" dobírku, takže bude doma brzy 2) Zrcátko opraveno a vyměněno před: po: 3) Mračítka jsou už taky v laku, byl jsem hodně zvědavý, takže jsem jen na parkovišti popojel a hned jsem je musel zkusit :) Vůbec si nevšímejte větších spár, jen jsem je na světla "pověsil", budou se při lepení muset dopasovat. Každopádně ačkoli to vypadá s 15" trošku směšně, tak jako tak jsem rozhodnut PS: Omluvte hroznou kvalitu fotek, fotil jsem dnes tak nějak pořád proti slunci a ještě k tomu mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Z predniho pohledu se mi to libi a s tim bylim rameckem masky je to i logicky reseni. Z toho bocniho pohledu ten tvar uz na muj vkus neni uplne ono. Mohou to delat ta vyrazna cerna svetla nebo plechy. Ale v realu je to urcite o 90% lepsi, to je mi jasny. Hodnotim dle foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Deni super! Teším se na jaro, až nahodíš kolesa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) To já taky Luki :) @Mike: Souhlas, bylo by lepší, kdyby byl bok kratší, či kulatější. Ale dle fotomontáže tam chci dát ty oranž. fólie v US stylu, čili by to snad, doufám, mohly ty fólie zase zjemnit: Ale je fakt, že jsem si toho všiml až na fotce, v reálu jsem byl velmi příjemně překvapen a v první vteřině jsem věděl, že to je ono :) Takže ono ta fotka asi bude vážně trošku zkreslovat Navíc ta kola jsou bez debat děsná :) Upraveno Leden 13, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 S tou oranzovou folii to vypada vyrazne lip. Mozna bych tu oranzovou pak zakomponoval jeste nekam.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) Zase nechci přehánět - mám červené doplňky, červené třmeny, červený interiér, zeleno-modré logo firmy a k tomu ještě běžné barvy auta, čili nechci dělat cirkus :) Na druhou stranu tyto fólie určitě chci nalepit, k té bílé se mi to vždy hrozně líbilo :) EDIT: jen rychlá úprava.. Fakt to pomáhá :) Upraveno Leden 13, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Jo to vypada mnohem lip... Napadly me max treba oranzove ventilky nebo tak neco :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Nebo oranžové pneumatiky, taky Číňani už dělají.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Za mě paráda. Já už kdysi hlasoval pro mračítka ;) Mě se právě ty facelfit světla nelíbí, takže s těma mračítkama to vypadá dle mého lépe.Sakra, celý ten předek je fakt pěkný! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Děkuji pane :) Já se právě bál, aby to nebyl tuzing, ale v reálu se naopak potvrdilo, že je ten předek mnohem designově čistější a hezky navazuje na masku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Ale prd tuzing. Když se to kvalitně udělá... Což v tvém případě kvalitně udělané bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Chci to dopasovat na 100%, koupím nějaké dvousložkové rychleschnoucí lepidlo, abych to mohl lepit "fázově" a tak to pokroutit do požadovaného tvaru. Světla nastavím tak, abych zamezil vzniku schodu a nakonec to potom nějakým bílým tmelem zamáznu, aby tam nebyla patrná spára :) Jen prvně musím u Váši konečně dořešit funkčnost těch poziček v LEDkách, snad postačí jen vypnout kontrolu prasklé žárovky (pokud to už půjde) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 mamutem to pujde zafixovat, fixoval sem s tím naposledy mýdelníky v koupelně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 No něčím to udělám :D Stejně až to tam jednou dám, už to nemám v plánu z těchto světel sundávat - takže klidně i vteřiňákem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Chci to dopasovat na 100%, koupím nějaké dvousložkové rychleschnoucí lepidlo, abych to mohl lepit "fázově" a tak to pokroutit do požadovaného tvaru. Světla nastavím tak, abych zamezil vzniku schodu a nakonec to potom nějakým bílým tmelem zamáznu, aby tam nebyla patrná spára :) Jen prvně musím u Váši konečně dořešit funkčnost těch poziček v LEDkách, snad postačí jen vypnout kontrolu prasklé žárovky (pokud to už půjde) zadelavat sparu mezi mracitkem a blatnikem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 tak ona ta díra vypadá dooooost blbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Přesně tak, zadělávat spáru mezi mračítkem a blatníkem ;) Samozřejmě ne ji úplně dorovnat, to je nesmysl - stejně jak to mám u masky = náznak spáry tam pořád bude, ale ne černé, nýbrž bílé ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 @Karlos: Karlosi, prosím tě, poslal bys mi tedy kontakt na toho chlápka, co prodává bagy za 2500,- Kč? Zrovna teď je očividně jako na potvoru "hlucho" a nikde nikdo nenabízí ani jeden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Děkuji :) Dle vyjádření Váši MF na rádio bude funkční, bez výměny kroužku za 100,- Kč, s kroužkem za 300,- Kč. Není co řešit, jen asi kvůli stále chybějícímu TPM, které mi dosud nedošlo a kvůli tomu bagu přesunu termín návštěvy na později :) Už se těšíím :) Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.