ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Jen je skoda, ze timasi urcite nebude fungovat ovladani telefonu:/ Ale drzim pesti ze se pletu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 na rovinky je ten plochej volant dobrej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 A pri nastupovani:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 No jasně, že telefon fungovat nebude, s tím ani nepočítám :) Ale na telefon je to rádio tak velké a přehledné, že je to OK - na přijatí, či odmítnutí hovoru jsou ta tlačítka tak velká, že bych se strefil i poslepu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Ale je opravdu patackej:) Ale dily stropu proste nemaji:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Jj, já myslím, že mi do interiéru sedne naprosto perfektně :) Strop je zabitý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Mas uznvyhlidlou nejakou tu barvu neboto budes resit az na to prijde rada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Barvu vyhlédnutou mám už rok, no vzhledem k ceně se k tomu pořád ne a ne dokopat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 A podelis se o info? Ja jsem nasel simply spray a pak leatherson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Já si vybral tento: http://carbonstyle.cz/upholstery-spray-midnight-black-cerna Jsou k němu i videa a měl by být kvalitní, jen to něco stojí, no.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Tak to jsme nasli stejne, tohle je od vyrobce simply spray usa. Jen se eda uvadi vydatnost baleni na 2-3m2 v jedne lahvi, takze u me v kombiku tak 2-3 jen strop a pak jeste 6x sloupek:) takze jsem tak na 2000-2500 za barvu:/ Tohle prodavaji na jednom shopu kde kdysi prodavali tyhle spreje. http://www.bmwstyle.sk/index.php?route=product/product&manufacturer_id=59&product_id=936 Taky mozna alternativa A tohle je vubec nejzajimavejsi http://www.alsar.cz/cz/e-shop/95852/c10248-potreby-pro-domacnost/fp-226-permanentni-barva-save-mater.html Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Ty jsi to měřil? :) Kolik sprejů z mého odkazu bys odhadoval na stropnici + A+B+C sloupky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Tak máš výrazně kratší stropnici, ta udělá nejvíc. Já vždycky beru radši rezervu, takže 1,8m x cca 2m = 3,6m2 takže 3 spreje na strop a sloupky počítám další 2 a budeš mít určitě rezervu. Já uvidím, jak to zvládnu, případně bysme udělali kombinovanou objednávku a přebytky si přeposlali dle potřeby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 To by šlo Jen ty to budeš asi řešit dříve jak já :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Nerekl bych, uzje diu opravdu nedostatek:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Tak uvidíme, jinak by to dělení bylo ideální, protože předem celkem těžko odhadovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Videl bych to nejdriv na leto i kvuli vyndavani introse, navic musim setrit na svetla od Majstra:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Tak léto je pro mě taky nejbližší možný termín, no nevím, nevím, teď chci posouvat exteriér, čili nevím, zda to pro mě bude letos priorita :) Jinak volant už je na poště, zítra si jej vyzvednu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 A nejaka reakce s airbag? Tak ono bude teplo az do rijna:) Nemam jeste ani lampicku. Mam/mel jsem nabidku na madla, b sloupek, clony za 1800 a to je tak nejak na prd:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Peknej volant uz se tesim na foto jak bude v aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Jj, díky za kontakt, za 2500,- Kč bag s černým lesklým kroužkem údajně bez nutnosti přepinování konektoru. Psal jsem mu, aby to poslal začátkem týdne, že kolem 22-hého budu mít peníze. Na to mi napsal, abych dal vědět, až budu mít Takže se to tím zase zbytečně zdrží, no na druhou stranu stejně to asi nechám rovnou vyměnit Vášovi spolu se zapojením MF, už jsem objednaný na 9.2., TPM pořád nepřišlo, tak jsem původní termín 23.1. musel odmítnout :( Díky Luki ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Hele to TPM je podle me k nicemu - kdyz sem s minulym autem pichl tak to sice zaclo signalizovat, ale uz sem v tu chvili jel po disku a guma byla total vyfoukla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 To asi je, ale když už jsem ho vydražil za 80,- Kč a montáž stojí taky málo, proč to jako "pojistku" nemít. Asi sám bych poznal, mít píchlé kolo, na druhou stranu ale nikdy nevíš, mohl bych být v ten den zrovna otupělý, protože někdy to už ani nevnímám, neboť mám lehké auto, které je tím dost citlivé na boční vítr a když hodně fouká, plave, jako bych píchl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Volant bude pecka, také jsem chvíli přemýšlel, ale já bych chtěl jedině nový a tam je cena pořád trošku vyšší. Nemusím mít vše. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Tak tento bude nový. Že je uveden jako "použitý" bude znamenat maximálně měsíc, Yeti Monte Carlo je úplná novinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Ja jsem to s nim resil pred nehodou a znova az na konci prosince, urcite mit budema cenu nezveda:) Pokud ti ho posle ze supa nebo yeti bude ok, z O3 se upravit musi, ale to Vasa zvladne asi tak za 5 minut:) kdyz uz se to bude rozdelavat, tak najednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Právě :) Si říkám - přijde mi to tak na konci ledna. Než kupovat tisícihran, mít obavy s přepinováním, apod. a pak ten volant u Váši zase sundávat, do toho 9-tého to už vydržím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Dotaz na znalce: Seděl by vejfuck z 1,8TSI na mou OII? Myslím jen koncový díl s koncovkami. Někdo to prodává celkem levně a tak, pokud by to sedělo, bych mohl dát origo sport koncovky výfuku na 2 origo funkční koncovky.. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Myslim ze sedel... Akurat teda svoj povodny musis rezat a nadpajat... Tym vznika vyssie riziko ze ti pri reze zacne korodovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Abych byl konkrétní, prodává to takto. To by se nemuselo nijak vařit, ale jen rozpojit-spojit, ne? Jde o to, že ty koncovky nejsou ideální řešení. Pravá pořád kouří méně, má to tendence korodovat, když se o to nestarám a vzhledově (velikostně) to není tak dobré, jako origo koncovky. Proto by mě to lákalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.