tomiq07 Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Denis povodny vyfuk na O2 je davany komplet... Bez spojov este pred namontovanim napravy :) je v celku.. tekze rezaniu sa nevyhnes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Jo aha :( To jsme netušil, právě na google najít fotku podvozku Octávky je nemožné. Spíše je problém, kdo by něco takového udělal, já se svařovat učil, no už umím prd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Musi se to uriznout, vareni uz neni podminka, dela se to i jen na prechodku, ale vareni je samo lepsi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Takže tvar bude 100% stejný, jo? Co si od pohledu pamatuji, asi by být měl, ale jistý si nejsem, proto se ptám :) Zkusil jsem se kouknout na neznačkové servisy v okolí a jeden, který mi přišel takový odbornější, jsem právě mailově oslovil s dotazem, zda by tento úkon dokázali udělat a za kolik. Tak uvidíme :) Jinak ten týpek to prodává za 6 stovek, takže by to byla levná změna k lepšímu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Vejit se to tam musi, max bude jiny nejaky drzak. Vypis etky ti sem davat nebudu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Držák vypadá snad stejně, ale nevím :) Tak uvidíme, je to neplánovaná věc, ale chci vše postupně zdokonalovat a toto by zase trošku prospělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 (upraveno) Mě to subjektivně přijde trošku zbytečný řezat do vejfuku v autě MR 2013 s pár tisícema na tacho. Upraveno Leden 15, 2015 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 (upraveno) Vždyť je to jedno, kov jako kov ;) Ale tak jako tak to nakonec kašlu, stav výfuku je pochybný. Tak holt zůstanu i pitomé neorigo koncovky, protože výrobní náklady na jednu rouru navíc by přece Škodovku položily Upraveno Leden 16, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Ahoj, dej si 1 koncovku oválnou z 1,6ky. Já mám 1.8 TSI a právě se mi ta dvojtá nelíbila, tak jsem si dal z 1.6ky, do které mi museli vyřezat druhý otvor, ale ty bys to měl bez problémů, když to máš na 1 trubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Ahoj, no to ne, já si tu moji dvojitou koncovku vyřešil tak složitě proto, že se mi ta o oválná nelíbí tak, jak jen může. Než to, tak za mě raději nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Presne tá ovalni koncovka zavani tuzingem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Ajeje kajsmentke :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 To je paráda, vypadá to fakt pěkně. Pravdou ale je, co jsem měl ty nové volanty v ruce, že lehce tenčí věnec mají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Nevím, nechci to negovat, protože jsem s ním ještě nejel, no zaměřil jsem se na to a aspoň vůči tomu mému mi v tom nejužším místě přijde stejný, zbylá "vyboulená" místa jsou pak přirozeně širší. Tak těžko říct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Zmerit a napsat. Ja mam lasiku kulatej, chce o porovnat pro budouci generace;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 No problem, tedy pokud si vzpomenu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Tak volant je luxusní...opět posun o level výše Co budeš dělat s tím původním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Děkuji pane No jednoznačně půjde na prodej i s bagem, nebudu pro něj mít využití :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 A zvlášť volant by jsi nenechal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 (upraveno) No zvlášť je to prodejné celkem blbě, záleželo by na nabídce ;) Jinak můj volant v autě jsem zatím neměřil, ale ten nový ano. Zde jsou čísla: Zdárně nejužší místo (pod bicepsem) má průměr 11cm Nicméně jak se ukázalo, je širší než zbytek, protože počínaje horní částí, přes spodní část a boky, průměr je 10,5cm Bicepsy v nejširší části mají pak cca 12,5cm Upraveno Leden 16, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Je mi to jasný, já bych měl zájem o volant, airbag mám s novým logem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Kdyžtak mi hoď do SZ návrh ceny a možná se domluvíme Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Jak jsem původně avizoval, postupně se mi to rozleželo v hlavě a už jen kvůli budoucímu volantu s chromovými prvky, červené orámování tlačítek klimy šlo nakonec dnes pryč. Vrátil jsem se zpět k chromu, no tentokrát jsem si dal záležet, aby nebyl "flekatý", takže už by to mělo být OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Pěkný...taky doplňuju chrom doplňky v interiéru. Nevíš kde sehnat krátkou rovnou chrom lištu na víčko od popelníku? Nebo z čeho popř. vyrobit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 No, to je hodně relativní. Asi nikde takto samostatně lištu neseženeš, pokud tedy doma nemáš nějaké "zbytky", které bys mohl rozřezat. Třeba tu chrom pásku, kterou podobné věci dělám, kupuji v Elmot Auto - nevím, zda je jinde, než v Ostravě a Havířově, ale je to běžný obchod s autodoplňky, takže bys to snad mohl najít v podobných obchodech kdekoli :) Pak to chce jen hodně trpělivosti, není to tak snadné, jak se může zdát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Právě, já bych chtěl kvalitní chrom vzhled. U některých nalepovacích lišt to vypadá flekatě a lacině. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 To je pravda. Ona tato chrom lišta je dobrá na opravdu rovné plochy. Pokud bys potřeboval vyříznout jen tenký proužek na nerovný povrch, bylo by to spíše na škodu. Vzhledem k odrazům dekoru, kdy to vypadalo jako bych dal ten karbon i na vršek tlačítek, asi ten chrom ještě lehce přebrousím do matu. Má tu výhodu, že se dá lehce přebrousit a matný efekt odpovídá matnému chromu. Takže i to je případně řešení, jak předejít těm "flekům" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 (upraveno) Strašně špatně se to fotí, protože ani v reálu to nebije do očí, spíše jen decentně doplňuje interiér, no vyfotil jsem malý náhled té chrom lišty (následně lehce zbroušené a přeleštěné) na klimačce Jinak k průměrům věnce volantu: Nevím, jak origo, no můj obšitý volant má po celém obvodu průměr 10,3cm, zdárně nejužší místo (vybrání na palce) má pak 10,5cm. V porovnání s novým volantem tedy průměr věnce ztrácí 2mm a vybrání (v případě nového volantu pod bicepsem) pak ztrácí 5mm. Takže jak jsem očekával, aspoň v porovnání s mým volantem je ten nový nepatrně tlustší + má ty bicepsy Pokud má někdo tříramenný volant, může to pro porovnání změřit taky, aby to bylo přesné :) Upraveno Leden 18, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 (upraveno) Kluci, mám takové dilema: Kdo nesleduje mé téma na SH, neví, co tyto úvahy zapřičinilo, ale to teď není podstatné. Začínám přemýšlet nad novými sedačkami a pokud bych do toho šel, rovnou bych si vzal sedačky v designu OIII RS. Pokud by tomu tak bylo, měl bych takový "rozcestník": 1) Buď nechat interiér v podobných barvách jako nyní, což by odpovídalo fotce níže (bez RS nášivky): ..to by znamenalo jen investici do sedaček, zbytek interiéru by bez potíží ladil tak jako teď. Investice by vzhledem k potencionálnímu, nyní domlouvanému prodeji potahů odpovídala +/- tomutéž, jako kdybych sehnal originál sport interiér, ale k němu bych musel připočítat ještě tak 6 tisíc za potahy, což by se o to více prodražilo.. Takže by tato změna byla finančně docela přijatelná. Bylo by to decentní řešení ve stylu dnešních Škodovek, no stejně jako nyní z venčí sotva viditelné, nikoho přes okénko interiér neoslní, protože je na pohled nevýrazně tmavý. 2) Nebo jít do změny a udělat interiér červený. Středy sedaček by byly, na rozdíl od níže ukázaných, stejně "strukturované" (pruhy) jako u varianty výše, čili by byly tvarově zajímavější. To by ovšem později znamenalo další investice za přečalounění tapeců a loketní opěrky. Řadička, volant (teď ten nový) a ručka by zůstali stejné, což mi dělá hlavu, zda by se to k tomu hodilo, nebo ne. S fotomontáží jsem si hrál asi 15 minut, proto odpusťte opravdu hrubé barvy a tvary, udělal jsem to pro rychlou představu.. Tato varianta by byla křiklavá a zdaleka ne tak decentní, ale mohla by se vyplatit na první pohled sportovním interiérem, který může změnit výraz auta a každý si ho hned všimne. Efekt by mohl odpovídat Octavii od BT, jen s omezeným množstvím červených prvků: Co myslíte? Díky Upraveno Leden 18, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.