Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Díky za odkaz, no to už jsem viděl a je to vlastně za stejnou cenu, za kterou můžu mít už komplet předělaná sedadla v jiném tvaru a navíc ta barevná kombinace mi přijde tak nějak trošku laciná :)

Poněvadž mi ta červená od začátku leží v hlavě, pohrál jsem si s tou BT Octávkou a mohlo by to vypadat +/- takto :) :

post-28923-0-67550000-1421605438_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O3 sedacky vypadaji paradne a nikdo si na ne extremne nestezoval v ramci testu. Osobni zkusenost nemam.

Elektrika ma jine konektory, ale pasuji bez problému.

Ja bych sel do cerne, prijde mi praktictejsi, ale velice zalezi na tom, jak se chces s cervenu rozjet, na muj vkus vseho moc skodi. Jen cervene sedacky mi tam nesedi.

Ale to je nazor cloveka bez vkusu a smyslu pro detail:)

Odkaz ke komentáři

Díky za info :)

Já mám možná (večer se dozvím, zda opravdu) možnost prodat potahy za 7 tisíc a sedačky by mě vyšly na 11 - 12 500,-. Čili to by byla investice 4 - 5 a půl tisíce a to je méně, než za kolik bych sehnal jen origo OII sport sedačky + k tomu potahy za 6 tisíc dopředu. Takže mě to fakt docela zajímá :)

Odkaz ke komentáři

Taky zkusím napsat názor..ty sedadla styl RS se mi taky líbí, klidně bych je tam fláknul. Do interiéru zapadnou jak tmavá, tak v červené barvě...nicméně si myslím, že ta ty tmavší jsou opravdu konzervativnější a do tvého auta by se hodily víc..

Ta červená by mi víc pasovala ke sportovněji laděnému autu co se týče výkonu a jízdním vlastnostem..jako nemyslím to zle, výkon máme podobný, podvozek téměř taky stejný, takže to není urážka, ale kdybych sednul do interiéru laděného do designu BT či možná už Ferrari (fakt mi ten tvůj virtual připomíná v barvách ferrari interiér :) ), čekám, že i v motorové části je to takto agresivní..

snad jsem to napsal srozumitelně..opravdu to není urážka ;)

Na druhou stranu máš stávající interiér laděný takovým způsobem, že i když dáš sedadla tmavé či červené, zapadnou tam pěkně :)

A mimo sedadla: Neblbni, je teprve leden a tu už máš zase hromadu plánů a nějaké už realizovány..kde je do konce roku :D

Upraveno uživatelem Schavi
Odkaz ke komentáři

Napsal jsi to úplně v pohodě a děkuji za názor :)

Vesměs částečně souhlasím, je to pořád takový rozpor, jako u všeho, vícekrát to již totiž měnit nechci. Jde hlavně o tvar, který bude stejný v obou případech, na té červené mě asi mj. láká to, že bych měl časem červené výplně tapeců, zatímco ty černé jsou obyčejné, fádní a na oko plastové.. No, nebude to snadné rozhodování :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

VŽdyť už jsi se rozhodnul :) Pokud budeš stylizovat větší část do červené, tak to potom dává smysl. pokud má být v interiéru převládající červeno-černá, tak to vychází strop černá, spodek červený.

Pokud máš černé schránky do stropu, tak jiná cesta není. Jedině světlé stříknout do odstínu sedaček/výplní a udělat to jako černou nosnou část s červenými doplňky na středu, madla bych nechal černá.

Odkaz ke komentáři

Tak, máme několik možností... Materiálově, vzhledově.

Jisté

• Jisté je, že chci prostředek sedaček strukturovaný, navzdory příplatku - ve stylu OIII RS

post-28923-0-68094600-1421686638_thumb.jpg

..to je z jistého tak nějak vše..

Nyní spekulace

Přemýšlel jsem nad tou celočervenou a ačkoli je to lákavé, stále více se přikláním k tomu, že by to mohlo být až moc kousavé a cirkusové. Na druhou stranu mě láká tu červenou zakomponovat více.. Možností je několik:

• Nechat základní koncept tak, jak je. V tomto případě bych pravděpodobně volil kombinaci níže, maximálně bych ten proužek pod hlavovou opěrkou nechal udělat červený po vzoru OIII RS

post-28923-0-03172900-1421686624_thumb.jpgpost-28923-0-12210300-1421686915_thumb.jpg

Je to decentní a zajisté pohodlné řešení, interiér pro něco podobného už zkombinovaný mám. Nicméně je to fáákt nenápadné, už nyní mám středovou látku červenější, než jak by bylo toto a zvenčí není vlastně skoro znát, že je červená..

• Udělat boky červené a střed černý

post-28923-0-58564100-1421686630_thumb.jpg

Toto řešení by mělo výhodu v tom, že bych střed sedadel mohl nechat udělat v černé Alcantaře, která bude asi příjemnější, než celokoženkové provedení

• Boky nechat černé a střed červený (s, nebo bez červené hlavové opěrky)

post-28923-0-46741800-1421686643_thumb.jpgpost-28923-0-08129300-1421686647_thumb.jpg

Toto by možná byl ideální kompromis mezi něčím výrazným a přitom decentním, no potíž je v tom, že by to muselo být už celokoženkové, červená Alcantara už zavání tuzingem.. Maximálně, pokud by to šlo, bych středu nechal udělat perforaci.

Co byste z těchto tedy zvolili vy? :ph34r:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...