Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Možné je všechno :lol:

Já se spíše nechci nechat strhnout. To je jako s mnohými garážníky. Jednoho dne si řeknou, že dají na auto chromovou lištu. Ta by sama o sobě tak špatně vypadat nemusela a tak dostanou chuť přidat další. Nadšení z první lišty postupem týdnů opadlo a mají další radost z nového blištícího se nesmyslu. A tak pokračují a pokračují a protože si na předchozí úpravy postupem času zvykají, už nevidí, jak otřesně celek vypadá a pak potkáváme auta ve smyslu Fábie I. generace (Junior), která nám jezdila po MS kraji s orámovanými světly, blatníky, okny, spárami mezi dveřmi, apod. chrom fólií.

Stejné je to i s tou tmavou fólií. Vždy jsem chtěl Sunset, protože se mi vždy líbilo, jak je decentní, autu dodal sportovní šmrnc a nevypadal tak uměle a dle mého nevzhledně, jako úplně černé fólie upravovaných aut. Proto jsem hledal fólie s nádechem do zelena, abych trefil odstín a když už jsem měl to štěstí a našel jsem Vařechu, který takové fólie nabízí (do té doby jsem netušil, že vůbec opravdu existují), měl jsem jasno a už jsem se ho ptal na fólii s 35% propustností. Poslal mi vzorky a spolu s 35% a fólií Keramic pro přední boční okna mi poslal i vzorek s propustností 20%. Hned jsem začal přemýšlet, ale řekl jsem si "Ne, už by to bylo přehnané a přechod moc velký. Zůstanu u 35%".

Jenže nyní, když se ten čas blíží, už zase začínám spekulovat "nebude to moc světlé?" a především "za stejné peníze můžu mít fólii, která je na první pohled vidět, nebo fólii, která je vidět jen když nepaří slunko"..

Proto tak spekuluji a váhám, ale doufám, že zvítězí soudnost a vyberu správně. A poněvadž nad tím uvažuji už rok a dosud vítězila propustnost 35%, asi u toho nakonec zůstanu :)

Odkaz ke komentáři

No já si vybral dle vzorníku - ve firmě měli od každé folie vzorek (v dostatečném rozměru pro představu) přímo na skle, mohl jsem s tím vyjít na denní světlo a v klidu porovnat. Takže bych možná vybíral až na místě, pokud bude možnost. No anebo buď přítomný u montáže, nech si to dát na jednu stranu P+Z a uvidíš. Předpokládám, že 1 okno je max 1.000, takže tě případná výměna zadku (předek je danej) bude stát litr a nemusíš celý večery spekulovat kvůli fóliím. :)

Odkaz ke komentáři

jojo, budu ;)

Maska půjde částečně do černé, černá je už ploutvička, plánuji černý difuzor a nějaké černé polepy ve smyslu sport polepů nových Škodovek pro hrany 5. dveří a hrany bočních dveří. Vyjma dalších detailů by navíc měly exteriér sladit i černá okna.

Nicméně i takto "nasucho" se černá kola k bílé prostě hodí :palec:

ET snad vážně nikdo řešit nebude, ale aspoň nebudou kola tak "vcuclá"

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...