Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Jinak ještě jedna spíše technická novinka: Možná jsem o víkendu přišel na to, proč mám stále slabou baterku. Kontakt světélka v kastlíku se nikdy nedomáčkl a tak mi trvale žárovka svítila (jen to při zavřeném kastlíku nebylo vidět). Problém odstraněn, možná to tím nebylo, ale aspoň jsem vyřešil další detail :)

Odkaz ke komentáři

No sumiace repraky ti neporadim, to netusim co to moze robit...mne nesumia :D ..chcelo by to zbehnut za nejakym elektrikarom, nech ti to premeria.

Co sa tyka "mute", tak skus stlacit kolecko ovladania hlasitosti ;)

Tu ficuru gala to veru nema. Ja som to mal aj na tom najzakladnejsom skodovackom radiu, ale kenwood to zial nema. Osobne mi to vobec nechyba.

Co sa tyka ostatnych veci, tak najprv pozri tu verziu FW. Vacsinou updaty riesia dost veci a hlavne ten najnovsi 1.4.0 riesi aj nejaku kompatibilitu BT: http://www.kenwood.eu/up_2_date/car/multimedia/dnxxx50bt/

Popripade mrkni na kompatibilitu tvojho mobilu s multimediou: http://www.kenwood.com/cs/ce/bt/index.php?lang=english

Aky mas vlastne mobil?

Odkaz ke komentáři

Mám Xperii Z3. Ono to fungovalo, ale fungovat to náhle přestalo. Stejně jako u Parrotu - u iPhone fungoval vždy na 100%, u Xperie první týden OK a pak zničeho nic přestal jména zobrazovat. Myslel jsem, že je to Parrotem, ale bude to mít na svědomí můj šmejd :wallbash:

K tomu Mute: No to já právě nechápu. Když stisknu tlačítko hlasitosti, zvuk se ztlumí na úroveň zvuku při parkovacích senzorech = asi o 70%, ale plnohodnotné MUTE to není. A nikde jsem nenašel, jak tu hlasitost nastavit, ani když ho stisknu a otočím kolečkem hlasitosti, nepomůže to, protože se to hned přepne zpět na plnou hlasitost a tu tím jen snížím. Tak mi od začátku trošku uniká co to je a k čemu to je :blink:

Jinak co se těch updatů týče, určitě se na to kouknu - možná hned zítra. Jak provádíš instalaci? To na SD kartu něco nahraješ a "nějak" spustíš?

EDIT: Jinak můj mobil nemají ani ve výběru :ph34r:

EDIT2: koukám na návod a píšou o USB. Možná jsem slepej, ale já si neuvědomuji, že bych vzadu USB zdířku měl - navíc to kvůli tomu musím tahat rádio zase ven?

...ani tady na obrázku není...

image_DNX525DAB_2.jpg

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Mute neni taky, ze ti uplne vypne zvuk, len ho stisi na nejake minimum a to sa myslim nastavovat neda. Nechapem, ja pouzivam to mute roky a nikdy mi nevadilo, ze sa to nestisi uplne na 0 :blink:

Konkretne Z3 to v kompatibilite nema, ale to vobec neznamena, ze to nepojde. Moj mobil tiez nema v kompatibilite moja multimedia a funguje bez problemov. Ako pripajas mobil k radiu? Tak, ze zapnes BT v mobile ked uz je multimedia zapnuta, alebo mas BT v mobile zapnuty stale?

P.S: postup na update FW mas tu: http://www.kenwood.com/cs/ce/mm/firmware/2014/2014c/pdf/14DNX_FWupdate_en.pdf

Odkaz ke komentáři

BT mám zapnutý stále, mám nastaven auto-pairing. Zkusil jsem dnes i restartovat rádio, včera jsem zase kvůli problémům s pracovním kalendářem obnovil mobil, no ani jedno v tomto nepomohlo :(

Jinak MUTE pro mě vždy bylo vypnutí zvuku. I v přímém překladu je to prostě úplné ztišení, nemluvnost.. Proto mě to trošku překvapuje :)

EDIT: já jsem mezi tím, než jsi napsal, příspěvek editoval - viz problém s USB

EDIT 1 000 000:

Ale tady USB je?!

13_DNX5230BT_E_BACK.jpg

Já to nechápu :wallbash: K čemu je ten kabel nahoře? Jestli jsem jen nepřehlédl, že má tu koncovku třeba jen nějakou nacvakávací... Dosud jsem si totiž myslel, že je to příprava pro nějaké externí napájení.. Jsem teď kapku zmatený :blink:

Odkaz ke komentáři

Počkej, ne.. :D Jak napevno? Vysvětli mi to prosím, jako totálnímu retardovi, nebo malému dítěti, jinak to asi nepochopím :D

Ten kabel vpravo nahoře je USB? Pokud jo, to je jen nějaký kryt? Má totiž takovou plastovou koncovku se takovým čtverečkem nahoře, či jak to nazvat a vypadá to celkem celistvě, tak jsem myslel, že je to nějaká "spešl" koncovka pro externí Kenwood napájení :D

....aha, tím se to asi vysvětluje:

1908441-40.jpg

Já jsem tááákový debil!!! :D :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Na fore gpsunderground je vsetko, co potrebujes :)

Tu su mapy: http://gpsunderground.com/forum/gps-navigation-systems/garmin-gps-systems/garmin-maps/ ...najnovsie pre EU su zatial Europe NT 2015.20

A tu su cyclops kamery: http://gpsunderground.com/forum/garmin-pois/661-garmin-cyclops%E2%84%A2-safety-cameras-eu-au-na-za-ru-me.html

...a SCDB speed kamery: http://gpsunderground.com/forum/garmin-pois/7121-garmin-scdb-info-world-weekly-updates.html

Ked sa k tomu dostanes, tak ti dam info/postup co a ako ;)

Odkaz ke komentáři

Tak nějak vše :)

Ačkoli jsem na něj opatrný jak se dá a nosím ho v koženém pouzdru, zadní sklo je očividně natolik měkké, že už má na sobě šrámy. V kapse u kalhot mobil skoro nenosím a když, fakt jen třeba z WC v práci a přesto se mi lehce ohnul, což mělo za následek odlepující se sklo v PZ rohu, které jsem po rovnání telefonu musel lepit. V oblasti SW mě stále upozorňuje na aktualizované aplikace, i když mám tato upozornění vypnutá, stejně jako neustálé a několikrát denně se zobrazující tipy pro napájení pořád dokola. Synchronizovaný kalendář přestal fungovat, proto jsem mobil musel po měsíci užívání celý obnovit. No a vyjma dalších perudérních věcí je kvalita snímků z foťáku tak otřesná, že jsem si to ani neuměl představit. I jedny z prvních Nokií s foťákem fotily lépe, toto je fakt nepoužitelné.

No a nakonec stálé problémy se zobrazováním jmen na HF mi taky radost nedělají.

Ano, pro každodenní použití ten mobil bohatě stačí a není špatný. Nicméně ať se na mě nikdo nezlobí, je hoden ceně tak 8 tisíc, ne skoro 20..

Odkaz ke komentáři

Tak, dnes jsem zase strávil většinu dne bez jídla u garáže, což bylo při větru a -1°C velmi příjemné a bolest rukou byla nádherná.

USB je vyvedeno do kastlíku, samozřejmě když už, rovnou jsem jej zapojil do bočnice, aby mi tam netrčel kabel :)

post-28923-0-84596900-1417275223_thumb.jpg

Software jsem aktualizoval, jak SW rádia, tak BT. Na stránkách Kenwoodu jsem však nenašel žádnou zmínku o tom, jaký ten poslední SW je. Já mám pro BT nyní 217A_V20W a systém je V1.4.0. Dle všeho ale aktualizace proběhla v pořádku, takže myslím, že mám nyní vše aktuální :) Navíc systém určitě, vlastně si uvědomuji, že tam přibyla nějaká nová aplikace a nějak jsem se zapomněl podívat, co to je. V případě BT to problém s nezobrazováním jména volajícího (nebo vytáčeného) nevyřešilo, jak jsem psal, na 99,9% to bude mým mobilem - někdy to zkusím s jiným mobilem, zda to bude fungovat..

No a inspirován jedním zdejším členem (přiznávám, mě by to nenapadlo udělat) jsem si zkrátil tyč řazení o 3cm - je to menší pocitový i vzhledový rozdíl, než jsem čekal, ale faktem je, že je řazení takové přímější, pocitově přesnější a těžko to popsat, "nepruží" tolik..

post-28923-0-68987900-1417275331_thumb.jpg

Každopádně nic není zadarmo. Že jsem neuvážlivě zapnul zapalování ve chvíli, kdy byl odpojen airbag spolujezdce, to je půl bídy, kontrolku si nechám za pomoci vypnout zítra, nebo příští týden. Horší ale je, že se mi při manipulaci s kastlíkem vyloženě vyškublo světélko kastlíku a ani dohromady 2 hodinové bádání mě s bráchou venku na zimě nevedlo nikam. Pokud někdo ví, jak to světélko dát zase dohromady (skládá se ze tří částí - vnitřek se žárovkou, kryt, do nějž se vše zacvakává a "kontaktní" plast s pružinkou, který má zajišťovat světlo s otevřeným kastlíkem a vypnutí světla se zavřeným), budu vděčný za každou pomoc - popis, obrázek, návod...

Odkaz ke komentáři

Najnovsi FW na stranke je 1.4.0., myslim, ze som to uz pisal a je to uvedene aj na stranke. Poskusaj a uvidis. Ak aktualizacia prebehla, tak si tam mal urcite starsi, lebo by ta to nepustilo dalej....este podotknem, ze downgrade FW u kenwoodu neexistuje, to len na okraj.

To BT je trochu divne. Skusal si odparovat telefon a znovu sparovat? Alebo este skusit reset multimedie do defaultu. To je hlavne dobre spravit po flashnuti noveho FW. Aku mas verziu androida?

K tomu svetielku ti asi neporadim, mne sa to nepodarilo ani rozobrat, ale tak aspon budes mat co robit buduci vikend :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...