Guest Imrix Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Pozdravujem, chcem poprosiť o radu. Mám O2 r.v.2008 1.9 77Kw. V poslednej dobe sa mi začínajú rosiť komplet všetky okná. To rosenie je dosť intenzívne. Na oknách je silná vrstva oparu. Koberčeky suché a do auta netečie. Proste interiér v suchu. Mám podozrenie na nejakú klapku alebo prieduchy. Máte skúsenosť? Ďakujem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 může být klapka v klimatizaci rozbitá a zavřená a nebo prostě máš vlhkost v autě - zkus si koupit nějakej ten sáček na vlhkost nebo něco podobnýho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 inak doplnim, blba tema,, toto je sekcia O1 nie O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Nejdřív zkus vyměnit pylový filtr, pravidelně sušit koberečky a pořádně umýt okna zevnitř, protože jak se dýchá, tak se na sklech usazuje taková jakoby mastnota a pak se díky tomu skla lehce zamlží. Pokud se ani po tomto všem to mlžení nezlepší, tak bude asi chyba někde v klapce v klimatizaci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 presuvam do OII :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Pozdravujem, chcem poprosiť o radu. Mám O2 r.v.2008 1.9 77Kw. V poslednej dobe sa mi začínajú rosiť komplet všetky okná. To rosenie je dosť intenzívne. Na oknách je silná vrstva oparu. Koberčeky suché a do auta netečie. Proste interiér v suchu. Mám podozrenie na nejakú klapku alebo prieduchy. Máte skúsenosť? Ďakujem za rady. Začínají se rosit za jízdy se zapnutým topením, nebo i v případě nastavení topení na studený vzduch? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 100% nefunkční klapka cirkulace vzduchu. zůstala v pozici zavřeno (do interiéru neproudí čersvý vzduch z venku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzajsTP Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 100% nefunkční klapka cirkulace vzduchu. zůstala v pozici zavřeno (do interiéru neproudí čersvý vzduch z venku) Kde se nachází ta klapka?Je to složitá oprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Za schrankou u spolujezdce. Me to slozite neprislo, vyndas kaslik, odpojis konektor a vymenis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Mel jsem to same u Fabky a byl to microspinac na vnitrni cirkulaci. Namontovali mi novej panel a bylo vse v pohode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Edisko Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 100% nefunkční klapka cirkulace vzduchu. zůstala v pozici zavřeno (do interiéru neproudí čersvý vzduch z venku) Ja mam opačný problém. Mne servomotorček nefunguje len vrčí (pravdepodobne rozbite ozubené koliesko) ale s klapkou nepohne. Ja ju mam otvorenu tzn.že mne stale prudi vzduch zvonku. Nový motorček stoji 110eur takže ho budem chcieť len odpojiť aby nevrčal, ale to už mám popísané v mojej téme.http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18570&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
svoby1824 Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Ahoj, mám podobný problém s O2 2008, 2,0TDI. Okna se začali šíleně potit. Po zapnutí ohřevu předního okna sem si i po 10min připadal jako v tanku. V servisu mi vyměnili kompresor klimatizace. Nyní je stav takový, že třeba po ujetí 50 km se okna zapotí a musím zapnout ohřev. Po jeho zapnutí je citit cca. 2-3min lehký zápach. Toto je třeba po cca 10min nutné opakovat, protože po vypnutí ohřevu se okno začne pomalu znovu potit. Kabinový filt je nový....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.