Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Zdravým pánové, tak jsem si to přečetl a snad i pochopil ale i tak se hloupě zeptám.. Podle návodu a přiložené fotky : 1 a 4 nezapojim 3a6 napojit na kostru nebo můžu i na přímé mínus od baterky? A 2a5 napojim na dráty co jsou na fotce, je to tak že? Blinkry mám napojené na vy strašné tlačítko a fungují. A okna? Mám tam jen jeden zelený drát, kam s ním? Jenže to je jen na dovreni oken, na otevírání mi to nepůjde? Nebo mi to též bude fungovat pri podržení tlačítka pro odemknuti/zamknuti? A ještě tam je kufr, zemřela nepůjde kdyz nebude odskok že? A co siréna? Kam tu napojit? Jeden fialový drát Děkuji moc za radu, jinak DO je od Jom 7105 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 (upraveno) chápeš to dobře stačí to napojit na kostru vozu není třeba to tahat přímo k baterii nebo to propoj s mínusem co de do dané řj DO co se týče oken je to dělaný jen na dovření oken a ten drát napojíš na zamykací impuls -drát jenž uzamyká centrálem dveře je důležitý!!! aby v drátu pro uzavření oken byl prodloužený mínusový impuls !!! neb centrál oktávie reaguje na mínusové impulsy ! drát ke kufru se nezapojuje leda bys měl odskok a ktý siréně zjisti co de na výstup k siréně jestli plus či mínus n a dle toho jí z druhý strany bud ukostříš nebo napojíš na plus 12V Upraveno Květen 22, 2015 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 No mám to zapojené a funguje ale jde mi o ty okna, jaký drát? Jaká barva to nvs? A ještě mám problém se zámkem. Zdravým, prosím o pomoc, kdyz zamknu dálkovým tak se mi vše zamkne krom levé strany, po rozdělání jsem zjistil že tento kloubek co dává nahoru a dolů klobouček se vrací spíše do prostřed...takze když odemknu tak vyletí nahoru a spadne zpět dolů a neotevřu a kdyz zamknu tak vyletí dolů a zase nahoru ale úplně nahoru takže otevřu dveře ikdyz je zbytek auta zamkly...elektrika je v pořádku, před tím to nikdy nedělalo... Takže musím těd zamykat a odemykat klíčem abych si otevřel protoze klíčem posunu aspon zápatku, nevíte co s tím? Nějaká oprava? Nebo rovnou nový mechanismus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 (upraveno) k tomu oknu vemeš drát z uni dlalky ten stim prodlouženým impulsem přesvědčíš se že je v něm minusovej impuls a napojíš na drát co ti zamkne centrál k tomu zámku vyndat a kouknout jestli nepraskla vratná pružinka jak na to najdeš v návodech Upraveno Květen 26, 2015 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ty vrátný pruzinky myslíš ty co jsou vidět? Ty 2? Tak ty jsou ok... A k těm oknum, nvs která barva drátů asi ze? A ten návod kdyztak? Ani nvm pod čím to hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19426 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14915 a k těm oknům nehledaš drát na okna nýbrž drát na kterej ti zamkne centrál tudíž se to napojuje místo zamykacího drátu z DO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Takže z koupeného dalkáče vezmu drát co je na okna a napojím ho na drát z dalkáče co má vést k zamknuti? To je blbost ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 ne na něj nýbrž místo něj nevim jak už ti to vysvětlit pokud zamkneš a podržíš klíč na zamknuté poloze jedou okna na horu proto se využíva z uni DO drát s prodlouženým mínusovým impulsem ten ti zamkne central a díky tomu prodloužení se spustí i funkce zavření oken 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Jj už to chápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 A podle návodu na zámek, tak jestli to chápu tak rozdělat vyčistit a promazat? Defakto tam nic jinčího není? Max ty spoje propajet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 (upraveno) Propajet spoje ,promerit funkci mikrospinacu a pokut pri otevreni dveri nejde stropni svetlo ci zvukova signalizace svetel tak vymena mikrospinace viz navod Upraveno Květen 28, 2015 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Propajet spoje ,promerit funkci mikrospinacu a pokut pri otevreni dveri nekde stropni svetlo ci zvukova signalizace svetel tak vymena mikrospinace viz navod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Na světla spímač jjde, na osvětlení mám špatné tahlou el to vím... Jde jen o ten zámek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavlik01 Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Ahoj,potřebuju poradit.Zapojil jsem si uni dálku a vše funguje odemyká/zamyká/dojezdy oken fungují,mám to zapojeno na černožlutej a bíložlutej drátek.Jenomže při zamknutí se to zamkne jakoby dvakrát a nefunguje safelock.Pokud zamknu auto klíčem manuálně,tak mi safelock normálně funguje,takže mikrospínače budou ok.Zjistil jsem,že když zamknu klíčkem jednou,safelock funguje,když otočím klíčem znova,tak se safelock odblokuje a auto je stále zamčený a ta dálka mi to podle mě zamkne tak,jako bych otočil klíčkem dvakrát v zámku.Neví někdo co s tím? mám to špatně zapojený?snad jsem to napsal srozumitelně.jinak je to O1 předface.Děkuju za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 Taky mám uni dálku a stejně zapojené, klíčem zamknu 2x a bliká dioda a 1x jen zamknu, ale do jen zamkne... Buď asi vyvést drát jinam nebo to nejde.. Každopádně bych taky chtěl vědět jestli to jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Chlapy dlouho premejslim o DO k autu, a zaroven bych chtel vystrelovaky, nasel jsem na aukru sadu DO + 2 vystrelovaky za 1300kc, mate s ni nekdo zkusenosti? Nevite jestli mi v zamecnictvi budou umet i udelat dalsi cip do IMO a vyfrezovat z klasickyho klice ty dva vystrelovaci? Mam jen jeden puvodni starej klic, a jeste tam ke vsemu pise ze k tomu pridava dva novy skoda znaky ^_^ to vsechno zrovna ted potrebuju a chci , ale zajima me vas nazor a popripade zkusenosti s touhle sadou, jestli koupit nebo radsi ruce pryc? predem mockrat diky aukro.cz/ShowItem2.php?item=5715827524&ref=last-visited 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Čauko chlape.. Já mám DO za 600 od jomu a super.. Nemůžu si stěžovat jen chvilku budeš laborovat s kablikama Klíč ti udělají a stojí to okolo 600kc a s čipem to je okolo 1200 tuším ale to je pár firem, to ti neudělá každý v železářství.. Znak odřezat vlascem, aby jsi neponicil lak a nalep mamutem.. Jen na Octavia znaků jsou ze spod 3 cupliky tak ty ulom a bude to ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.