Baxnop Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Ahoj vsem, mam problem se zadni mlhovkou. Kontrolka mlhovky na palubovce se mi samovolne rozvici, i kdyz je zadni mlhovka skutecne vypnuta a nesviti. Dokonce pri davani bliknu mi blika ve stejnym rytmu jako smerovky. Kdyz sem zapnul zadni mlhovku a dal levej blinkr, zacla blikat mlhovka nastridacku se zadnima svetlama, ktery pro zmenu blikaly obe.Blikaly i smerovy obe. Kde si myslite za zacit hledat problem? Nejaky problem s packou na smerova svetla? Ci zoxidovana nejaka kostra? Zkusit pridat kostru? Dekuju vsem za rady, rano za svetla se na to podivam. Pridaval jsem zadni parkovaci senzory, ale to je 3/4 roku a nebyl zadny problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Asi bych zacal tim zadnim svetlem. Vytahnout zarovky, zkontrolovat kontakty a oxidaci na nich plus konektor ke svetlu. Vse ocistit a prosriknout kontaktolem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Asi bych zacal tim zadnim svetlem. Vytahnout zarovky, zkontrolovat kontakty a oxidaci na nich plus konektor ke svetlu. Vse ocistit a prosriknout kontaktolem. diky za radu, tak timhle zacnu a uvidime. to zaas bude nejaka chutovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Máš špatné ukostření,kostru rozebrat,očistit a znova utáhnout.Po každém úkonu zkus světla,at vidíš ja jsi pokročil.Začni vzadu u světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Máš špatné ukostření,kostru rozebrat,očistit a znova utáhnout.Po každém úkonu zkus světla,at vidíš ja jsi pokročil.Začni vzadu u světel. takze by kosta mela byt primo nejak vyvedena u zadnich svetel ze? zitra to komplet rozeberu a podivam se, dekuju za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Ano,každé světlo je zvlášt ukostřené.Jak je na kostře chyba,tak si to dělá co chce.Elwktrika je sviňa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Ano,každé světlo je zvlášt ukostřené.Jak je na kostře chyba,tak si to dělá co chce.Elwktrika je sviňa. oki,diky moc,zejtra se na to podivam,tak snad to bude jen tim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 tak pricina odhalena. orezly kontakty v konektoru do svetla. na to uz ale asi kontaktol nepomuze co? viz foto. Co dal? Koupit novej konektor a nejak ty draty do neho precvakat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 k tomu prvnímu se v pohodě dostaneš jehlovím pilníkem a u toho druhýho skus to vypinovat a bud pokus o očištění nebo sežen nový konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Přesně jak píše pavel71, u prvního obrázku to dobře obrousíš jehlovým pilníkem + kontaktol a u druhého obrázku, já bych dal rovnou nové piny, které seženeš ve Škoda prodejně (osobně jsem je sehnal jen ve Škodovce) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Přesně jak píše pavel71, u prvního obrázku to dobře obrousíš jehlovým pilníkem + kontaktol a u druhého obrázku, já bych dal rovnou nové piny, které seženeš ve Škoda prodejně (osobně jsem je sehnal jen ve Škodovce) :) ok,pokud nepomuze to ocisteni,koupim ty piny. dekuju vam vsem za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 tak ani to nepomohlo. tak jsem vyndal ten nosic zarovek a vylouhoval v odrezovaci,a je po problemu :D dneska ale stejne obednam jak novej konektor tak nosic,at to nemusim zase za pul roku resit znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Myslím, že je zbytečné kupovat nový nosič a konektor, když ti to teď funguje, stačí to ještě prostříknout kontaktolem a budeš mít určitě klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Myslím, že je zbytečné kupovat nový nosič a konektor, když ti to teď funguje, stačí to ještě prostříknout kontaktolem a budeš mít určitě klid ;) no koupil jsem novy pro jistotu, stalo to 400 original,tak to neni tak hrozny, bylo to uz docela dost zkorodovany,a i kdyz sem to obrousil, nebylo to uz ono. Prosimte Kony, jak si vyndal ty piny? Koupil jsem novy, ale ty stary mi proste nejdou vyndat at delam co delam. Zatim sem teda nepouzil vetsiho nasili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Musíš mít na to vypichováky. Já jsem si je vyrobil z tenkých hřebíčků, které jsem ještě z jedné strany obrousil. Mohla by se použít i nějaká jehla něbo něco takového. Musíš mít 2 ks, které strčíš z přední strany svorkovnice, tím se odjistí na těch pinech takové zobáčky a až pak ti půjde ten pin vytáhnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Musíš mít na to vypichováky. Já jsem si je vyrobil z tenkých hřebíčků, které jsem ještě z jedné strany obrousil. Mohla by se použít i nějaká jehla něbo něco takového. Musíš mít 2 ks, které strčíš z přední strany svorkovnice, tím se odjistí na těch pinech takové zobáčky a až pak ti půjde ten pin vytáhnout ;) 2013-12-29 15.05.13.jpg ahaaaa, diky moc, ja to furt strkal jen na stridacku z jedny strany :D tak zejtra to zkusim a snad se zadari. Co jsem uz zjistil, tak ty piny co mi prodali, sou o neco mensi, nez ty co tam jsou ted,tak snad to nebude delat nejaky problem. dyztak hold koupim jine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.