Přejít na obsah

Kolik stojojí výměna rozvodu

Guest dolnak77

Doporučené příspěvky

mě na 81 kw ASV stála necelé 4000tis za materiál a + práce o je servis od servisu ale taky záleží co se do toho nacpe za meteriál kord origo vodní pumpa je celkem slušná položka mám za to že garny mi říkal cca 10k vše orig. i s prácí (snad to nebylo tajný :) )

Upraveno uživatelem DjRaptor
Odkaz ke komentáři

mě na 81 kw ASV stála necelé 4000tis za materiál a + práce o je servis od servisu ale taky záleží co se do toho nacpe za meteriál kord origo vodní pumpa je celkem slušná položka mám za to že garny mi říkal cca 10k vše orig. i s prácí (snad to nebylo tajný :) )

No já sem platit za komplet vse originál 14 000 kč i s prací a zdá se mi to strašně moc, ale borec ze servisu mě říkal že to tak stojí ... tak nevim snad ze mne neudělal debila :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Na 81kw octavii kombi komplet rovozody INA + vodní pumpa Graf s kovovou vrtulkou 3400,- kč, napínací element 1500,-, volnoběžka alternátoru 750,- plus práce 1200,- ......................celkem 6850,- Kč vč. práce. Objednáno na http://eshop.autorozvody.cz/ a napínák s volnoběžkou na: www.hanza-autodíly.cz .............práce v servisu u nás na dědině :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Já jsem dal za materiál necelý 4 tis. (cc-auto...) Bohužel se při práci zjistilo, že je v háji napínák drážkovýho řemene a cvakaly mi hydroštely, takže ještě výměna dvou kusů a přetěsnění ventilovýho víka. Takže i s prací jsem v tom byl ve finále lehce přes 10tis. Co se dá dělat. Vždycky, když se do něčeho hrábne, tak se toho objeví víc co je potřeba udělat.

Chci se zeptat na jednu věc. Je možný, aby mi propouštělo gufero na vačce směrem k rozvodům a měl jsem od toho zadní stranu motoru zadělanou od oleje? Nemůžu najít místo odkud to utíká. Je to přibližně ve výšce těsnění pod hlavou, ale že by přes to utíkal olej a jinde jsem to nepoznal??

díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 10 měsíců později...

Dobry den, tak mě to čeká taky a v servisu mi rovnou řekl ať si připravím 10tisic :/ Jak jsem to tady procházel, tak jsem pochopil, že se na tom dá ušetřit, ale zase ne každý servis, co má lepší cenu odvede stejnou práci. Zeptám se tedy, pokud jsem zatim nikdy neměl pochyby o odvedené práci a ceně v mém servisu, myslíte že má cenu hledat někde jinde?

1,9 TDI 66 kw, r.v.2001

Odkaz ke komentáři

To te pravda, ale já jsem si z mého servisu odnesl zatim jen ty nejlepší zkušenosti, poměr cena, výkon a to i v tomto ohledu. Takže kdybych si nepřečetl tuhle diskuzi, tak by mě ani nenapadlo pochybovat.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Objednané zboží Počet Cena za kus Cena celkem Maxgear 54-0377 - Napínací kladka, ozubený řemen 1 ks 387 Kč 387 Kč Dayco 94942 - Ozubený řemen 1 ks 479 Kč 479 Kč Maxgear 54-0379 - Vratna/vodici kladka, ozubeny remen 1 ks 140 Kč 140 Kč Maxgear 54-0375 - Vratna/vodici kladka, ozubeny remen 1 ks 140 Kč 140 Kč Maxgear 54-0376 - Vratna/vodici kladka, ozubeny remen 1 ks 318 Kč 318 Kč Febi Bilstein 17888 - Termostat, chladivo 1 ks 128 Kč 128 Kč Maxgear 47-0054 - Vodní čerpadlo 1 ks 398 Kč 398 Kč Hotově (při převzetí) - - 30 Kč PPL private (doručení i v sobotu - - 99 Kč Cena celkem 2 119 Kč

https://www.autoteimer.cz/

+ 6hodin práce a hodne nervů s tím hliníkem a s těma sponama

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...