Ol@f Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 za panaka nebo za flasku ? :asie: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 (upraveno) Za flasku, to uz by melo byt neco fajn, ne? Premyslel jsem nad Talisker. Upraveno Leden 23, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Dnes je všechno nějaký divný, jediný snad co mě potěšilo je Fabia Tour, s RS nárazníkem Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 To jsem právě zvědav, jak jim bude ten terminál fungovat ale věřím, že to půjde, když má dnes internet taxík Tick Tack a nebo Student Agency PPL-ka v pohode berie kartu, ide im to na GSM alebo podobne asi podľa tej antény čo mal na terminále Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 No bude to přes nějakou jednotku se SIM kartou a dat. tarifem Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Cca 1 x za dvě měsíce mi něco přiveze PPL, a nikdy nešlo platit kartou, že jim to nejede ... tvrdil řidič, když volal, kdy se dostaví ... Takže buď mají nařízeno tohle tvrdit, aby dostavali hotovost (což snad i v jejich zájmu by mělo být, aby měli hotovosti co nejmíň) nebo tomu nerozumím. Přitom na webu se tím PPL chlubí jak se u nich dá platit kartou u řidiče. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 U tesca to slo kolegovi i mne vzdy, u PPL tak 10:1 ze ne, tot moje zkusenost. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Není firma jako firma S tím Tescem uvidím večer, každopádně hotovost na nákup mít 100% nebudu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 U PPL záleží, jestli platbu kartou povolí odesílatel zásilky, jakože většinou nepovolí ;) ...Protože ono sice je v zájmu přepravní společnosti, aby měli šoféři co nejmenší hotovost, jenže jde o peníze (ostatně jako vždy) - při každé platbě kartou se platí určitý % z částky jako poplatek bance (resp. společnosti, která poskytuje ten konkrétní terminál). To platí každej obchodník, kterej bere karty. A nejsou to zrovna malý částky, základní sazba je někde kolem 2,5%, při větším objemu plateb se dá vyhádat nějaká individuální nabídka, ale pořád jsou to desetikoruny až stokoruny z tisícových plateb. A PPL to logicky nechce platit ze svýho, takže přenáší tyhle poplatky na odesílatele. Ten má možnost u konkrétní zásilky platbu kartou povolit, ale potom mu PPL kromě poštovnýho a doběrečnýho naúčtuje navíc ten poplatek. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Cca 1 x za dvě měsíce mi něco přiveze PPL, a nikdy nešlo platit kartou, že jim to nejede ... tvrdil řidič, když volal, kdy se dostaví ... Takže buď mají nařízeno tohle tvrdit, aby dostavali hotovost (což snad i v jejich zájmu by mělo být, aby měli hotovosti co nejmíň) nebo tomu nerozumím. Přitom na webu se tím PPL chlubí jak se u nich dá platit kartou u řidiče. ale musíš to mať pri objednaní v eshope zaplatené stojí to asi 20kč myslím ;) tak asi preto to nechcel brať Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Je to tak, lidi maj karty od banky zadarmo a chudáci firmy na to doplácí a proklínají Visu / MasterCard za takové množství vydaných karet Chápal bych kdyby měl prodejce měsíční paušál za platební terminál bez ohledu, zda mu projdou terminálem 2 platby nebo 150. Ale z každé platby se to rýžuje velmi dobře Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 a ja bych zasse chapal kdyby terminaly nestali nic ani prodejce ani zakaznika v obchode. Je to kseft banky tak at si nese naklady banka Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Nebo, no... na druhou stranu, banka ti dnes dá bezkontaktní kartu k účtu zdarma a k některým účtům máš dokonce i nárok na 2 karty zcela zdarma... Jinak já konkrétně včera s bezkontaktní AirBank platil 16 Kč v Bille, chudák prodejce, jestli i z těchto sum platí ony procenta... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 zadarmo ? Aby byla zadarmo by mi ji musela dat kdybych nemusel mit na ucte zadny penize mohl utracet vesele a pak tam penize poslat. Maji vetsinu veskerych penez co lidi maji a vesele s nima obchodujou a oni chteji jeste poplatky kdyz se ty penize rozhodneme utrati a nam tak v nekterych pripadech zdrazuji zbozi ? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Pánové taková technická: kdybych potřeboval někde od 28.1 do 2.2. 2014 nechat v Praze auto. Ideálně něco hlídaného a co nejblíž Praze 1. Nevěděli by jste o něčem? :-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Ofeig: projdi a ptej se zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10701&page=3&do=findComment&comment=1416551 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Já mám pocit, že EU o těch poplatcích z karet teď něco mlela, že to chtějí zakázat či co. ...Jako obecně se mi regulace a plošný zásahy do trhu nelíbí, ale s tímhle souhlasím. Účet u banky má její klient, kartu dostane taky klient banky a platí s ní klient banky, tak ať nese náklady klient banky. Alespoň by byl tlak ze strany klientů, aby ty poplatky šly dolů/zrušily se úplně. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 zadarmo ? Aby byla zadarmo by mi ji musela dat kdybych nemusel mit na ucte zadny penize mohl utracet vesele a pak tam penize poslat. Maji vetsinu veskerych penez co lidi maji a vesele s nima obchodujou a oni chteji jeste poplatky kdyz se ty penize rozhodneme utrati a nam tak v nekterych pripadech zdrazuji zbozi ?Ja za kartu platil naposledy nekdy pred 5ti lety v Raiffce a to bylo kolem 300Kc a od te doby platim mesicne na poplatkach Raiffce maximalne 10Kc za preposlani vyplaty do AirBank, kde mam kartu take zadarmo a mesicni poplatky zadne...penize vidim sice virtualne, tak at si s nimi banka dela co chci, na druhou stranu je mam 24h k dispozici tak co mi chybi?Pánové taková technická: kdybych potřeboval někde od 28.1 do 2.2. 2014 nechat v Praze auto. Ideálně něco hlídaného a co nejblíž Praze 1. Nevěděli by jste o něčem? :-)Kdyby slo o vsedny dny, nabidnu v praci (ma vyzkousenou Wrccko s Yetim Dady) ale o vikendu to mam z ruky. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 zadarmo ? Aby byla zadarmo by mi ji musela dat kdybych nemusel mit na ucte zadny penize mohl utracet vesele a pak tam penize poslat. Maji vetsinu veskerych penez co lidi maji a vesele s nima obchodujou a oni chteji jeste poplatky kdyz se ty penize rozhodneme utrati a nam tak v nekterych pripadech zdrazuji zbozi ? tak tak ...dáš im peniaze oni na tom zarábajú a požičajú ti ich s úrokom niekoľko % ak by si chcel vziať úver Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 U PPL záleží, jestli platbu kartou povolí odesílatel zásilky, jakože většinou nepovolí ;) ...Protože ono sice je v zájmu přepravní společnosti, aby měli šoféři co nejmenší hotovost, j... ale musíš to mať pri objednaní v eshope zaplatené stojí to asi 20kč myslím ;) tak asi preto to nechcel brať Skaja má pravdu. Teď jsem si na PPL.cz dohledal podminky placeni kartou, a je to daný obchodnikem. Tam kde pravidelněji beru, tak nikdy možnost výběru typu platby hotovost vs. karta u PPL dodávky ani nebyla. Takže tam to nepodporuje vůbec obchodník tuhle možnost. Moje chyba, musím lépe číst co kde píšou Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Tesco chlapik vyvezl nakup az pred byt do 5.patra a platba kartou bezne jako v obchode. Spokojenost! Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Dobré zasněžené ráno. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Dobre ranko, hlasim 2cm v Zabinach ze by to uz prislo? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Dobré dobré, tak už to došlo až do Brna? Dnes a denně... KLIK Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Tak nenapadne tu neco drzi na silnici a neco lehce poletuje, snad to nekoho vystrasi a zustane doma ^_^ odpoledne jedu smer Humpolec - Tabor - Pisek, tak doufam, ze bude klidecek. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Tu silnice mokrý, ale na chodnících, zaparkovaných autech a trávě se to drží, napomáhá tomu i teplota lehce pod nulou Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 PPL uz mi veze moje vikendove puzzle pro dospele ale ne z IKEA Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky