Jim Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 na tohle jo ;) ale je to do vyprodání a nejsou sady na všechny auta Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Jiri rozhodla cena a testy - http://ocz.com/enterprise/deneva-2-sata-ssd/rs-mlc-specifications OK ;) Jako já mám s OCZ dobrý zkušenosti, jedu na dvou Vertex 4 (s Indilinx řadičem, resp. přeznačeným Marvellem) a nemůžu si stěžovat. Navíc seriózní shop by měl záruku držet tak jako tak (u spotřebitele musí). Vím, že na starších Vertexech se SandForce řadičem hodně lidí přišlo o data, jelikož tam mělo OCZ bug a za jistých okolností se disk blokl a konec. A OCZ se k tomu navíc postavilo tak, že odmítlo uvolnit šifrovací klíč, díky kterýmu by šly ty data vytáhnout, což byl možná jeden z důvodů, proč OCZ dopadlo tak, jak dopadlo. Dalším byly "vykastrovaný" disky při přechodu na menší výrobní proces, kdy osadili jen polovinu paměťových čipů, čímž pochopitelně klesla (na polovinu) i přenosová rychlost. Nicméně OCZ to jaksi zatajilo a prodávalo to s původníma specifikacema. Když se to provalilo, tak lidem ty disky zpětně měnili na starší (rychlejší) a upravili specifikace. Jenže zatímco dobrý jméno se buduje léta, přijít se o něj dá během chvilky Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 To je hnus to pocasi... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 To teda jo, štěstí, že nikam nemusím. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Dobre rano, v Praze snezi :) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Dobre rano, v Praze snezi :) A tady v Brně už druhý den pěkně prší. Dobré ráno. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Chčije a chčije a chčije Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Cekani v bohunicke nemocnici je nekonecny...tak snad to bude posledni vysetreni a na pristim sraze si budu moct dat neco hooodne nezdravyho... :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Tu chcalo vydatně včera, ráno vykouknu z fr. okna a bílo na střechách, předních sklech a trávě Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 U nás zatím bílo není, ale už se sype, tak to třeba nebude dlouho trvat. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 No ne, my máme už i svoji hospodu http://www.restauraceknajpa.cz/ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Cerny Kozel v Knajpe vyzkousen, Fenix ochutnan od kolegyne a Plzen prenecham ostatnim....jinak vybornej tatarak :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Plzeň je pre dospelých no ;) :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Plzen je kralovna, na tu mi nesahejte! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Hezkou středu, v Praze opět poletuje sníh Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Dobre ranko, v Brnisku tu to pocasi na nas taky neco zkousi, ale zatim jsou to jen naznaky. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Nezkoušel někdo z vás Tesco rozvoz? Jde mi o to, jestli když nebudou mít přesně tu položku co jsem objednal, jestli dojedou bez ní a nebo vezmou nějakou alternativu a jak je to třeba s taškami, jestli mi to před domem vyloží a dá i tašky, nebo si mám donést své? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 pokud neco nemaji, tak dovezou alternativu, ale vzdy pri predani se te zeptaji, jestli s tim souhlasis, pokud ano, zaplatis, pokud ne, nechaji si a co se tasek tyce - tak vzdy dovezou svoje a davaji to do vice tech jejich malych ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Super, díky za info. Jdu udělat první objednávku s bonusem 150 Kč Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 A berou i kartu, za me jedno velke + Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 To jsem právě zvědav, jak jim bude ten terminál fungovat ale věřím, že to půjde, když má dnes internet taxík Tick Tack a nebo Student Agency Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Koukám, že velkej šéf přispívá na Lamera :o)))) Citace: <Enka> ty, já mám pro tebe vymyšlený tak parádní dárek k narozeninám, že budeš čumět;-)<Ol@f> ty mas pro me darek? Jeeee.....umelou vaginu...*IN LOVE*<Enka> ne, budu ho sama vyrabet<Ol@f> rucne vyrobena umela vagina...*IN LOVE* :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Je vidět, že pátek se nám blíží a pracovní morálka klesá :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Jiriku nebudes ted nekdy v Brne ? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Zítra jedu přes Brno do Mutěnic a v pátek pojedu zase zpátky (s tím, že se v Brně chvilku zdržím). Pročpak?? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Pokecat na téma vodní chlazení ale kromě me by to ještě zajímalo kámoše a ten bude az do neděle mimo ČR. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Tak to by neměl být problém se na někdy domluvit, klidně i po neděli ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Dobre, zacnu necim prijemnejsim, nez je vstavani samo - nejamy tip na dobrou whiskey do 1k? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky