Přejít na obsah

Superb 3. generace - všeobecné info

Doporučené příspěvky

Tak koncert VW se drží hodně konvencí, no a Škodovka (stejně jako všechny další dceřiné automobilky) musí být vždy až po VW, takže jsem ani moc nepředpokládal, že Superb bude moct být vymazlenější než Passat, ale i tak si myslím, že to není zlé. Rád si počkám na kompletní představení ;)

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, ale ten interier je strasne jednoduchy….zadny napad, bez duse. Pusobi na me odflakle.Takova vsehochut stavajicich modelu skodovek. Vzdy me fascinuje, jak pul roku dopredu, nez je premiera, slysim, jak bude superb nadherny, genialni a jak se vsichni z toho pokakame az ho uvidime na zivo….a ve finale z to vyleze vetsi octavka, doplnena prvky z fabie a rapidu.

Odkaz ke komentáři

U Passata interier hodně rozšiřují tapece předních dveří, které se směrem dopředu jakoby od středu palubky vzdalují.

To mě hned praštilo do očí, jak jsem do toho sedl. Co se SIII týče, víc se mi teda líbí interiér toho současného, ale to už je taková má vlastnost staromilce :D

Odkaz ke komentáři

Je ho škoda, to určitě. Dávat tašku s noťasem do kufru přes sedanový dvířka je elegantně managerský. Otevírat kvůli tomu celý vrata je spíš chalupářsky zahrádkářský. Ale u škodovky pořád lepší než čistě sedan, protože kufr je jak kráva a bylo by škoda do něj nic nestrčit.

Odkaz ke komentáři

Jako twindoor je bezpochyby super, je to na tom autě druhá nejlepší věc, hned po bixenech.

Ale bohužel to umí málokdo seřídit a k tomu ten utočený kabel, to trochu sráží, stejně jako pazvuky, které to občas vydává.

Nicméně i tak je to podle mě nejlepší vychytávka na SII a škoda, že ztratili odvahu to tam dát.

Odkaz ke komentáři

Delší dobu to vrzalo při přestavování, chtěl jsem aby to namazali, místo toho to v servise seřizovali a seřídili to tak, že mi začalo bouchat zadní plato a vrže to při přestavování pořád a ještě je slyšet jak se tomu při dotažení moc nechce, jde to proti odporu.

Za 3000 km jdu na olej, tak bude reparát seřízení twindoor.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...