pointfrost Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 (upraveno) SPY FOTO v reále to vypadá milionkrát lépe. plus ještě budu dodělávat spodní lišty pod světly takže kvalitnější foto bude ;) Upraveno Květen 27, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 vypada to hezky, jen by tomu mozna tedka jeste sluselo nejake kridelko co? :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 TAK TO SE TI POVEDLO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Díky, no křídlo ne-e. Jsem bezkřídlový ;) Myslím si že ta prdel se jí luxusně oživila! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Je mozne ze jsi jel dneska pres Opavu-vlastovicky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 (upraveno) Ne-e dneska ne, ale jezdívám do Opavy sem tam zachlastat. Chceš říct že si viděl stejnou prdel na oktě ? Upraveno Květen 30, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 No prave ze videl :) Mel jsem kurackou na zastavce a jak jsem TE videl mel jsem 100chuti sednout do auta a jet za tim :) Pak mi doslo ze by to asi trvalo dlouho :) Ale fakt mel taky uplne stejne svetla i barvu auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tsss, sakra člověk asi jen tak nenarazí na něco originálního 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Sakra to je kočanda: http://www.airsociety.net/2011/04/aaron-oks-vw-jetta/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 PČR: Dobrý den pane řidiči, silniční kontrola. Předložte doklady. ... PČR: PANE ŘIDIČI VYSTUPTE SI! Víte o tom že Vaše vozidlo je technicky nezpůsobilé pro provoz po komunikacích? Proč jako? PČR: Pojďte se podívat na ty světla, ty nejsou originál že? Kde mají homologaci ... No, homologace tam byla, ale na tom plexi skle, které prasklo, tak jsem ho sundal a dal jsem si tu práci abych zakytoval nerovnosti a nalakoval. A svítí perfektně! PČR: Aha aha, a co ty přední světla? Ty mají homologaci kde? No to jsou klasické facelift světla od firmy DEPO z obautodily.cz, oni řikali, že jsou homologované. PČR: Aha aha, ale homologaci na sobě nemají. Nikdy nevíte jak to plexisklo bude lámat světlo. A nemáte měřák, že by jsme to změřili. Normálním selským rozumem vidím, že svítí perfektně. PČR: Ale nemají homologaci. Vyměnit. Naschle. Naschle. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 jako ty Depa sviti dobre, ale je dost tuzingovych svetel, co sviti uplne nahovno. ale tohle by meli resit spis na technicky. ale s tou homologaci maji pravdu. taky cekam az me nekdy zastavi a budou do toho ryt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Ja myslel, ze DEPA maji homologaci. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Spíš mě zaskočila ta stupidita s jakou to ti policajti řeší. Vždyť je to úplně to samé světlo jako všechny ostatní. Když jsem kdysi volal do OBAUTODILY.cz tak mi týpek řekl, že prodávají pouze homologované výrobky. Tak se chci informovat - zatím se nemůžu dovolat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 origo svetla maju homologizaciu v tych cervenych kruzkoch, pozri ci ju tam nemas aj ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Aha, proto chtěl otevřít kapotu ... A co tam přesně je ? Vypálím si to pájkou. Nějaká detailní fotka by byla ? O:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 ja teda nevim jak u face svetel, ale u predface je na svetlech od Depa i od Hella jenom homologace E4. ale na OII originalech je, mam pocit, mimo E4 jeste jedna homologacni znacka. cimz se omlouvam za predchozi mateni. vim, ze jsem se na to dival, kdyz jsem ty svetla tenkrat menil a dival jsem se na homologacni znacky na svetle na OII. takze s predface Depama by problem byt nemel. na tech face neni homologacni znacka na parabole pod mlhovkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Už jsi se dovolal do OBautodíly? Mám na ně reklamaci a už jsem jim zkoušel 8x volat a nic, docela mě s.rou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Do OBautodily jsem se už dovolal. Dneska mi volal spět přímo ten kolega té ženy která sedí na technické podpoře. Vysvětlil mi že DEPO určitě homologaci má. Dá se to vyhledat na jejich stránkách a zároveň je to na světlech vyzobrazeno. Problém je v tom že homologace je vylisovaná na obalu světel z vrchu tudíž na Oktávce je ta homologace schovaný pod výztuhou chladičové stěny :D Ještě se půjdu na auto podívat jestli opravdu ji tam mám i já. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 (upraveno) Výroba iPhone držáku. nechci vrtat do palubky atd... chci aby to bylo skryté a neporušil bych plasty. Takže to nějak kutím ... Upraveno Červen 27, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 maska v mat folii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 vypadá to dobře , to je potaženo z jednoho kusu fólie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 pekně se to risuje B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 (upraveno) vypadá to dobře , to je potaženo z jednoho kusu fólie? Potahoval jsem poprvé, nahříval jsem celou dobu, takže jsem nakonec došel k bodu kdy byla folie tak dlouhá že jsem musel uříznout a navázat. Teď už vím jak nato, takže už by se mi to z jednoho kusu podařilo. Není to ani autofolie - uvidím jak dlouho to bude držet - autofolii od 3M mám v záloze, tohle je samolepková od Oracal. Jestli někdo chcete a jste z okolí Olomouce, tak mám ještě, a vím kde koupit za pár korun další. Upraveno Červenec 30, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Na cestě jsou mřížky do RS nárazníku z OBautodíly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 To je jiná liga! LOW FAMILIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2011 Mám dotaz, co když na kotouč ATE POWERDISC dám ATE CERAMIC destičky. Nebude to jak strouhání sýru na špagety ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Úpravy na zimu. další bude oranžová, žlutá, fialová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 To zelený je barva nebo folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 pěkně si stím hraješšš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 poklice masakr:-))) ale chtělo by to aspoň "16" ideálně ještě víc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.