Přejít na obsah

Šátec a OCB

Doporučené příspěvky

ve škodovce, je to záslepka na anténu, cena už nevím nějak do 40kč

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0817064-zaslepka-otvoru-anteny-oe-19784.html

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0817940-matice-otvoru-anteny-oe-20471.html

tady za 59kč , ale ve škodovce to bylo méně

sedí to jen tak tak, ale sedí :)

Upraveno uživatelem šátec
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zacala byt rano zima a auto zacalo mit problem nastartovat. Problem je vzdy jen rano kdyz potrebuju zrovna do prace, po praci a behem dne uz je to bez problemu. Ikdyz několikrát nazhavim a pak startuju tak to nema vliv, startuju treba na 5 pokusu nez to chytne, za jizdy pak to jede jak ma, necuka proste normalni stav. Diagnostika nic nehlasi a v servisu se nic nenaslo spatnyho, je jen poderzeni ze by nohlo byt vadny rele zhaveni, ale stoji 1500kc tak se mi to zda dost kdyz si tim ten mechanik ani neni jistej.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Ja jsem nechal předni stavitelne tlumiče repasovat u D.K.N. Udelali to stylem,že do původních obalů navařili úplně nové tlumiče. Sám jsem zvědavý kolik to teď vydrží. Neblvím sice co jsou zač,ale připadají mi ještě trochu tužší než ty původní.

Cena byla 2000kč za jeden..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dostal cenu novejch předních tlumičů stavitelnejch bez pružin a chtějí 4815kč jeden i s poštou asi 9700kč oba.

Celej novej set AP stavítka teď stojí 14067kč.

Novej pevnej AP 30/30 je za 9199kč.

Tak teď nevím co udělat. Na původní výšku jít nechci, že bych dal origo podvozek. Momentálně by mi těch 30/30 stačilo, snížený to je teď 60/60. Nebo bych dal origo tlumiče a kratší pružiny 30-40/30-40.

Odkaz ke komentáři

Chválim ako si postavil to autíčko

Tie čierne kolesa už boli veľa ta strieborná je k tomu ozaj lepšia.....

Čierne svetla za mna vyzerajú perfektne len skoda že sa zahmlievajú-mal som podobný problém na predošlom aute kde som si dal čierne depo svetla

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Dáváte kratší tyčky stabilizátoru při snižování? Teď to mám asi o 3-4 cm dole proti sérii, a mam jeden problém na předních tlumičích, mám tam TA-Technix tlumiče stavitelné (pružiny jsem nechal od starého podvozku AP) a obě strany mam přetočený/překroucený ( v příloze obrázek jak to myslím ) a ten držák na uchycení tyčky je taky nějakej lehce ohnutej na obou stranách. Navíc teď když dám plnej rejd tak se mi ještě jakože ohejbaj přes ty tlumiče ty tyčky.

post-35394-0-02947300-1509990550_thumb.jpg

Upraveno uživatelem šátec
Odkaz ke komentáři

Pomůže kratší tyčka tomu protáčení ? Tohle jak má ten spodek točící tak je docela na hovno :D . To ten AP neměl a tohle jsem řešit nemusel, jak jinak tomu zabránit aby se to netočilo ? Na obou stranách se to hnulo směrem kam tlačí tyčky (levá po směru ručiček, pravá proti směru ručiček hodin)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...