Přejít na obsah

Zelená agave Octa -> Black Octavius 2010

Doporučené příspěvky

Tak dnes složeny ridicovi dveře a odzkouseno. Jsem spokojen i když to asi není tolik znát, protože mám subwoofer kterej mi přijde že hraje až moc a nemůžu ho furt nák rozumně sladit o.O každopádně to bude chtet zesik na stredobasy, protože nehrajou tak jak bych si představoval. A taky výšky do zadních dveří, protože sériové chrčí.. To se mi to zas nakupilo achyjo :D

Odkaz ke komentáři

Výšky v zadních dveřích je pěkná blbost, co ve škodovce udělali, ani je nezapojuj, protože pak máš zvuk hrozně převýškovanej a pasažéři vzadu jsou zase bez výšek. Nejlepší je dát dozadu koaxiální reproduktory, pak je zvuk pěkně vyváženej ;)

Ohledně subwooferu, pokud hraje moc silně, tak ho buď stiš v nastavení rádia a pokud tam ta možnost není, tak by to mělo jít přímo na zesilovači :)

Odkaz ke komentáři

No mám je zatím zapojené a není to tak špatný, docela sem to sladil si myslím. Vzadu mám Hifonics ;) neboj neřešim hudbu poprvé, dřív sem měl něco kolem 900W RMS ;) myslel jsem to tak, že se to snažím teď sladit a furt se mi to úplně nelíbí, i když včera už to vypadalo docela dobře :)

Hlavně jsem to měl dřív udělaný aby to dělalo bordel :D teď už je to jen na osobní poslech :) a jedno foto že včera když jsem to zkoušel a měl jsem slabší chvilku s tou mojí :)

post-30897-0-26128100-1452950002_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak kamarád v sobotu po obědě zavellj že jedeme do Brna kouknout na ereso v tom nejhorším počasí, takže cesta hezky zážitek. Předjeto kolem 150 aut :D všichni max 80 s tema jejich SUV audi mercedes a pod. a baly se předjíždět. Hlavně že mají mrtě asistencnich systému a já jsem je pěkně jen s abs všechny nasekaval :D po příjezdu do Brna jsem zjistil že úplně zamrzly světla jak jsem se lepil, takže cestou domů i s mlhovkama, aby ty sracky nezamrzaly na svetlech a foto po přijetí domů :D chuderka celá zamrzlá bordelem :(

post-30897-0-22310100-1453719291_thumb.jpg

post-30897-0-39606800-1453719311_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo ale to vidíš ty nový auta že bejt sucho tak valej jak o život všechny berou a napadne sníh a sou posrany a neumějí řídit.. Hlavně všechno samozřejmě 4x4 žj, takže ideální, mě to dycky začalo hrabat když sem začal předjíždět a vjel sem do toho pruhu urpsotred a začalo to plavat ale dalo se to opatrněji v pohode. Přece bych si nerozbil Octulku :*

Odkaz ke komentáři

jo, něco malýho tam vpředu mám ... ale kupoval jsem to od jednoho borce vcelku za dobrej peníz, protože se mi tehdy rozlítlo turbo, tak když se měl dělat IC, tak rovnou FMIC ... a abych byl co nejdřív pojízdnej (cely se to během 1 týdne opravilo), tak jsem splašil za 6ku to, co mám ... kdybych to měl dělat v klidu, bez časovýho pressu, tak dám jednak větší ten coller a druhak bych trubku od EGR vedl asi spíš kolem olejového filtru, aby se nemuselo řezat do výztuhy.

edit: co se rozměrů týče, tak do RS nárazníku nejlepší 630x230x65mm

Odkaz ke komentáři

Dnes sundana fólie z masky a hned zavoskovano + jsem vzal po druhy ještě světla a hranu kapoty, vyměněny sklicka osvětlení SPZ a ano nudím se a nemám nic lepšího na práci :D takže sem umyl motorovej prostor jarem a teplou vodou a byly z toho 2 beliky fakt cernyho hnusu. V reklamách asi s tím jarem nekecaji že to dobře odmastuje :D

post-30897-0-02771800-1454263742_thumb.jpg

post-30897-0-66145000-1454264002_thumb.jpg

post-30897-0-24943900-1454264024_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Stále mi leží v hlavě ten IC a zajímalo by mě jesi může mít třeba nějakej vliv jestli bude větší či menší? Jestli by se třeba větší mohl déle plnit vzduchem (dýl tlakovat)? Neplánuju dávat větší turbo, protože moje bylo loni na repasu. Mám tam klasiku jak se dávala na 66/81 kW s naklápěcíma lopatkama.. :ph34r: Jak sem psal výše, chtěl bych tomu ulehčit ale taky aby to hezky vypadalo :palec:

Odkaz ke komentáři

aspon sa posnazim usetrit ti peniaze . Pozor na dimenzovanie FMIC. ja uz som tak jeden FMIC kupil a nasledne predal na bazosi. Turbolag ako svina ,sice na benzine, ale to ma donutilo rozmyslat uz nad tym. Ma na to vplyv aj velkost Jadra IC aj vedenie IC.

Ked som to prehodil na SMIC nazad, tak pohodka reakcie hned. Potom som nahodil vacsi SMIC hlinikovy, tiez pohodka, ale nechladi tak dobre. Teraz ideme do tretice Vedenie IC na mieru ,prepocitany objem jadra IC, snad teraz to uz bude ok. Lebo tu sa raz seknes a budes nadavat. Aj ked dizlove turbo tlaci vacsim tlakom a skor nafukne vedenie,ale neriskoval by som.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...