seib Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Ale keď s tým príde do Piešťan nenahneváme sa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Co tam máš za motor? Já měl na den půjčenou 1,4 4x4 a nějak extra mě to nevzalo a to ani vzhledem k tomu, kolik to stálo. Myslím auto jako celek. Jinak karoserie boží, uvnitř spousta prostoru. Nádhera. Pro mě teď asi nejhezčí škodovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 2.0TDI 140kw 4x4 DSG. Nebojte, vrátím se a velice rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Co tam máš za motor? Já měl na den půjčenou 1,4 4x4 a nějak extra mě to nevzalo a to ani vzhledem k tomu, kolik to stálo. Myslím auto jako celek. Jinak karoserie boží, uvnitř spousta prostoru. Nádhera. Pro mě teď asi nejhezčí škodovka. Přesně tak! Nehledě na to, že to má spoustu zbytečných much. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Trošku mě mrzí, že jsem švagra neukecal na ten 2 litr. On chtěl prostě 4 kolku a ta vyšla stejně jako ten dvou litr. Říkám kdy to využiješ? Tak mi argumentoval že každý rok jezdí alpy... A ta 2.0 TDI 140kw 4x4 už byla o dost dražší. Ale jako s těma paketama fakt paráda. Sedačky, prostor vzadu. Teď nevím jestli je základ ta změna podsvícení těch led světel. Myslím že to mít v tom 2 litru, tak bych si zvykl hodně rychle :-) Když mi to na den půjčil, tak jsem měl trochu strach, abych mu to někde neodřel :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 (upraveno) Tak Superb navrácen, přebíral jsem ho s 12 najetými kilometry a vracel po 6052km, 103h jízdy a +- 484l projeté nafty ^_^ spotřeba začínala od 6l/100 klidnou jízdou (Zlín - Vídeň a zpět), z toho byl den, kdy jsem jezdil po městě + 1x Olomouc a nedostal jsem se pod 11l celý den. Na nové auto, haldex a automat super. Extrémem byla Praha, kdy jsem ze Zlína vyjížděl s plnou a cestou zpět jsem za Brnem musel zase tankovat :lool: To vše za 10dní + zpáteční cesta do Boleslavi. Byl to zápřah, ale šel bych do toho zase, spousta zajímavých lídí, zkušenost s novým autem a příští rok doufejme bude Kodiaq :D P.S. fotky jsou pouze mobilovky, až budou kvalitnější, tak jich pár dodám. Upraveno Červen 14, 2016 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 14, 2016 Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Tak ta první fotka je luxus tyjo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Trošku mě mrzí, že jsem švagra neukecal na ten 2 litr. On chtěl prostě 4 kolku a ta vyšla stejně jako ten dvou litr. Říkám kdy to využiješ? Tak mi argumentoval že každý rok jezdí alpy... A ta 2.0 TDI 140kw 4x4 už byla o dost dražší. Ale jako s těma paketama fakt paráda. Sedačky, prostor vzadu. Teď nevím jestli je základ ta změna podsvícení těch led světel. Myslím že to mít v tom 2 litru, tak bych si zvykl hodně rychle :-) Když mi to na den půjčil, tak jsem měl trochu strach, abych mu to někde neodřel :-) 110kw v předokolce vs. 140kw ve 4x4 i 4x2 jelo naprosto stejně. Zkoušeli jsme to několikrát. Jen 110kw vytáhlo 236kmh a 140kw 239kmh, v tomhle to bylo největší zklamání, ta 140tka je na první 4 rychlosti uškrcená, aby nehuntovala převodovku a do toho ještě dlouhé kvalty. Opravdu na 190 koní to nejelo a kluci se 110kw, nemluvě o těch třech co měli OIII Scout 135kw v manuálu, ti se nám jen smáli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Prosinec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 Tak po výměně řazení, už řadíme. Šlo tam zrovna to zkrácené, docela příjemná věc, zvykl jsem si rychle ^_^ Letos jsem koupil nové zimní Continental WC TS850P, 225/40/18, tak uvidíme. B) Jinak jediný problém, ve vyšších rychlostech a zejména na 5.a 6.st. auto jakoby úplně ztratilo dech a skoro nezrychluje, chyba nikde žádná... <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Tak ztrátu výkonu odhalil TdiFun. Je to netěsné sání (plastové). Proto to turbo nenatlačí a nakonec to při vysoké zátěži odstaví EGT. Takže v sérii 162/346Nm, po úpravě 180,8/406Nm a jdu hledat hliníkové sání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 Zima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 4, 2017 Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Hezké :-) jaktože máš zenithy i na zimu? S chipem spokojený, už bys mi ujel? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Jelikož jsem chtěl 345 brzdy a na ty bych 16" nedal. Bohužel se nepodařilo sehnat za rozumný peníz, tak zůstalo jen u kol. :unsure: Spokojený jsem, na druhou stranu +- tento výkon by to auto mělo mít bez chipu :wallbash: pořád tam lítá cca 20koní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 345 brzdy jsem měl taky v plánu, dokonce jsem měl domluvené za 6k komplet i s kotoučema a destičkama, ale než jsem stihl vyjet tak mi typek volal že je prodal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Já našel jedny za 10k, jeté a druhé nové za 14, děkuji pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Za 14 tisic pekna cena.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 (upraveno) Za dva jeté brdiče, 2 nové kotouče nějáké Polské značky a dvoje desky + plechy? Vždyť za to pomalu nakoupím vše v origininále... Každopádně je tam sáni KO, ztrácí se chladící kapalina, DPF je dle Funa na pokraji životnosti, takže asi nebudu s brzdama moc vymýšlet... Upraveno Únor 7, 2017 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 ja sem za to taky dával cca 12 tisic s daní. kotouče TRW a brzdiče byly jak nový z Golfa 7 R..... kotouče a desky vydrželi mě cca 45000km, což docela jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 A je tam ten rozdíl až tak znatelný, že stojí za ty peníze navíc? Já s tím autem mam cca 70 000km a ty předky měnil ještě předchozí majitel, takže mají kolem 90tis km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 pro mě jo, pro tebe nemusí být. většině lidí klidně stačí 288mm..... objednal sem si 2 sady z Clubsport S, tak to snad bude ještě lepší o kousek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alchemix Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Pěkný, máme vzhledově skoro stejný :-) Já dával za přední třmeny z R32ky nějakých 10tis, pak jsem je u Trachty nechal za trojku přelakovat ať to pořádně vypadá a celkem s koutoučema deskama a výměnou kotoučů a destiček vzadu plus práce to vyšlo na nějakých 25tis. Jinak 17" jsou minimum na tyhle třmeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Ještě je ve hře Brembo Sport, klasika 312mm + nějáke desky s keremikou, co nešpiní kola. Jinak sání už je zevnitř vyčištěné, ale asi jsem to přehnal, ten hliník dostal takovou "patinu" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 hezky :D to máš durhé sání nebo svoje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Já mám plastové a je v něm netěsnost přes ovládání těch klapek, turbo to pořád přetláčí a na brzdě měla jen 162koní. Tak jsem dal tady na místní členy a sehnal jeté, hliníkové z Passata za desetinu ceny nového, akorát to vyčistit od těch zapečených usazenin no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Brembo sport nedoporučuju, sám je mám a jsem docela zklamanej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 já měl na jedničcce ate power disc a brzdily krásně, ale ty drážky jsou na prd protože se v tom drží bordel a pak to tam začně reznout a dělá to kraval při brždění, teď na dvojce mám klasiku zimmermann a super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 (upraveno) header: Právě jsi byl jedním z nich, kvůli kterým jsem do nich chtěl jít s těma keramickýma deskama. Řešilo se to v sekci brzdy a docela jsi to chválil mi přišlo. Jen že jsou hlučnější se tam psalo. Co se stalo? košin: tohle jsou právě děrované, drážky jsou Brembo max mám dojem. Já tam teďka mám nějáký no name, brzdí to fakt hrozně a kotouče už mám nějákých 5-6tis km pod limitem. Takže pro mě bude cokoliv skok dopředu. Upraveno Únor 10, 2017 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 mal som 312 brembo sport a keramiky textar... bolo to hodne hlucne a ucinok o nicom... dal som klasiku Ate a dosky Ate ceramic a teraz to konecne brzdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Ano, z počátku dobrý. Brzdí dobře, teplotní odolnost taky v pohodě. Ale po asi dvou letech rezavý jak prase hlavně zadky a brzdí tak na 70% plochy. A je zajímavý že v těch místech co jsou jakoby ty díry tak tam právě nebrzdí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 https://www.brzdybrembo.cz/vrtane-brzdove-kotouce-brembo-sport-fd-172-000/ takže 7,5tis Kč za tohle budou vyhozené peníze jo? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.