Přejít na obsah

Napajedlákovo RS


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Je v servise - rozvody, olej, brzdovka, klima, filtry a začlo blbnout svícení - když má na světle svítit jen předek, tak svítí celé auto. Vyměnil se senzor a teď to dělá jen náhodně a chybu nepíše žádnou. Mimochodem, kdo jste si nekoupili speciál Svět motorů, tak si kupte, je tam dost zajímavého čtení.

post-30712-0-23830100-1402581145_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Pekna,taky chvalim... :wub:...zaroven mam jeden dotaz,prosimte kde jsi poridil ty cerne polepy sloupku?..jsou v cernem lesku?Diky...Mas to opravdu pekne vyladene do cerne,taky se mi to libi...:-)

 

Děkuji moc, plánů jsem měl a pořád mám ještě dost, jenže se do toho začly motat provozní věci a věc se má tak, že není měsíce, aby auto nebylo s něčím v servise. :wallbash: Takže až se situace ustálí, tak bych chtěl do barvy kol ještě hagusy a masku s pláství. Jinak ty polepy jsou lesklá folie a udělají ti to všude, kde dělají polepy na auta, tónování skel. Mě to dělala firma Tintek zároveň se světly - to je taky folie.

Pěkně pane. Někdy se musíme zase sejít. :-)

 

Si piš, rád vás zase uvidím! :beer: . I když už mne to auto docela s*re :pest: ... Naplnil jsem nově klimu, do 14dnů odešel chladič. Teď zase regulace na turbu, auto v nouzáku při předjíždění :lol: , předtím světelný senzor... Pořád něco. Každopádně ten chladič bych chtěl zkusit řešit přes havarijko. :( Ach jo...a to jsem měl tolik plánů Columbus, FL interiér... :( :(

 

Mimochodem ta regulace se zasekla, když jsem se důvěrně seznamoval s prací TDIfuna, kdy mě doslova zesměšnila IbizaFR s logem Funa :lol: Ve 180kmh po něm zůstal jen dým, mě oči pro pláč a auto v nouzáku :jelen: :jelen:

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...