Dakie Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Konecne si ho vytahl z garaze,to byl usmev od ucha k uchu,vid;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 a jaké sou dojmy z Rka Máro? pěkný autíčko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Dakie: je to nepopsatelný pocit. Taky mám průměrnou spotřebu 10,2 litrů :D Marczek: jsem velmi spokojenej, jen by to chtělo více dobrých silnic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 10,2? To nejezdíš moc svižně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Kubo, je to hlavně většinou město a to dělá svoje. Ale smál jsem se, když jsem četl jak psali na auto.cz že se při ostré jízdě jezdí Polo R WRC okolo 10,0 litrů. To je hloupost, když tomu hodně dávám je krátkodobá spotřeba okolo 14-15 litrů. Navíc při delší jízdě na sraz jsem se dostal na průměr 8,3 a to jsem jel normálně a předjížděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 no jo, jenže s tímhle jsi předjižděl v podstatě pořád, že jo .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 No jo Jardo, jde to krásně a samo :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Tak jsem Políčko zase na chvíli vytáhnul z garáže. Servis máme z výměnou oleje, filtrů a pylového filtru mám za sebou. Najezdil jsem s ním tento měsíc asi 200 km a po důkladném umytí jsem ho zase vrátil do garáže. Tady je pár fotek ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Nádherná hračka;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 To taky, ale i důstojný nástupce Vosičky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Kuwa uz tak je to Polo krasne a v tomhle podani naprosto luxusni krasavice!!! Nadhera opravdu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Díky moc, chlope ;) Doufám, že letos na srazu nějakej ten pohárek konečně bude ... Budeme Ti držet s rodinkou palce z Gargána 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Nějaký úpravy kolegů majitelů Políček R WRC Street: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Řekl bych, že originál je lepší. Taková čistá elegance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Taky bych řekl, oranžáda je specifikum ST od Forda a to druhý? jak to vidím, tak bych v tom viděl Lancii no .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Kluci maji pravdu Origo je nejhezčí ;) A palce drzet nemusis protoze letos bohuzel nejedu. Mam jen 20dni dovolene a dost jsem si uz vybral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Ja to vidim tak, ze je to hracka, takze majitele si proste hrajou. S tim prirovnanim k ST a Lancii mate urcite pravdu, ale me se ta Lancia-Martini uprava az na slozeni libi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Vyhrát by se na tom určitě dalo, design ve stylu WRCčka, proč ne. Ale zrovna to provedení Martini se mi nebílí, působí to na mě jak kdyby to malovaly děcka ve školce. To už bych si spíš uměl představit variaci na škodu motorsport (WRC, S2000, R5). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Tak jsem Políčko zase na chvíli vytáhnul z garáže. Servis máme z výměnou oleje, filtrů a pylového filtru mám za sebou. Najezdil jsem s ním tento měsíc asi 200 km a po důkladném umytí jsem ho zase vrátil do garáže. Tady je pár fotek ... Pecka! Naprostá paráda! Nějak jsem začal uvažovat, že by nebylo od věci jedno zánovní pořídit z Německa.:) Výběr tam je, výbava všude stejná, barvy vyjma polepu taky... A většina kusů má nájezd někde kolem 7-10.000 km.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 SirMike: mohu jen doporučit, ikdyž cena není úplně nejnižší. Ale myslím, že bys byl spokojenej. Já mám rohlík ve tváři, když se vezu, vždycky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Sakra no to věřím... Sice jsem 8 let nejel s fofr klackem, ale zrovna u tohoto auta by mi to vůbec nevadilo! Když se budeš pohybovat v okolí Prahy, ozvi se - na nějakém pravidelném srazu by se Polo vyjímalo, stejně tak můžeme zorganizovat něco spontánního.:) Jo, rád bych se podíval...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Polo je nadherna hracka. Doufam, ze si do garaze taky jednou poridim takovou paradu. Uz me ted celkem dlouho drzi nova RS3ka;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 To je hrozný kladivo, ale za tu cenovku už jsou třeba i trochu jiný auta...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Za tu cenu prave nevim, co by se dalo sehnat srovnatelnyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 RS3-ka je moc krásný a silný auto, ale podle mě už je to ranec peněz. Na Polu se mi líbí že je to výjimečný a nebylo to tak drahý. Až pojedu okolo Prahy ozvu se, neboj. Stejně jsem slíbil, že s tím musím přijet do Svijan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 :)))) Časově je to s námi na štýru, viď Máro :( A na sraz taky nejedete :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Jak píšeš Peťo. Je toho nějak moc a rodinka potřebuje moji přítomnost nejvíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Dneska bylo tak krásně, že jsem to nevydržel. A hned padlo malé jubileum Zítra ho pořádně omejeme, vysajeme a uložíme k zimnímu spánku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Krasa :) tiez som dnes prekonal podobne ciislo akurat tam bolo 23 vpredu navyse :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 jj, hezký, Máro, jak to parkuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.