Přejít na obsah

LED žárovky

brevla

Doporučené příspěvky

Nemáte někdo zkušenost s LED žárovkama? Do zadních svítilen a předních blinkrů.

Moc se mi to líbí ale ... co nato homologace, jaká je svítivost.

Chtěl bych si je dát na svoji octu tak počkám na vaše reakce ať pak nemám zbytečný problémy s poliš a na technické. :blink:

Zatím dík za každou dobrou radu. Brevla

Odkaz ke komentáři
Jo, to s tema policajtama by me taky krapet zajimalo :blink: uz vas kvuli tomu nekdo prudil? V tech parkovackach je to totiz docela napadny :D

Jezdím s ledkama od Superfattyho v parkovačkách už asi rok a pohoda. Kolem policajtů jsem jel nespočetkrát a nikdy nic i v noci (to je výraznější) bez problémů :D

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Mám taky Ledky od Superfattyho a pohoda policajti nic jen se ptali jak je možný že mi to tak jasně svítí když jsemu nich stál na parkovačky a říkám to víte pánové speciální žárovky z Octavia clubu. ;)

Odkaz ke komentáři

S tou technickou a policajtama bych to asi neřešil protože je to o tom na koho narazíte a jak se s nima bavíte a jakou maj náladu :) na technický mě vyhodili za ladák bez homologace a to mi asi 10 z 10 lidí řekli, že tohle tam vůbec neřešej a nekoukaj na to. Když nebudete mít v parkovačkách modrý,zelený červený atd tak to bude v poho si myslim :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem LEDky koupil v obchodě který se s tím zabývá a druhý den jsem je vrátil. (jedna za 149,-)

Když jsem je dal do svého combíku do brzda-parkovačka tak se mi rozsvítilo třetí brzdové světlo veprostřed, v blinkru mi blikají jako když mi paraskne jedna žárovka a při jízdě když zapnu blinkr tak mi ještě začne blikat kontrolka na žhavení. !!!!!!

Zkoušel jsem tyto žárovky do blinkru na jiné Octě sedanu a bylo to stejný. Brzdovky jsem nevyzkoušel, protože má žárovky jednotlivě.

Co vy nato Ocťáci.

Odkaz ke komentáři

uz som aj ja tu vdaka olisoft!!!!

ja som teraz bol na zraz,polis mi skontloval papier a hovoli mozte ist a ze len tak sa opyta ci mam certifikat na SMD(biele) co su na zadne SPZ a hovorim nie preco ,polis:dost silne svieti teraz vecer a moze ohorzovat ostatny vodic :) ,hovorim: ak vam to vadi tak to vymenim,on: ze nie ale mam davat pozor lebo este je 2xhliadka predmnou a im mozno by to vadilo.potom uz ma nezastavili :angry:

su na klasicky ziarovka certifikat?

Odkaz ke komentáři
Mam predni obrysovky a osvetleni SPZ od Roberta a na STK v pohode, uz jsem byl i hlidkou v noci pochvalen za osvetleni spz

Taky mám takovou zkušenost.

Mam LEDky v předních obryskách a v interieru. Na STK v pohodě.

Když mě v Plumlově a v Prostějově stavěli cajti tak v poho. V Plumlově mě brali ještě za tmy a vubec jim nevadili.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...