brevla Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Nemáte někdo zkušenost s LED žárovkama? Do zadních svítilen a předních blinkrů. Moc se mi to líbí ale ... co nato homologace, jaká je svítivost. Chtěl bych si je dát na svoji octu tak počkám na vaše reakce ať pak nemám zbytečný problémy s poliš a na technické. Zatím dík za každou dobrou radu. Brevla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 na jaký auto? jsem na ajsku 474 625 904 stav se a dáme řeč.. nebo pošli SZ.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 si ma predbehol Roberte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Jo, to s tema policajtama by me taky krapet zajimalo uz vas kvuli tomu nekdo prudil? V tech parkovackach je to totiz docela napadny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Nechtěli by jste si o tom popovídat tady?taky by mě to zajímalo a myslím,že nejsem sám.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Jo, to s tema policajtama by me taky krapet zajimalo uz vas kvuli tomu nekdo prudil? V tech parkovackach je to totiz docela napadny :D Jezdím s ledkama od Superfattyho v parkovačkách už asi rok a pohoda. Kolem policajtů jsem jel nespočetkrát a nikdy nic i v noci (to je výraznější) bez problémů :D Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Jo, to s tema policajtama by me taky krapet zajimalo uz vas kvuli tomu nekdo prudil? V tech parkovackach je to totiz docela napadny :D asi mám šťastie ale zatial ma cajti za ledky nebuzerovali a to už bude rok čo s nimi jazdím(cca. 200tis. km). nikomu to nevadí a to jazdím prevažne záp. europu+V4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Tak to do nich asi půjdu i přes tu cenu.Co když mám zadní světla zatmavený?Bude to líp svítit s těma ledkama,ne?A bude to výraznější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Pokial su v parkovackach biele led (nie modre a podobne farebne), tak cajti nic nehovoria. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Já je tam mám asi rok a nejen že hezky svítí,ale oranžová nebledne a neloupe se a couvačky jsou sněhově bílé-ostré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brevla Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Mám Octu Combi . Když už s tím jezdíte tak už jste měli tu čest s technickou? Mám v parkovačkách modré a poliš zatím nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Mám od Superfattyho jak parkovačky ,tak osvětlení SPZ i interier. Svítí to super. Jsem zvědav co na to STK Jdu začátkem července. Potom poreferuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brevla Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 To je dobře že oranžová svítí oranžově, já měl problém na technické že přední levá oranžová nesvítí oranžově tak jak by měla být oranžová - toto mi dali do zápisu a nedali mi technickou. Musel jsem koupit nové žárovky aby byli stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A ake si tam mal? Ziarovky, alebo LEDky? Tie od Superfattyho su naozaj bez problemov. ritchie: nemas foto, ako to svieti? Ci pekne rozptyluju, alebo nejako bodovo svietia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest gosta Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Mám taky Ledky od Superfattyho a pohoda policajti nic jen se ptali jak je možný že mi to tak jasně svítí když jsemu nich stál na parkovačky a říkám to víte pánové speciální žárovky z Octavia clubu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Taky mám LEDky od superfattyho, v blinkrech a zadních couvačkách a spz, plus něco málo v interiéru. V couvačkách to svítí famózně, krásně bílý světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Mam predni obrysovky a osvetleni SPZ od Roberta a na STK v pohode, uz jsem byl i hlidkou v noci pochvalen za osvetleni spz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brevla Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Jak si tak čtu vaše příspěvky - jdu do LEDek. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 neprohloupis. Take mam v parkovackach od Superfatyho a je to hned jine. Uz je ma i znamy od kamose 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 S tou technickou a policajtama bych to asi neřešil protože je to o tom na koho narazíte a jak se s nima bavíte a jakou maj náladu :) na technický mě vyhodili za ladák bez homologace a to mi asi 10 z 10 lidí řekli, že tohle tam vůbec neřešej a nekoukaj na to. Když nebudete mít v parkovačkách modrý,zelený červený atd tak to bude v poho si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 svietia slabsie ako klasicke ziarovky, su X-krat drahsie ako klasika, ale bola to pre mna nevyhnutnost, kvoli bielym svetlam Pridavam aj porovnanie svietivosti - na terajsej O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 tak ty červené LEDžarovky do zadních bílích lamp bych taky potřeboval!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brevla Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak jsem LEDky koupil v obchodě který se s tím zabývá a druhý den jsem je vrátil. (jedna za 149,-) Když jsem je dal do svého combíku do brzda-parkovačka tak se mi rozsvítilo třetí brzdové světlo veprostřed, v blinkru mi blikají jako když mi paraskne jedna žárovka a při jízdě když zapnu blinkr tak mi ještě začne blikat kontrolka na žhavení. !!!!!! Zkoušel jsem tyto žárovky do blinkru na jiné Octě sedanu a bylo to stejný. Brzdovky jsem nevyzkoušel, protože má žárovky jednotlivě. Co vy nato Ocťáci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Ja len tolko, ze treba LEDky kupovat tu v bazari od Superfattyho. Jeho dodavky su kvalitne a nerobia ziadne problemy. Inak len tolko, ze mi to pripada ako keby obe tie okty mali kontrolu prasknutych ziaroviek a davali Ti tak najavo, ze sa im nezda nizka spotreba LED. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Pozor, nie je to na vsetkych! Bola to doplatkova vybava, RJ kontroly ziaroviek je pomerne zriedkava v OI. Takze blba suhra okolnosti, ze sa vyskytla v oboch, kde to brevla kontroloval. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brevla Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 (upraveno) olisoft, nechápu otázku - kde jsem to kontroloval? Ve svým autě a to druhé bylo elektrikáře. Upraveno Červenec 17, 2009 uživatelem brevla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 uz som aj ja tu vdaka olisoft!!!! ja som teraz bol na zraz,polis mi skontloval papier a hovoli mozte ist a ze len tak sa opyta ci mam certifikat na SMD(biele) co su na zadne SPZ a hovorim nie preco ,polis:dost silne svieti teraz vecer a moze ohorzovat ostatny vodic :) ,hovorim: ak vam to vadi tak to vymenim,on: ze nie ale mam davat pozor lebo este je 2xhliadka predmnou a im mozno by to vadilo.potom uz ma nezastavili su na klasicky ziarovka certifikat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Mam predni obrysovky a osvetleni SPZ od Roberta a na STK v pohode, uz jsem byl i hlidkou v noci pochvalen za osvetleni spz Taky mám takovou zkušenost. Mam LEDky v předních obryskách a v interieru. Na STK v pohodě. Když mě v Plumlově a v Prostějově stavěli cajti tak v poho. V Plumlově mě brali ještě za tmy a vubec jim nevadili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 LED vs SMD co je lepsie pre auto alebo je to rovnake? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.