Martin89 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 zdravím pánové, čeká mě výměna zadních ložisek na mojí octavii 1.9 66 kw. Po přečtení několika témat na netu jsem zjistil že se musí měnit celý náboj. Nicméně např. na cc-autodílech nabízejí jenom samotné ložisko. Proto bych se chtěl zeptat, jak to tedy je, jestli musim měnit celej náboj nebo jen ložisko. Dělal to někdo? Nějaký postup jak na to? Před půlrokem jsem si měnil ložiska na předku a šlo to v domácích podmínkách zvládnout docela v pohodě. díky za odpověď Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Mas jeste bubny?Ja bych rekl ze ten naboj bude zalezet spis na stavu....Delal jsem lozisko jen na kotoucich,ale princip by mel byt stejnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 zdravím pánové, čeká mě výměna zadních ložisek na mojí octavii 1.9 66 kw. Po přečtení několika témat na netu jsem zjistil že se musí měnit celý náboj. Nicméně např. na cc-autodílech nabízejí jenom samotné ložisko. Proto bych se chtěl zeptat, jak to tedy je, jestli musim měnit celej náboj nebo jen ložisko. Dělal to někdo? Nějaký postup jak na to? Před půlrokem jsem si měnil ložiska na předku a šlo to v domácích podmínkách zvládnout docela v pohodě. díky za odpověď Martin Tento tyden jsem delal zadni levy kolo a menil jsem jen lozisko ale jakoby ten celek to lozisko je soucasti naboje na kterem je kotouc a pak dotoho uchytis kolo jen uplne samotne lozisko menit nejde. cena toho celku 1600kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin89 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 takže opravdu nejde vyměnit jen samotné ložisko? Tak to mám fakt radost ...nějaký typ kde koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Zadní ložiska nejdou vyměnit, musí se koupit celý náboj :( . Jinak hodně zdejších lidí včetně mě nakupuje na http://www.cc-autodily.cz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 takže opravdu nejde vyměnit jen samotné ložisko? Tak to mám fakt radost ...nějaký typ kde koupit? to je jedno kde ho koupis hlavne ho nekupuj za par kacek ja myslim ze jsem kupoval fag za 1600lč a zatím cajk da se sehnat levnejc ale bude to nejakej šmejd. Zadní ložiska nejdou vyměnit, musí se koupit celý náboj :( . Jinak hodně zdejších lidí včetně mě nakupuje na http://www.cc-autodily.cz :) docela tam mají předraženo nemyslíš ? a docela malý výběr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Dean: zatím vše co jsem kupoval na cc-autodílech, tak za super ceny, konkurence měla většinou ceny vyšší, takže za mě spokojenost a navíc jako člen OC mám 10% slevu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Dean: By me zajimalo kde nakupujes ty,kdyz cc maj predrazeno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dean Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 prave se te ptam pres internet nenakupuju vetsinou se snazim kupovat original takze o cene za prototypy nemam přehled 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 cc maj aj original dily a pokud kupujes v oriho salonu tak by me zajimalo v kterym ze je levnejsi nez cc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Z 90% kupuju origo díly a právě na cc-autodíly mají fakt super ceny oproti salonům, např. jsem musel měnit škrtící klapku, chtěl jsem dát jedině origo klapku, tak jsem se ptal v salonu, kde si za ni účtovali 9000,- a na cc stála okolo 5000,-, což si myslím je hodně velkej rozdíl za stejný výrobek..., takže cc u mě vede na plné čáře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Co Slovenské ZVL? Máte někdo zkušenosti jestli něco vydrží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Ja som menil iba jedno predne zatial,takisto som rozmyslal aku znacku a nakoniec som z skodadily.cz objednal topran za nejakych 25e a drzi dodnes,uz ma vyse 30 000 nabehane a v pohode.znamy menil daval dopredu fag,dozadu skf a myslim ze predne uz musel po 20 000 menit... Slovenske zvl mam v alternatore na zadnej casti osi a takisto v pohode zatial... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Na předku mi taky vydržel Fag asi 40 tisíc km a bylo po něm. Na druhém kole mám Koyo a to má už asi 60 tisíc a nevím o něm. Teď mě čeká zadek a nevím co vybrat. To ZVL prý už snad koupila INA. Kdyby byl náboj Koyo, bral bych ho hned, takhle nevím co vybrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Já teď objednal zadní náboj s ložiskem SKF v ccautodily. Jsem zvědavý, kolik vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Já mám taky měněné už všechny, cc-autodíly originály, takže asi SKF, 100 tis. na nich v pohodě, a to mám ráfky letní i zimní š. 8, ET35, tj. hodně vystrčené ven, ložiska dostávají záhul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sopta Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Montuji hlavně FAG a nikdy žádný problém. Pokud ložisko odejde předčasně je většinou chyba v montáži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 By mě zajímalo, co se na té montáži dá pokazit. To snad ani nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sopta Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Ale jde hlavně při lisování ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Tady se nic nelisuje, nasadí se ložisko s nábojem na čep a utáhne se na předepsaný moment. Nic víc. Tedy aspoň já to tak dělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest freco Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 sopta jak čo by si tam chcel lisovať? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sopta Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Tady se nic nelisuje, nasadí se ložisko s nábojem na čep a utáhne se na předepsaný moment. Nic víc. Tedy aspoň já to tak dělám. Myslím že jsi psal o předních ložiskách když tě ted čeká zadek :) Jinak u zadních se samozřejmě nic nelisuje to jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dionyzos Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 kolko ta zadny stal? Já teď objednal zadní náboj s ložiskem SKF v ccautodily. Jsem zvědavý, kolik vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Promiň za pozdní odpověď. 1150kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.