Ol@f Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 kRRRalovske RRRReggae http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JpHJrD-Zk9k#t=95 MR054x46M250 ps Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 a par fotek z prvni obmeny a prvnich dnu vlastnictvi Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Tvoje new autíčko už důvěrně znám, takže mi nezbývá nic jiného než ti popřát spoustu šťastných km s intenzivním zážitkem umocněným nádherným zvukem Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 no to je dost, sjem už pár hodin jako na trní ... až to uvidím ....., paráda Jo a jo, super jste to došlechtili, velkej rozdíl od toho jak jsem to viděl ve stavu z bazaru ...... takže je mi to jasný, jak uvidím ve zpětném oranžovej flek, tak pryč a uhnout a je jedno jestli to bude R, ST nebo RZP , když neuhnu, tak mě to prostě přeletí vrchem :D Tvoje new autíčko už důvěrně znám, takže mi nezbývá nic jiného než ti popřát spoustu šťastných km s intenzivním zážitkem umocněným nádherným zvukem naprosto souhlasím, auto pro zábavu, potěšení a hraní si, takže ať se ti vyhýbají pomuchlané plechy a airbagy zůstanou tam, kde jsou ... Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Olaf tak toto je parádna hračka na zábavu a tá oranžová.... lepšie si to snáď ani vymyslieť nemohol... je to pecka ;) Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Mým názorem se netajím a moc dobře ho znáááááš Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 hmmm. 32 km bolesti rukou od volantu Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Gratulace k mazlikovi... at slouzi... Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 No vypadá to drsně Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Mám návrh, místo "tereňák klubu" si dej RR sběratel Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Zatím je to gray, ale vypadat to bude jinak ;-) Ondra ji opatrně poodhaluje ... jako holku :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Peknej at slouží Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Pekná hračka.. nech slúži k spokojnosti a bez problémov... ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 diky moc vsem, po 3.2 jsem koukal uz loni v TT II tenkrat to nevyslo, tak jsem rad ze to vyslo ted a hodlam si to uzivat co mi usi vydrzi :jelen: :jelen: :asie: Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Olafe, gratulace! A co že za motor tam je? Pochopil jsem správně 3,2 a 6 škopků? Správná volba Nejdu s proudem a ten zásah do vizáže,... no podle gusta každého soudruha, hlavně že si děláš radost. Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Super! Až to budeš prodávat dej vědět Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Ondro máš to pěkné...jezdil jsem s tím tak vím jak to jede a ten zvouček...ale vysvětli mě proč to stříkáš takhle?nebo to je začátek něčeho??? ? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Vasekk: ok, ale brzo to doufam nebude Mira: jako proc jsme to nenchal jak to bylo v serii nebo jak to myslis? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 maska mela to nej za sebou a potrebovala poladit, mam rad jägeRmeisteR oranzovou takze mi to prislo jako dobrej napad jak to auto i zaroven zvyraznit za pomerne nulove vstupni naklady. No a kdyz to bylo na predku tak to potrebovalo simetrii, vsechno jsou to velmi rychle vratne zmeny pac je to foliatec. Moc jägeRmeiteR barvy uz nepribude a v kombinaci se sedou se mi libi. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 A kola budou taky jagermajstrovy? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 ... a hlavně je to auto na radost a ne na nákupy ... takže oranžáda o.k., je to v podstatě pro Ondru taková motorka Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 (upraveno) Auto super, taky jsem chtěl původně R32, nakonec to je VI R :) Jen teda s tou barvou za mě ne, masku jsi mohl třeba dát do barvy auta, ale když se Ti to líbí :) Jinak samozřejmě gratulace a ať slouží! Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem mstoces Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 jägeRmeisteR: nejspis ano, uvidime co nakonec bude za kola a podle toho full jägeRmeisteR nebo jen s jägeRmeisteR doplnkama.Vybrat kola bude problem vzhledem k tomu ze idelani sirka pri ET50 je 7.5. Az budu davat novy gumy tak original disky zkusim zvazit jakej je rozdil oproti lehcim kouskum s vahou kolem 8kg a tak teprve kdyztak budu pokukovat. Aktualni kola jsou funkcni s oderkama takze me to az tak netrapi. Nebude to showcar chci tam hlavne funkcnost a tak kola ted nejsou priorita. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 a máš fotku aktuálních kol? já myslel, že aktuální kola nastříkáš foliatecem na jageRmajstra ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 jsem koukal do mobilu a nemam takze jsem pouzil google pac vim ze jsou to origo kola co se davali na R32 v roce vyroby viz obr. Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Jo to jsou ty co údajně rády praskaj... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 bych nerad, obzvlaste protoze nemam rezervu, budu muset nekde sehnat rezervu ale v 17" to nebude sranda a pak by taky samozrejme nerad aby to presklo az nekde poletim ze jo. Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 maska mela to nej za sebou a potrebovala poladit, mam rad jägeRmeisteR oranzovou takze mi to prislo jako dobrej napad jak to auto i zaroven zvyraznit za pomerne nulove vstupni naklady. No a kdyz to bylo na predku tak to potrebovalo simetrii, vsechno jsou to velmi rychle vratne zmeny pac je to foliatec. Moc jägeRmeiteR barvy uz nepribude a v kombinaci se sedou se mi libi. Aha, tak to pak jo, já když viděl to stříkání sprejem, tam mně polejvalo Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 vždyt bude kupovat nový pneu, tak ty litáky zkontroluje ne? rezervu seženeš v klidu, na netu jich je dost. pěkný litáky, já bych je stříknul tím oranžovým foliatecem :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky