Petr81 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Tak jestli bude dělat režiséra tak by nás mohl pozvat na casting :D :D Link to comment
jar_da Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 (edited) myslíš tedy pozvání jako porotce a konzultanty, protože jinak by na turbo nejen, že nebylo, ale musel by prodat i R32, aby zaplatil divákům psychickou ujmu, alespoň pokud jde o mě :jelen: Edited February 2, 2016 by jar_da Link to comment
SKAJA Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Nech bejt Jardo, dneska je na netu tolik úchyláků, že si každá zrůdnost kupce najde :D Link to comment
Petr81 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 samozřejmě porotce a konzultanty. Aby vybral správné héééééérečky :loool: Link to comment
Ol@f Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 fotka je to sice mizerna ale o to ta projizdka byla lepsi ..... na 130km padlo 25 litru naturalu 98 :jelen: Link to comment
Ol@f Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Po téměř dvou letech vlastnictví je tu menší jubileum a fakt že to auto najede za rok jednou tolik než jsem chtěl ale prostě jezdit min mi kazí náladu. Kola zůstanou na sezónu stejné, teda aspoň prozatím jen dostali nové backory protože Potenza S001 zle odskakala těžký motor před přední nápravou padla volba na levnější gumy na které poslední dobou dostávám jen vyborne reference tak jsem se rozhodl je zkusit a za ty peníze je po sezoně s klidnou duši vyhodim. Jen nějak doladit foukání protože předepsané 3,0 se mi zdá být moc tvrdé a uskakane ale první pocity z gum v zatocinach jsou výborné. Chystají se ještě další věci ale pěkně popořadě, nemůže být všechno hned. Link to comment
Ol@f Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 Tohle už bude asi malinko moc B) Link to comment
Ol@f Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 Upgrade 20" už je mi málo a sehnal jsem kola co jsem vždycky chtěl... Jinak gumy by ještě dali sezónu Link to comment
raym0n Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Mit do na golfovi, tak nejen ze uz to neutrhnes, ale asi ani bys nezapiskal :lool: Link to comment
Ol@f Posted May 27, 2016 Author Share Posted May 27, 2016 90 000km a další pravidelná výměna oleje, podavanou tekutinu si golfik pochvaluje Ještě koketujeme s lizatkem s Cupry uvidíme jak to dopadne ... Link to comment
Ol@f Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 hmm zajimave koukam ze posledni post byla vymena oleje ted se sem chystam dat ze jsem golfikovy koupil olej, musim se podivat kolik jsem od te vymeny najel, chtel jsem menit protoze se blizi sezona letnich gum a propalenych stokorun v 3,2 litrovych utrobach a mozna s tou vymenou pockam jeste par km protoze mam pocit ze jsem nenajel vic jak 4500 km od vymeny. Kazdopadne tohle je pripraveno Link to comment
Mezonek Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Je mozne, ze jsem te dnes neco po sedme videl v Popuvkach? :-) Link to comment
Ol@f Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 Zdarec, určitě jo jezdím tama téměř každý den na plantáž, sem tam zavitam do Rosic na nákup nebo na zmrzlinu. Link to comment
Mezonek Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Aajo - no, na to, ze tam jezdim kazdy den, jsem te potkal prvne :-) Kazdopadne nazivo vypada golf mnohem lip a mnohem vic decentne, nez na fotkach - je to mazlik. Link to comment
Ol@f Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 diky, je to ted nejspinavejsi auto tak jezdi, doufam ze se pocasi brzo umoudri neni to zrovna nej ekonomictejsi volba Link to comment
Mezonek Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Neni to nejekonomictejsi, ale urcite to bude nejzabavnejsi ;-) Je fakt, ze ja jezdim bud okolo okruhu, nebo pres Popuvky. Na dalnici jsem rano rezignoval - za ty nervy v pisarkach mi to nestoji :-) Nekdy se muzes zastavit na kafe v Rosicich az pojedes z nakupu nebo ze zmrzliny. Pripadne ze zakuskarny co je v rosicich vedle Hasicu - ta je exkluzivni :-) Link to comment
Ol@f Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 Jj pokaždé dojedu do práce s rohlikem na ksichtě. Pisarkam se ráno vyhejbam jak to jde. Díky rád se zastavím, zakuskarnu neznám asi je dobře že ne ale bojím se že brzo poznám. Zítra je druhá středa v mesici měl být JMK OC sraz ale teď o prazdninach je asi každém mimo město, doufal jsem že se ozve aspoň pár lidí a že by jsme šli třeba zkusit lasergame když budeme aspoň 4 nebo tak nějak ale myslím nikdo ještě ani nenapsal. Link to comment
Mezonek Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Ta zakuskarna je presne tady - https://mapy.cz/zakladni?x=16.3919786&y=49.1820921&z=20&pano=1&base=ophoto&pid=47266511&yaw=1.380&fov=1.257&pitch=0.068 pani ve strednim veku tam vlastnorucne pece zakusky a je to proste ta klasika, kdy mas maslo tam, kde ma byt maslo, slehacka je slehacka atp. Maji klasicky sortiment - nic nacancaneho - rohlicky, bananky, spicky, venecky, vetrniky, puncak, ruzne rezy... ale fakt dobre a poctive a za par korun. Jen tam nemaji prostredi na to, dat si to na miste... V lete jsou srazy na prd, nebo i treba vzhledem k faktu, ze jsou zavrene i skolky atp... ale kdyz budes mit cestu a cas, tak se ozvi. nebo pokud budes mit odvoz, tak chill bar ma velmi slusne portfolium rumu - i kdyz od A.H. Riise nemaji non plus ultra ;-) Link to comment
raym0n Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 AHR... koukam, ze tu holdujem spolecnemu konicku... ^_^ Link to comment
Mezonek Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Po pravde, ja mam radsi tvrdsi rumy - idealne Pussers British Navy, nebo Appleton, ale kdyz mam romantickou naladu, tak si dam i neco jemnejsiho :-) Link to comment
Ol@f Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 Lol :jager: :asie: Doporučuji tak týden nejezdit okolo okruhu látali tam díry pomoci emulze a tak tam všude lítají šutry. Link to comment
Ol@f Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 za týden a pár hodin odjezd na Švýcarsko / Italské průsmyky a tak zítra proběhne příprava auta . Link to comment
jirka3 Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 To budes nekde u nas, ne? Link to comment
Ol@f Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 Livigno - zakladna, Tirano, Pezzo, Bormio, Davos, St. Moritz Link to comment
jirka3 Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Tak to je bohuzel jinym smerem. Skoda Link to comment
Recommended Posts