Přejít na obsah

modrý béňo

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Pro oživení tématu, tak moc se toho na autě neudálo, skoro vůbec nic.

Jen jsem odstranil rámeček pod SPZ na zadku a hned to je mnohem hezčí (alespoň) podle mého :loool:

dále jsem zkusil nastříkat na pěknou lesklou černou barvu přední a zadní ochranný plast, bohužel základovka si nerozuměla s černou a tak se mi to celé zku****o :wallbash: a tak jsem se nevzdal a sjel sem do speciálního obchodu kde mi namíchali barvu a dali "milión" přípravku co tomu bude muset předcházet a rovnou s tím (snad se to povede) bude přestříkaná střecha na "pěknou" černou lesklou. A dále objednány dorazy, podložky a až to přijde konečně se pude o kousek níž k zemi :palec:

post-27471-0-32712100-1405587707_thumb.jpgpost-27471-0-75486900-1405587726_thumb.jpg

dneska sem si ji vyfotil jak na mě čeká před prací až vylezu a pojedem :D

post-27471-0-69049900-1405587746_thumb.jpg

neznáte někdo majitele této octávky? Hrozně se mi líbí jak to doladil ty černé prvky na autě (střecha, lišty, zrcátka ...) tak bych to rád B) a hlavně jak se udělají ty zadní světla? Na hulváta sprejem nebo folií?

post-27471-0-72841900-1405587766_thumb.jpgpost-27471-0-52085300-1405587773_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ještě nevím jestli přijedu ... rád bych přijel ale uvidím.

Na živo to auto asi nebude taková "pecka" :D škrábance kam se podíváš což není na fotkách vidět a hlavně jsem tomu 3týdny nazpět "lehce" upravil bok když sem dostal smyk a zůstal opřenej o značku ... hlavně práh je řádně promačklej :(

Odkaz ke komentáři

košin: bohužel je to tak :unsure: :(

můžete mi prosím poradil ve výběru žárovek, jaký je rozdíl mezi:

1) http://www.cc-autodily.cz/zarovka-h4-sada-2-ks-2

2) http://www.cc-autodily.cz/zarovka-h4-sada-2-ks-1

jaký je rozdíl ve svítivosti a taky jestli pak budu mít takové to "bílé" světlo místo toho nažloutlého co mám teď, jestli mi rozumíte :lol: případně jestli sou obě na ho**o a je lepší koupit jiný :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...