abit Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahoj. Jestě nedávno jsem dolil nadržku ostřikovačů doplna letní kapalinou. Nějak jsem na to zapomněl, vyjel z garáže, ujel pár km. a ostřikovače nejedou (zamrzly). Potřebuju tam nalít zimní kapalinu tak by mě zajímalo, kde je v té nádržce nejaký vypouštěcí otvor. Nebo jak jinak tu letní dostat z nádržky ?? Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Rozmrazit auto v teple a vystříkat :-) Kdysi se mi to stalo na služebním Peugeotu, jel jsem v marastu se zamrzlými ostřikovači, takže co 1 km zastavit a sněhem "umýt" okno. Asi tak po 30 km se to teplem od motoru rozmrazilo samo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 (upraveno) na nádobce nic takového není :) ale zkus vytáhnout čerpadlo nebo ji vyndej úplně :) Upraveno Prosinec 17, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Vytahovat nádobku nebo čerpadlo se mi zrovna nechce. Asi nejjednodušší bude to vystříkat. Auto mám garáži, takže rozmrazené to bude. Jak dlouho to vystříkání bude cca trvat (abych u toho neseděl hodinu). Ještě mně napadlo - strčit do té nádržky nějakou hadičku a pomocí nějaké vetší stříkačky to "vycucnout" by nešlo??? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Také sem řešil podobný případ v nedávné době, také my zbývalo ještě hodně letní kapaliny v nádržce a vystříkat jí bylo škoda, tak sem použil velkou stříkačku s hadičkou a postupně všechnu odsál ven zpět do kanystru. A pak nalil zimní krásně až do plna na horší časy. Ale jaksi sem pak od te doby ostřikovače nepoužil takže mi zustala v hadičká ještě letní a ta mi tam taky ted zmrzla při první mrazíku, tak sem si říkal že se to musí určitě teplem od motoru rozmrazit po nějaký době, když sem ujel už dostatečně velkou dálku a motor byl řádně zahřáty a vydával teplo do motorového prostoru tak sem to zkusil pustit ostřikovače a ono to povolilo, ze začátku se tomu moc nechtělo ale pak to povolilo a ted už mám klid, zimní se dostala i do hadiček a ted už nemá co zamrznout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Vytahovat nádobku nebo čerpadlo se mi zrovna nechce. Asi nejjednodušší bude to vystříkat. Auto mám garáži, takže rozmrazené to bude. Jak dlouho to vystříkání bude cca trvat (abych u toho neseděl hodinu). Ještě mně napadlo - strčit do té nádržky nějakou hadičku a pomocí nějaké vetší stříkačky to "vycucnout" by nešlo???Dík hadicku tam das jenom hodne s tezi. tata to zkousel ale vice mene bez uspechu. hrdlo od nadrzky k nalivacimu otvoru je strasne moc "klikaty" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Nebo mě ještě napadlo, sundat ten plast co je pod předním sklem u spolujezdce s tou tryskou ostřikovače a vyndat tu přívodní hadičku strčit ji do nějaké nádoby a pustit ostřikování a ona by pěkně vytekla do ty nádoby, ale asi to bude chtít dva lidi na to aby jeden držel páčku na ostřik a druhý tu hadičku v nějaký nádobě pač tam bude asi trochu větší tlak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Sundat plast... dva lidi.. do flašky... promiň nedá mi to.. nebylo by jednodušší si koupt na zimu jiný auto a tohle nechat na léto? :) Jestli máš ostřikovače světel tak umej 6-8x světla a máš polovinu 5litrovky vystříkanou. Rozebírat cokoliv kvuli kapalině v ostřikovači mi přijde složítý a nepřiměřeně pracný... taky proto že v létě nekupuju "drahou" letní kapalinu ale leju tam silný koncentrát jaru... odmašťujě a meje daleko líp něž všechny ty kapaliny a nijak se z "ekonomických" důvodů nerozpakují stříkat a stříkat.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Hmm, zajímavý, nevím co máš za nádržku, ale já jsem měl před zimou plnou letní a tak jsem vzal metrovou hadičku (k dostání v různých průměrech v domácích potřebách atp.), sundal síto, nasoukal jí až ke dnu, vycuc a strčil druhej konec do petky. Vytáhl jsem postupně celej objem až na dno a dolil 5l zimní....Žádná velká věda. p.s. aha, tak už to vidím, dvakrát zalomené hrdlo...No stejně tenčí silikonka by tam měla vlézt, akorát metr bude asi málo. Buď jak buď plané vystříkání mi přijde zbytečné a přinejmenším "ekologicky nešetrné". ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak jsem to dneska v garazi vystrikal. Akorát mě zarazila jedna vec. Kdyz jsem tam doleval tu zimni kapalinu, myslel jsem ze mam nadrzku na cca 3l (protoze nemam ostrikovace svetel). No a nalil jsem tam cely 5l kanystr a hrdlo nadrzky je stale prazdne. Doleva se to az do plny hrdla?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Jsi měl vystříkat část a dolít -40°C a naředilo by se to na použitelnou hodnotu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 -40°C u nás nemají. Sehnal jsem jen Sheron -20. Auto mám přes noc v garáži a ted v zimě jezdím jen minimálně. Spíše mě zaráží ten objem nádržky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Se Sheronem jsou nějaký problémy... nezvládli to nějak namixovat a kapalina -20 zamrzá při -7.... a pod. Jdou ty informace z víc zdrojů, někteří to i měřili... Letos jsem koupil ve škodovce tu jejich original - mám prvně ostřikovače světel a obával jsem se rozleptaných světel.. viz fotky na druhém foru. V garáži parkuje vedle mne saab 9-5 a má poleptaný skla taky! Ne tak hrubě, je to jemnější, ale je to přesně v místě ostřiku a skla jsou úplně matově neprůhledná. Ta origo škoda kapalina je nějaký český výrobce, do -30 nebo -40 (už nevím) naředil jsem to 50:50... Myslel jsem že origo bude drahá, ale za 1L cca 41 Kč.. Včera při -13,5 jsem to zkusil za jízdy a nemrzlo to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 No ještě že máme doma asi dva roky staré zbytky Sheronu a pak už jinou značku, teď si nemůžu vzpomenout na jméno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Se Sheronem jsou nějaký problémy... nezvládli to nějak namixovat a kapalina -20 zamrzá při -7.... a pod. Jdou ty informace z víc zdrojů, někteří to i měřili... Letos jsem koupil ve škodovce tu jejich original - mám prvně ostřikovače světel a obával jsem se rozleptaných světel.. viz fotky na druhém foru. V garáži parkuje vedle mne saab 9-5 a má poleptaný skla taky! Ne tak hrubě, je to jemnější, ale je to přesně v místě ostřiku a skla jsou úplně matově neprůhledná. Ta origo škoda kapalina je nějaký český výrobce, do -30 nebo -40 (už nevím) naředil jsem to 50:50... Myslel jsem že origo bude drahá, ale za 1L cca 41 Kč.. Včera při -13,5 jsem to zkusil za jízdy a nemrzlo to... rozleptané světla? Tak o tom jsem ještě neslyšel. To je docela brutální. Ví se už z jaké kapaliny to bylo? Já tam dávám jak značkové (coyota, sheron..) tak taky no name z lidl, ale zkušenosti docela dobré. Kdysi jsem tam dával od shellu, ale rozdíl jsem nepozoroval, snad jen ve smradu, které některé vůně vydávají. Myslím, že pokud to člověk koupí v normální prodejně, potažmo v supermarketu a má to atest, tak nic nehrozí. Škodovka si to taky nemíchá sama, ale bere to od dodavatele. Cena 41 kč za 1l je super. Já jsem koupil 1 l sheron do -30 a stálo to v kauflandu 60 kč........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 To rozleptávání a zamrzání dělal vloni sheron. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Me to taky pri tech mrazech zamrzlo, tak jsem auto hodil na noc do gareze a druhy den po vymene pojistky tu letni vystrikal. Koupil jsem Sheron do -40°C, tak to snad v nasich podminkach nezamrzne. Navic se nic jineho nez Sheron sehnat neda, maji ho uplne vsude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 24, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2009 (upraveno) pokud máte ostřiovače světel, tak na kapalině musí být výslovně napsáno, že nenarušuje polykarbonátové díly.... jak to tam není, tak nebrat, je to škoda světel Upraveno Prosinec 24, 2009 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Me to taky pri tech mrazech zamrzlo, tak jsem auto hodil na noc do gareze a druhy den po vymene pojistky tu letni vystrikal.Koupil jsem Sheron do -40°C, tak to snad v nasich podminkach nezamrzne. Navic se nic jineho nez Sheron sehnat neda, maji ho uplne vsude Sheron je vsude a take zkusenosti nic moc,tak nebru. Letni jsem mel od Velvany a spokojeny nad miru. Zimni jsem nikde v okoli nesehnal a splnuje to co pise Rolbar http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=118 Tak mam od Wurthu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Mám origo Škoda -40 Vyprazdňovat nádržku hadičkou nebo jakkoliv jinak mi přijde jako úchylárna Polovinu letní jsem vystříkal na okna a světla a dolil -40. Teď dolívám čistý koncentrát -40 a hotovo. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Asi tak, když je to 1:1, je to odolné asi do -16°C, což už se dá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 V zimě jsme tu diskutovali i o poleptávání světel kapalinou z ostřikovače... zmiňoval jsem tady sousedovic saaba... docela se mu to zhoršilo, měl to poloviční... tak jsem to pro názornost vyfotil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 To vypadá spíš jak poškrabaný nebo už zabroušený smirkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Je to poleptaný - má to na obou stranách skoro stejně ... pozoruji to rok a půl jak se mu to stále zhoršuje ... Poškrábaný to nemá být od čeho a brousit šmirgpapírem to rozhodně nechodí... To není kutil... úplně stejně to udělá na octávce, jenom je to daleko hrubší -2mm krátery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Mě to taky lehce začíná, uvidíme jak to bude pokračovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Nebylo nad dobrý starý sklo, to vydrželo skoro vše. Třeba se k tomu časem výrobci vrátí, technologie jsou dnes dost vyspělé pro to udělat krásně čiré odolné sklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Mischi - je tady ten topic o rozleštění akrylát. světel, třeba by to pomohlo.... i když je otázka na jak dlouho - buď bys tu vrstvu i s tím co leptá zbrousil a nepokračovalo by to a nebo se prostě ten chemický proces dá do pochodu a... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Nevím jestli to je kapalina, ale jsou tam takové "sekance", zkusím to zítra vyfotit. Zatím ne nijak extrémně, takže to nebudu řešit, uvidíme jak to bude pokračovat dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 No jestli neni lepsi ty svetla proste neostrikovat, stejne to k nicemu neni... sklo se taky neumeje jen kdyz se poleje vodou, otrou ho az sterace... takze na tu zaschlou spinu na svetlech to zadnej efekt nema.... pokud teda pominu ty detaily jako ze to ty svetla rozleptava, pobrynda to pul haubny a blatniky, na kterejch zbydou pak takovy lepkavy fleky a tak podobne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Vypadá to akčně, když máš celé auto umyté a naleštěné a na blatnících je pěna :-)) Já nevím jestli u mě je to od směsi, je tam pár drobných prasklinek, to mohly způsobit i kamínky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.