Přejít na obsah

koupě vozu, jako "referentského"

iphonik4

Doporučené příspěvky

Zdravím! Mám nabídku od jednoho nejmenovaného pražského autosalonu Škoda, že si mohu objednat Octavii RS (sestavit si ji na míru - nový vůz), jako referenstký vůz (téměř 100.000 kč sleva). Tzn. že si jej objednám, zaplatím, potom jej budu 6 měsíců využívat "jakoby v pronájmu" a po 6 měsících jej bezplatně přepíší na mě. Vše bude zajištěno budoucí kupní smlouvou, že mi vůz musí po 6 měsících "prodat" (v podstatě pouze přepsat). Co si o tom myslíte? Strašně mě láká tato nabídka. Máte s tím zkušenosti? Nechci raději jmenovat prodejce, ale jedná se o poměrně známý, velký a na trhu již zavedený autosalon. Díky za názory!

Odkaz ke komentáři

Zdravím! Mám nabídku od jednoho nejmenovaného pražského autosalonu Škoda, že si mohu objednat Octavii RS (sestavit si ji na míru - nový vůz), jako referenstký vůz (téměř 100.000 kč sleva). Tzn. že si jej objednám, zaplatím, potom jej budu 6 měsíců využívat "jakoby v pronájmu" a po 6 měsících jej bezplatně přepíší na mě. Vše bude zajištěno budoucí kupní smlouvou, že mi vůz musí po 6 měsících "prodat" (v podstatě pouze přepsat). Co si o tom myslíte? Strašně mě láká tato nabídka. Máte s tím zkušenosti? Nechci raději jmenovat prodejce, ale jedná se o poměrně známý, velký a na trhu již zavedený autosalon. Díky za názory!

Standardně při těchto podmínkách mi nabízeli 16%. Nešel jsem do toho jen z toho důvodu, že jsem nakonec jinde dostal 20. Bohužel ale nesmím říci kde.

Odkaz ke komentáři

Diky za nazory chlapci. A @boban1108 : jj mas pravdu, na 1.8 TSI v Elegance mi nabidli 15% slevu bez nejakych cachrovani. Jak rika jar-da a napalm, tak na RS mi nabidli ve 4 autosalonech po republice (Praha, 2x Olomouc, Brno). "Pouze" do 10% slevu. Nerikam, ze o 1.8 TSI neni zajem. Jenze mi to vysvetlil tak, ze o diesely je ohromnej zajem, jako firemni vozy a o eReSa je zase, co se tyce koupe ja rodne cislo (soukromne). Takze proto na "slabsi" (1.8 je dravec, to nerikam) benzinaky je vetsi sleva. Az tech 15-16%

Odkaz ke komentáři

Chapu to dobre, ze ty si koupis auto se slevou 100 tisic, takze zadarmo navi + trocha vybavy a pul roku se v tom bude v salone stridat kdo vi kdo, prdet do toho a davat tomu na zadek "jak to jede" a servisakum na vikendy? Pak to dostanes po pul roce vevnitr poskrabany, okopany, z venku radsi nemluvim.. Ber to s nadsazkou. Jestli to tak je, tak ja osobne bych do toho kvuli 100t nesel, to si muzes kouput zanedlouho rocni vuz nebo koncem leta manazersky vozy ze Skody a budes profitovat vic jako 100t.

Odkaz ke komentáři

Nechapes to spravne:) to auto budu mit HNED, jak bude vyrobene, budu ho mit uz pri 0 km, ale prvniho pul roku bude napsane na autosalon, jako pronajem (me). Potom jej na me prepisou. Nebude s nim jezdit NIKDO jiny, nez ja a ani nebude stat na autosalomu. Spis se chci zeptat, co si malite o tom 280 konocem eresu? Nemam pockat?:(

Odkaz ke komentáři

S tímto trikem jsem se u tohoto nejmenovaného autosalonu v Praze setkal taky. Nabídli mi 15% slevu na 1,8TSI DSG 4x4, pokud do toho půjdu. Já jsem ovšem získal 15% v Liberci i při čistém nákupu. Takže teď se nemusím bát při cestách do zahraničí, ve velkém techničáku není autosalon uveden jako první majitel (což zvyšuje hodnotu vozu), apod. A vyšlo to na stejné peníze. Se divím, že jim to Škodovka trpí, protože to jde z jejich peněz.

Odkaz ke komentáři

Tak škodovka nemá v podstatě jak zjistit ze je to předem domluvene autosalon to objednává jako předváděcí a předváděcí to bude. Třeba na tom toho pul roku bude napis prodejce nebo Octavia RS a nebo taky nic. Porad na tom autě škodovka vydělá a na předváděcí vozy se tusim nevztahuje bonus za celkový prodej za urcite obdobi.

Odkaz ke komentáři

Já jsem nakonec dostal slevu na RS 9,3%, ale musel jsem vyjednávat. Roli sehrálo to, že původně slibovali, že auto bude za šest týdnů. Měli otevřený pro konfiguraci vůz pro předváděčku, ale když jsem se rozhodnul, tak už bylo pozdě. Pak zkoušeli vyjednat ve Škodě dvouměsíční dodání a ani to nevyšlo :( Takže teď mam slíbeno cca za 4 měsíce. Těžký bylo jen dosáhnout toho, aby se semnou v servisu bavili, natož pak vyjednávat slevu :) Byl jsem v pěti autosalonech a z toho se semnou bavili jen ve dvou....

Proto jestli máš možnost ji dostat hned a budeš jí mít od začátku pro sebe a ještě s 15% slevou, tak asi neni co řešit.

Odkaz ke komentáři
Guest harleymann

"Těžký bylo jen dosáhnout toho, aby se semnou v servisu bavili, natož pak vyjednávat slevu :) Byl jsem v pěti autosalonech a z toho se semnou bavili jen ve dvou...." to se ti nechtěli věnovat? :blink:

Odkaz ke komentáři

No třeba jsem si sednul s prodejkyní, nakonfigurovali jsme auto (sám jsem jí to navrhl a skoro ji k tomu donutil :)) a ona slíbila, že mi v pondělí zavolá jak by to bylo s dostupností. V pondělí nic, v úterý nic, tak už jsem to ve středu nevydržel a ráno jsem jí zavolal. Ona se strašně omlouvala, že zapomněla - člověk u nich chce utratit třičtvtě milionu a oni zapomenou :wallbash: Tak jsem jí zdůraznil, že dneska bych to potřeboval už vědět, že už to jako chci tenhle týden někde objednat, takže slibovala, že zavolá odpoledne a odpoledne zase nic :pest: Tak jsem se jí snažil dvakrát dovolat, nezvedla to a ani nezavoala zpátky!! Jo a když jsem se zajmal předtim o možnost u nich prodat stávající auto, tak řikala že to dělají, ale že i v AAA dostanu víc, takže mi to nedoporučuje :D kdyby někoho zajmalo kde to bylo, tak Auto CB

Nebo třeba v Porsche mi zavedli do dílny, kde polepovali RS co jim zrovna dorazilo a nabídli mi, že mi ho prodají, ale že ho budou používat jako předváděčku a dostal bych ho až v říjnu (byl duben). Prý že tam je na to zájemce, který mý přijít zítra, ale kdyby něco, tak že můžu být náhradník. (mimochodem TDI za 850k a já chtěl stejně TSI) Když jsem neměl zájem, tak mi řekli že při objednání mám šanci až nekdy v zimě a ani se mi nezeptali, jestli bych měl zájem o to, že by jsme si zkusili auto nakonfigurovat!

Škoda teď v dubnu prodala rekordní počet aut a mě přijde, že autosalony mají tolik prodejů, že na zákazníky pěkně ser... :pest:

Odkaz ke komentáři

jestli chceš kontakt, tak ti můžu dát na dobrého prodejce v Králove hradeckým kraji, na 100% garanatuji že se ti budou věnovat kvůli koupi auta nového/služebního, protože na ně tlačí vedení.

ale tuhle zkušenost máme taky, bohužel...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

U Štádlera jsem osobně nebyl, ale jen jsem tam volal jestli nemají něco nakonfigurovaného, nebo dokonce něco skladem.Odpověď byla, že RS jen tak neseženu a že když ho objednám, tak budu čekat půl roku. Dál jsem se s nimi nebavil, jen jsem zjišťoval situaci...

Jinak jsem shaněl i mezi ojetými na Tipcars, nebo skladovými na stránce Škoda, ale výběr byl hodně omezenej...když už se objevila nějaká předváděčka z roku 2013 třeba s 20000km, tak během pár dní zmizela, takže jsem se nakonec rozhodnu auto objednat nový

stejně tam oproti novému autu zas tak velkej cenovej rozdíl nebyl a navíc si dokážu oředstavit jak ty kilometry na takovejch autech jsou najetý-to se prostě nevyplatí

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...