Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Toto je kopie na vyzadani autora puvodniho tematu!! Tak jsem v servisu Škoda dostal od kámoše spray,s kterým čistí klimu a nascenoval jsem Vám návod,protože se pořád tady někdo ptá,jak na to a podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Jestli mohu doporučit, tak nejlepší zkušenosti máme se sprejem od české firmy RETECH. Mimo jiné součástí spreje je i návod. Více na http://www.retech.com/3w/index.php?inc=vyr...d=4&lang=cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 Chtel bych se zeptat k cisteni klimatizace. Koupil jsem si pripravek z cc-autodily: Na pripravku je tento navod: Pochopil jsem z toho, ze by se vse melo provadet bez bezici klimy. Opravdu se tento pripravek takto aplikuje? Pokud ano, kudy se strika? Nebo je lepsi postup, ktery je uveden vyse s bezici klimou? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 jestliže maš OII tak demontuj filtr topeni pote potřebuješ kus dratu asi 30 cm a jeden konec zahneš do praveho uhlu ale max delka zahleho konce 1,5cm na tenhle drat si pomoci izolačky přichytíš hadičku od spreje aby přesne okopirovala ten drat pote si vem lampu a otvorem po filtru se podivej jak je umistěn ten vyparnik pote tam zasuneš tu hadičku aby tryska směřovala na vyparník a střikaš a zaroven jezdíš po vyparníku dokud nedojde sprej no a dale dle navodu je to nejlepší aplikace,nebot všechen ten smrad a houby se vytvařeji na vyparníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trejbitch Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Ahoj... Když tak mám spray od retechu doma.. Neboli pár jich tady mám a i od Würtha... Kdyžtak pište..:) Cena za pár šupu....:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 jestliže maš OII tak demontuj filtr topeni pote potřebuješ kus dratu asi 30 cm a jeden konec zahneš do praveho uhlu ale max delka zahleho konce 1,5cm na tenhle drat si pomoci izolačky přichytíš hadičku od spreje aby přesne okopirovala ten drat pote si vem lampu a otvorem po filtru se podivej jak je umistěn ten vyparnik pote tam zasuneš tu hadičku aby tryska směřovala na vyparník a střikaš a zaroven jezdíš po vyparníku dokud nedojde sprej no a dale dle navodu je to nejlepší aplikace,nebot všechen ten smrad a houby se vytvařeji na vyparníku. a co kdyz mam OI ?? Nemam climatronic jak cistit klimu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 a co kdyz mam OI ?? Nemam climatronic jak cistit klimu ?? ahoj nejde o to zda maš klimatronic nebo manual tot na začetek. U O1 je potřeba demontovat kastlík u spolujezdece a pote ventilator topení a jde krasně vidět na vyparník a na ten přímo stříkat dezinfekci pote zpět všechno poskladat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Jak casto nechavate cistit klimatizaci. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Podle intervalu na štítku, každé dva roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 To je moc málo. Nejlépe dvakrát ročně, ale já čistím jednou ročně na jaře + výměna filtru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 všude je napsáno 2x ročně takže to nejak neočůravejte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Zdravím, poradí mi někdo jak pořádně vyčistit klimatizaci? Koupil jsem nový pylový filtr a čistič klimatizace od sonaxu, ale zápach je tam pořád. Má někdo něco vyzkoušeného? Mám octavii II. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 zdravím já si nechal komplet projít klimu cca po 4 letech a bylo mi doporučeno: celek projít a doplnit po 2letech a vnitřní okruh vyčistit po roce ideální po zimě.....stálo mě to 1100kč a spokojenost. -klima už byla lehce cítit a sprej mi moc nepomohl,takže je lepší mít dobrýho automechanika a nechat to projít odborně B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Zdravím, poradí mi někdo jak pořádně vyčistit klimatizaci? Koupil jsem nový pylový filtr a čistič klimatizace od sonaxu, ale zápach je tam pořád. Má někdo něco vyzkoušeného? Mám octavii II. Díky moc Tady pomůže jedině ionizace klimy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Ahoj našel jsem čistič klimy od sonaxu: , koupím a vyzkouším . Pak dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Tak vyzkoušeno , auto voní čistotou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Předpokládám že ti tohle dlouho nevydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Předpokládám že ti tohle dlouho nevydrží. Proč myslíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Proč mě cituješ hned pode mě? Tohle podle mě výparník moc nevyčistí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Nevadí , za vyzkoušení to stálo , uvidíme až bude vedro zatím letos klima neběžela na plný výkon ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Takové how to používání klimatizace http://www.oleje.cz/forum/klimatizace-t3730.html#p38914 obecně doporučuji příspěvky modeláře nejen o autech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Takže základy dobré fce klimy!!!! Před dojezdem do cíle asi cca 10 min vypnout klimu a dosušit kondenzát. Hodně problémů dělá odvod kondenzátu z výparníku když se ucpe. Je to hadička která se zanáší houbami,řasami a co já vím vším. Hadička se dá celkem snadno vyčistit je za tapecem v tunelu ze strany spolujezdce u nohou. nejlepší je na vyčištění výparníku jen ionizace!!!!!!!! sprayem se nedostaneš všude. octavia II fl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Tak tohle už sem tu četl x krát, takže dřevo do lesa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 a dobré je i x krát připomínat. prevence pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Srpen 22, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2015 Koukni na můj návod a hlavně na to, jak vypadá můj výparník po 10-ti letech - nedosušuji a nikdy jsem tuto desinfekci neprováděl, až nyní, když jsem o tom něco málo přečetl, jinak bych nemusel, klima mi nesmrdí, ale když už jsem si o tom přečetl, tak jsem ji vyčistil kompletně... Podle mě záleží na výměnách kabinových filtrů, pokud se mění pravidelně tak se do výparníku nemůže nic dostat a dosušování bych neviděl jako nějakou velkou a stěžejní záležitost, pokud voda může odtéct (není ucpaný odtok - každý snad vidí jestli má nebo nemá pod autem louži po chvíli stání), tak není nutno dosušovat... Určitě návod někomu pomůže, není to nic složitého, máte tam kompletní foto návod http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=29281 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gabo6 Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 aj cistite klimatizaciu kazde dva roky? je to potrebne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Gabo6: Klimatizaci čistím pravidelně 1x za rok a žádný problém s ní nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.