SirMike Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Pěkně... Ten hadr je už pomalu legendární!:) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Parádní vychytávečka ! Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Jo, dobrý věci mi směj na auto Ještě zaktualizovat software, aby to okolí auta bylo průhledné a bude to super. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 A první polep ze dvou už je na autě ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Pojízdný billboard Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 tak tak, Minulý týden jsem jel OL-Livigno, auto naložené po střechu, nahoře rakev. Výletní tempo 120, spotřeba 5,3...krása. BTW nafta v Livignu 0,83E/litr:) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Opravdová nádhera a ten interiér naprosto TOP!!! Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Jo, jo, světlý interiér navozuje krásný pocit - jako doma v obýváku Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 jj v bezovem je to jako doma na sedacce :) ale RS s cernym stropem je taky pecka...uzivam si to :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Jen jsem už dlouho ten světlý interiér nečistil... :D Ale teď mám týden volno, tak se k tomu snad dostanu (poté, co zpracuju veškeré body z dlouhého seznamu TO DO). S autem se teď v poslední době jen a pouze jezdilo napříč Německem, Rakouskem i Českem a jsme tak na cestě k téměř 80tkm (aktuálně přes 77750km). Kromě nafty a kapaliny do ostřikovačů jsem do toho nemusel nic lít. Ale po vydatných deštích posledních týdnů jsem včera v prostoru rezervy našel rybníček... A vypouštění rybníku :D V dalších dnech je v plánu konečně sundat podložky pod RZ, aby při pohledu zezadu nebylo těch "reklam" moc. :D Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 (upraveno) jakto, ze rybnicek? To asi neni neco s konstrukci ok ne?ber to pozitivneji, nebyly v tom sinice Upraveno Červenec 11, 2015 uživatelem Laurin Klement Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Když dneska padly samý sedmičky, tak jsem to oslavil odstraněním rámečků pod RZ. :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Este cca 300km a mam sedmicky aj ja :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Vidíš, u mě tam byly jen krátce. Teď už tam je bez stovky 78tkm... :D Ale zrovna dneska jsem nad tím přemýšlel, že jsem za ten zhruba rok, co Octavii mám, moc kilometrů nenajel; kupoval jsem ji s najetými 32207km na tachometru. Holt je znát, že jsem celkem pět měsíců nejezdil autem. :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Ja som pred 3 rokmi svoju kupoval s 30tkm na tachaci a momentalne mam 77400 :D takze si nabehal za ten rok celkom dost :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Ja mam za 9 mesicu 12200. Holt ty doby, kdy jsem soukromym udelal 50 rocne jsou nenavratne pryc Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 To je slušná roční porce kilometrů, hlavně když autí slouží , mých směšných 12-15tis za rok Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Na druhou stranu to je tak, že za ten rok provozu jsem počítal s kilometry někde okolo 80-83tkm. :D Takhle vydrží ještě o půl roku dýl. ;) Jen se mi pomalu ale jistě krátí záruka; 120.000km nebo 4 roky. Do té doby potřebuju ještě vyreklamovat pár věcí: nejvíc mě štve občas se zakusující Columbus. Vysledovaný je, že pokud auto např. týden stojí ve vlhkém počasí, pak obrazovka zhruba 2-5 minut nereaguje. Škodovka však, pro uznání záruky, potřebuje videonahrávku, kde je jasně prokázané, že dotykové ovládání nereaguje... A takhle teď vypadá auto při pohledu zezadu. Ještě jsem dneska byl rychle na myčce, aby se neřeklo... ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Po několika osmihodinových cestách v kuse se odvážím sepsat pár poznatků k předním sedačkám. Před časem (v prosinci 2014 :D) jsem recenzoval sezení na zadních sedačkách a slíbil jsem pocit i z těch předních. ;) V předešlé Octavii II jsem měl dva typy sedaček: klasické látkové a sportovní v kombinaci látka / alcantara / kůže. V současné OIII jsou světlé látkové sedačky. (fotky zleva do prava) Tvarování sedaček v OIII je podobnější sportovním sedačkám z předešlé generace. Jsou však v oblasti beder širší; zhruba o 3 cm. Vzhledem ke svým tělesným proporcím (182 / 75kg) mi osobně vyhovovaly sportovní sedačky v OII, kam jsem opravdu zapadl. V sedačkách v současném voze v zatáčkách občas trošku cestuju, kdy nevnímám výraznější boční vedení sedaček. Délka sedáku je srovnatelná s tím z OII; opěradlo mi přijde nepatrně vyšší. Tvrdost sedadel byla v OII vyšší. V OIII jsou na první posezení tuhá, při delších cestách však sedačky pod váhou výrazně měknou. V téměř 80tkm na tachometru mám pocit, že je sedačka řidiče prosezená stejně, jako u vozidla které má najeto alespoň o polovinu více kilometrů... Zejména v bederní oblasti pak dochází k extrémním změnám. :( Seřizování bederní opěrky se již neprovádí pomocí růžice (kolečka), ale pákovým mechanismem. A právě zde mám pocit, že bedra během cestování celý mechanismus vibracemi zatlačují do sedačky. :( Velice pozitivně naopak hodnotím opěrky hlavy, které jsou konečně použitelné, aniž by člověk neměl vystrčenou hlavu nepříjemně vpřed (jako tomu bylo u zmiňovaných sportovních sedaček). Při současných vedrech dochází na látkových sedadlech k nepříjemnému pocení zad; i přes konstantně nastavenou teplotu v interiéru (automatická klimatizace). Sezení je, i přes zde mnou uvedené kritizované body, komfortní. Sedadla však nejsou koncipována na extrémně dlouhé non-stop jízdy (více jak 5 hodin v kuse). Osobně doporučuju udělat po třech až čtyřech hodinách pauzu na protažení zad, odlepení trika od těla a vyvětrání sedačky. A jako zajímavý doplněk mi přijde držák reflexní vesty, která je snadno po ruce. Vesta se z ná dá lehce vyndat a vklidu se dá obléct v interiéru auta (vyzkoušeno 3x). Tolik další kratší recenze z interiéru Octavie III. generace. Pomalu začínám přemýšlet, na jaké téma se mám v dalších měsících zaměřit - co vás zajímá. Pokud máte nápady a podněty, sem s nimi. :) A trošku něco na téma dlouhodobá spotřeba: A občas je auto takto "maskované"... :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Ty jezdis vic jak 3 hodiny v kuse? To ja bych potřeboval nocnik protože furt piju vodu, jinak by me bolela skeble Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Běžně do šesti hodin v kuse. ;) Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Tak to smekám, já jsem taky u..canej jako svin , ty sedačky se mi v OII zdály tedy co jsem zhubnul takový užší příjemnější v oblasti zad, ale na stehna měly málo místa, teď jsem spokojen na nohy, ale záda nic moc, mám najeto cca 3tis km a upřímně pořád hledám polohu jak sedět... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Ja už třeba nechci auto bez el. Bederky Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Honza, zabudol si ohnut znacku podla tvaru naraznika skor ako si ju nalepil? To iste sa podarilo aj mne a lepil som cele nanovo :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 @MoRFi: značka je lehce ohnutá podle nárazníku, ale můj značkodržící pomocník je trošku tlustější. ;) @Miles: hned na začátku jsem si našel pozici, která mi vyhovovala. Pak jsem si jí jednou rozhodil a od té doby zase laboruju. Hlavně bych při dlouhé cestě mohl pozici měnit nesčetněkrát. :( @marekczek: já hledám elektrický sedačky s pamětí. A nejlépe odvětrávaný sesle z novýho Superba. B) Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Já si najdu pozici, pak sedne do auta žena a pozice sedačky je rozdrbaná ;) , ještě jsem lenivec lenivá je nenastavil dle klíčku :-( Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Doplněné další fotky k recenzi předních sedaček. ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky