Adiscz Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Zdravím, nevím, jestli jsem to hodil do dobrého oddělení. Ale zkusím to. Nová Fábia dostala funkci MirrorLink a tak by mě zajímalo, jestli se tato funkce dostane i na OIII, protože mi to celkem v autě chybí. Jestli se jedná pouze o SW update, který bude k dispozici nebo se to bude dávat jen do nových OIII? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Pokud mas dotazy ohledne funkce ML, kontaktuj primo me, nejlepe pres SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 K MirrorLinku v nové FIII budou k pařížskému autosalonu nějaké informace; ohledně OIII se zatím nedá nic říct ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Tak tak oficialne se zatim neda nic rict :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Mirror link lze aktivovat přes skryté menu...bohužel je nutná ještě podpora ze strany telefonu...standardně to aplikace v telefonu umí přes WLAN. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adiscz Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 S telefonem problém nebude :) HTC M8 to určitě umí :) Jak se to dá aktivovat přes skryté menu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Tak jsem si dnes hrál s VCDS. Chtěl jsem si aktivovat skryté (servisní )menu. Údajně bych měl mít jednotku 37, ale tu nemám to je totiž navigace (nemám, mám Bolero). Takže si myslím, že by to mělo být 5f Information Electronic. Tam jsem našel kanál na Developer Mode, ale když jsem ho chtěl dát z NOT ACTIV na ACTIV, tak mi to napsalo že hodnota je mimo rozsah. Tak tím jsem s pokusama asi zatím skončil, dokud se nedopátrám dalších informací. Jinak telefon mám Galaxy Note II a věřím že s příslušným softwarem to půjde. Se zájmem budu toto vlákno sledovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 já bych to tipoval na nutné přehrání softu v radiu. Určitě to ale bude chtít příslušné aplikace v telefonu..., no takže taky nic nevím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 tak hlavně bacha, abyste si těma "hrátkama" nezablokovali auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adiscz Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Tak jsem si dnes hrál s VCDS. Chtěl jsem si aktivovat skryté (servisní )menu. Údajně bych měl mít jednotku 37, ale tu nemám to je totiž navigace (nemám, mám Bolero). Takže si myslím, že by to mělo být 5f Information Electronic. Tam jsem našel kanál na Developer Mode, ale když jsem ho chtěl dát z NOT ACTIV na ACTIV, tak mi to napsalo že hodnota je mimo rozsah. Tak tím jsem s pokusama asi zatím skončil, dokud se nedopátrám dalších informací. Jinak telefon mám Galaxy Note II a věřím že s příslušným softwarem to půjde. Se zájmem budu toto vlákno sledovat. Galaxy note II má podporu mirrorlink. The following Samsung smartphone model is compatible with your Car Audio device via MirrorLink™ OS Manufacturer Model Name Note Android Samsung GALAXY S III *1-*8 Android Samsung GALAXY Note II *1-*8 To use MirrorLink™, Samsung Drive Link application is needed. For more detail, please check your carrier's website orSamsung Apps website. takže tak. Jinak doufám, že update vyjde co nejdříve a mirrorlink bude! :) Dost by se to hodilo! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Jj. Drive link jsem už do svého Note II nainstaloval. Zkusil jsem ho propojit s Bolerem jak přes Bluetooth, tak přes USB, ale ani jedno nefunguje jako MirrorLink. Bude to chtít se probojovat do toho servisního menu, tam to zkusit, ale možná ani to nepomůže. Asi to bude až upgrade softwaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 ML nejde aktivovat pres zadne skryte menu, to je nesmysl!!! Aktualni HW, ktery je v OIII to neumoznuje, nelze ani dodat prehratim SW jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 takže bude nutný upgrade HW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Zatim to OIII neumi, muzes leda tak cekat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinger Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Dnes som cital toto: http://www.auto.cz/skoda-rozsiruje-vybavu-mirrorlink-yeti-smartgate-rapid-octavii-83482 cize by sa mal dat objednat SmartGate. Mam objednanu OIII od polovice septembra, je mozne ze XDS+ uz budem mat v aute ked ho vyrobia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 11, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 (upraveno) Předpokládám, že Mirror je jen zobrazení toho co je na displeji telefonu, tedy že neumí - nelze telefon ovládat dotykem z displeje navigace či rádia ....??? Upraveno Říjen 11, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomina Odesláno Říjen 11, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2014 Zobrazeni displeje mobilu a samozrejme take ovladani z displeje radia. Funguje take prenos audia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 ovládání telefonu z displeje rádia? tak jsi to myslel, resp. se budu telefonem pohybovat z displeje rádia úplně stejně jako kdybych ťukal na displej mobilu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Ano, tak to chápu i já. Jenom tam vidím technický problém v tom, že displej rádia má určitě jiné rozlišení než displej telefonu a nevím jak se to bude řešit. Jestli to budou umět jenom některé aplikace, nebo jestli telefon pro tento účel změní své rozlišení, fakt nevím. Asi by měl někdo navštívit ŠA nějakého dealera a podívat se, jak je to řešeno ve Fabii a hodit sem info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 (upraveno) Vypadato jenom na uzpůsobené appky Upraveno Říjen 13, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karnek Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Zdravim, Je tento MirrorLink pre OIII MR2015 aj pre Columbus? Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Kdyby jsi četl, tak mám dojem, že na předchozí stránce se píše, že OIII ho nemá, ani u 2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Roman91501 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Mirror link lze aktivovat přes skryté menu...bohužel je nutná ještě podpora ze strany telefonu...standardně to aplikace v telefonu umí přes WLAN. Pre smartphony s androidom a Iphony - Mirror link pre BOLERO v rusku s prehladom uz davno zvladaju.... telefonovanie, navigacia, hudba, ebooky, filmy.... Dokonca aj wifi do auta.... nie je ziadny problem. Pozri sem: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5jwU4Z9lYcU http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tchHbDD0v5A https://www.youtube.com/watch?v=vP322DtoSHs&list=UUHyrkoKvfiYmjMIBKDl02xA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 martinger: Ak bude tvoje auto vyrobené po 45. týždni, tak už XDS budeš mať. Ak skôr, tak z výroby ho mať nebudeš, ale nie je problém ho aj tak aktivovať MirrorLink u Octavie oficiálne bude od 22KT/2015, takže od MR2016 a SmartGate by malo byť už od 48KT/2014, takže ešte tento modelový rok. Som zvedavý, v čom bude zmena v jednotkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 ML zatím oficiálně funguje jen s jedním telefonem s androidem. :( Apple konektivitu dostane VW až v příštím roce, někdy poté snad i ŠA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 jak psal 160R, tak od 22KT2015 nastupuje 2. gen MMI která by to měla podporovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Zajímá informace je, ze při použití ML na názor navigaci nefunguje rádio v autě.... Takže v podstatě je to k hounu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 No to je fakt, na to jsem nepomyslel. I když třeba rádio na pozadí hraje podobně, jako když si na displej Bolera dám třeba nastavení vozu nebo klimatizace. Kromě toho lze také použít radio v telefonu, pokud Bolero přenese i zvuk. Ale v každém případě se připravím o jeden displej. Mně to teda odradilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Je třeba to brát jako absolutní začátek nové konektivity v autech. Vím, že to zní dementně, ale je to tak. Zatím tomu brání to, že gůgl i jabko si dělají vlastní věci a jejich lobby je velký a proti tomuto. Do letošního roku se nebyly schopny tyto firmy domluvit na shodném postupu, od příštího roku ale budou dělat některé věci obdobně a mělo by to ve výsledku vézt ke kompatibilitě obdobných systémů. Začátek podobného systému u Mini a BMW nebyl tehdy jiný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Jo, jo. Řítí se nám to dopředu. Nejnovější Auti TT už vepředu nemá "budíky" ale v podstatě monitor, na kterém si lze promítat cokoliv. Tady příklad na pozadí běžící navigace a v popředí rychlost, otáčky a ještě nějaké údaje. Je jasné, že mnoho různých nastavení a skinů umožní auto a když se člověk napojí na řídící jednotku tak dle mě kreativita nebude znát mezí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.