vlastaaa Odesláno Červenec 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2017 Sterny: tak šrouby už sem sehnal u Cavara v Braníku, jinak kolik máš ty podložky? Kohyy: bohužel nemám nájezdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 19, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2017 ranec to je no, hele ale kdybych kupoval origo kotouče z G4 R32, tak je umí jenom Zimmermann nebo ATE a jeden bych měl od kámoše téměř za nákupku 5500, a nedělají se ve vrtané ani v drážkované podobě, ale jsou plovoucí a taky mají směrové vnitrní chlazení hele nakonec asi podložky budu potřebovat, což je naprd, protože už teď bez podložek mám kola zároveň s lemy :-D Hele celkem jsem si o těch brzdách hodně zjišťoval a plovoucí by bejt neměli. Dvoudílný sice jo, ale to je kvůli tomu, že střed je hliníkovej kvůli odlehčení a přenosu tepla. Ale je to napevno (viz obr.). Navíc by bylo celkem zbytečný dávat plovoucí kotouče k plovoucím třmenům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2017 jasny, jen filtruju, co mí řekl kámoš v autodílech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 tak brzdy už jsou zhruba týden na místě, v kombinaci s těma keramickýma destičkama to brzdí brutálně a všechno sedlo jak měl, konektor od brzdového senzoru je stejný s cayennem a brzdové hadice mají taky stejný závit, jen se musel zabrousit trochu třmen u spodního uchycení, protože po vytočení kol dřel o čep musel jsem teda koupit podložky rozšiřovací aby se disk neopřel o třmen, no vzal jsem 2cm, ale to jsem trochu přehnal, už bez podložek jsem měl kola zároveň s lemy, takže teď lezou ven, musím vyměnit za 1,5cm, možná by šly i 1cm, ale ty se zas prej nedělají se středícím kroužkem, no pak asi mě čeka asi vytažení lemů, protože mě týden po montáži poprvé s RS za 4,5 roku co ji mám zastavili benga, a "pane řidiči, ty kola Vám nějak lezou, my sme si toho všimli i v té tmě, ale ještě to není taky strašný" :-D, tak jsem jim to vysvětlil jak to je, dali mi jenom dejchnout a jel jsem, naštěstí byli v pohodě, myslím, že ve Vestci z Prahy jsou na takový auta zvyklí :-D jinak se furt potýkam s vibracema volantu zhruba od 110 do 150 km/h, po schvíli se to ustálí, ale jakmile natočím volant tak se rozvibruje, kola vyvážený, gumy nový, na nápravě nebyly měněný jenom spodní čepy v rameni, jinak veškerý silentbloky, celý řízení, celý pooosy, ložiska, uložení a tyčky stabiku, pružiny, tlumiče mají už 4 roky teda a vržou, nebo horní uložení vrže, ale to jsem taky měnil, ale mám podezření že jsem ho zničil na jednom výmolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 To už jsou brzdy :palec: , jinak ty kola už lezou hodně, určitě by to chtělo nižší podložky a asi i ty lemy trochu vytáhnout, pak to bude OK ;) . Vidím z fotek dobře, že lezou i zadní kola, tzn. dal jsi ty 2cm podložky i dozadu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 jojo i dozadu, to by pak vypadalo blbě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 To mas pravdu, to by vypadalo jako kombajn :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 mně taky ten volant vibruje, u mě to bude nejspíš vůle na sloupku řízení ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 to sem si taky říkal jestli to neni sloupek, protože když dám ráno ze shora do volantu, tak je docela volnej a za jízdy když na volant zatlačím tak sice pořad vibruje a míň, a to se dá vyřešit pouze novým sloupkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 novej stojí bambilion právě, jinak už bych ho měl vyměněnej, ale tohle se mi dávat nechce ... leda sehnat dobrej na vrakáčihttp://www.cc-autodily.cz/sloupek-rizeni-octavia?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 ja vím no, už sem na něj koukal, kamarád měl taky takovy problem, ale měl jenom prasklé ty pružiny na nastavování volantu, ale na Sharanovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Sloupek rizeni jsem menil u obou octavek a menil jsem pouze spodni cast a mam po vybracich Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 ale to se samostatně koupit nedá viď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Ne, to bohuzel neda,kupoval jsem starsi z Iautodily.cz tisicihran jsem poradne namazal vazelinou na klouby poloos a mam klid Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 a když vlezu pod auto dostanu se na ni abych zjistil jestli má vůli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Vlasto podlozky se delaj 1cm i se stredicim krouzkem sam je mam doma jinak kdyby si chtel je zkusit tak mam i 1.5 cm ale vratim se domu az v nedeli a ani nevim v kolik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 právě že jsem je nenašel na netu, 1,5 vím že mi tam ještě sednou, ale 1cm si myslim ze bude uz hodne natesno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 14, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 (upraveno) Vlasto promin ze vcera jsem prijel z dovoleny :D jinak koukni na http://www.podlozky-pod-kola.cz/podlozky-pod-kola/eshop/18-1-Podlozky-s-homologaci-TUV/200-3-Sire-podlozky-10mm tyhle mam doma a maj i ten stredici krouzek Upraveno Srpen 14, 2017 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 Sterny hele uplne v pohodě, zatím to nějak nereším, tyhle jsem našel taky včera, ale 1650 za dvě podložky je docela dost, já koupil ty 4 kusy 20mm se šroubama za 1900 v reviloshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 15, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 já měl štěstí v tom že mi poslali tenkrát tyhle za cenu 15mm :D který byly za nějakejch 800 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2017 no řekl bych že takový štěstí se opakovat nebude, já už si ho vybral na xenon výbojkách, když jsem objednal Philips xtremevision +50% a přišly +150% za cenu těch +50% :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2017 tak se zase něco děje, hned co jsem zmerčil podsvícené prahovky, tak jsem je objednal, a za mě dobrý, zatím jenom usazený, elektriku potáhnu běhém týdne, ovšem ty zadní nemusely být tak malé jinak budu měnit přední tlumiče po 4 letech, je to nějaký uhoupaný na předku a mám objednané tyhle prahy, už jsem je našel jen na jediném eshopu, ale podle mě už jdou nedostupné a nebudou, libí se mí, že nejsou tak brutální, prostě jednoduchý, vadí mi totiž jak je přední nárazník o hodně nižší než prahy a pomalu pokukuju po nových kolech, ale zatím mě nic neuchvátilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 OZ Ultraleggera? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2017 https://auto.bazos.cz/inzerat/78968252/OZ-Racing-Superleggera-5x100-R18.php jako mám je ve výběru, ale už je tady par lidí má, a nechci kopírovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 25t Kč? :o To si radši koupím 17" Spidery... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Tak jsou to jedny z nejlehčích kol na trhu a hodně kvalitní, tak se to hold neprodává za krabičku cigaret :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Twl to by byla drahá krabička :D Na jedničkovou Octavii trošku zbytečnost. Možná jsou jedny z nejlehčích, ale originál kola určitě jsou taky kvalitní a s dobrýma pneu stojí polovinu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 určitě neváhej a ber je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Spidery dobrý ale už je na auto dát právě nemůžu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 ty prahy jsou super, shanel jsem je hodne dlouho ale už je nikdo neměl :blink: :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.