Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Tak teď před zimou chci ještě auto umýt a navoskovat, natřít gumy u dveří glycerinem, teď jsem měnil olej, mám novou chladící kapalinu, zimní kola jsou převáženy, poklice vyleštěny a ještě budu muset koupit nemrznoucí směs do ostřikovačů a to by bylo asi tak všechno :)

Co ty máš v plánu za přípravu?

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři
OK, možná vás některé znám od vidění ale rád se seznamím tak až bude nějaké sraz tak dejte vědět. Jinak já to nutně prodat nechci, ale na auto to stejně nikdy nedám (já myslel cenu tak 500 za 4ks). :-)

Možny to je, že jsi někoho znás viděl, jinak až se bude konat nějakej sraz, tak určitě dáme vědět :smich:

Odkaz ke komentáři
Hush: ahoj, doufám, že na nějaký ten srázek dorazíš :-)

MiR: jsem spokojenej, jak jsi psal, jak z autasolonu, tentokrát jsem si fakt máknul :-)

Libore: ještě přezout! :-)

A je to tady!

ooo tak tady je už přezuto no teda ja ještě počkám v noci nejezdim ale to jedine mi teda chyby :)

pěkny fotečky z pneuservisu a ty plechače :lool: jde vidět že to našim autem nesluši ;)

Odkaz ke komentáři
OK, možná vás některé znám od vidění ale rád se seznamím tak až bude nějaké sraz tak dejte vědět. Jinak já to nutně prodat nechci, ale na auto to stejně nikdy nedám (já myslel cenu tak 500 za 4ks). :-)

Tak te tady taky vitam Vyskovaku na nejakej srazek se urco domluvime ps. poklice mam zatim ok ,ale kdyby si nekdo nejakou ode mne pujcil tak se urco ozvu :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...