Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

To co Ti vrze zezadu kdyz vystupujes jsou kotouce... :D Ja kdyz mel bubny, tak kdyz sem brzdil, stval me zvuk rezavych celisti, ale pote, co se "ohoblovaly", to bylo vzdy OK. A u kotoucovky to nedela, ale ty zas vrzou kdyz nastupuju nebo vystupuju... Takze si z toho nic nedelej... :lol:

Jenom upozornuju, ze kotouce a desky jsem kupoval fungl novy (Brembo MAX, ATe)

Zdravi Killer22

Odkaz ke komentáři

Mno ja uz bych kotoucovku taky z auta nedal, jinak to vrzani jsem konzultoval s chlapikem, co se mi o auto stara a napravu mi menil a rikal, ze to je uplne normalni , kdyz mas zatazenou rucni brzdu...

Jinak pri normalnim brzdeni neni poznat zadny rozdil mezi bubny a kotouci, ale pokud se na to dupne, tak to uz poznat je... :D

Jinak mam synchro kotouce i desky, tzn. vepredu i vzadu Brembo MAX + ATe a brzdi to paradne... :D

A na jare konecne nasazeni RS narazniku, kterej se mi vali doma uz cca mesic... :D

Odkaz ke komentáři

Takže až bude venku líp, máš co dělat :-)

Včera večer jsem si byl na poště vyzvednout balíček od Pepohluda :-) Díky :-)

A protože jsme včera byli na otočku v Ostravě, tak Octa byla řádně špinavá, dostala dneska koupel :-) Kéž by tak vydržela celou zimu

post-341-1294487043_thumb.jpg

post-341-1294487056_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, něco takovýho jsem už taky našel, ale potřebuju dodělat ostřiky kvůli xenonům, takže to chci plně funkční, když už to budu dělat, tak pořádně :-)

Ptal jsem se ve Škodovce ve Vyškově a jeden ostřikovač 730,- :-)) Zatím jsem narazil na jednu nabídku kompletu za 2000,- Když nebude nic jinýho, tak to objednám tam

Odkaz ke komentáři
jj, něco takovýho jsem už taky našel, ale potřebuju dodělat ostřiky kvůli xenonům, takže to chci plně funkční, když už to budu dělat, tak pořádně :-)

Ptal jsem se ve Škodovce ve Vyškově a jeden ostřikovač 730,- :-)) Zatím jsem narazil na jednu nabídku kompletu za 2000,- Když nebude nic jinýho, tak to objednám tam

ten komplet to je i s nádobkou, motorkem a hadičkama?

Odkaz ke komentáři
to je teda dobrá cena za komplet, škoda že mi už došli finance ;)

kdyžtak mi pošli prosim kontakt na ten komplet

Já mu ještě písnu, jestli má možnost sehnat třeba dvě sady a uvidíme, zatím si to nechám v záloze :-)

co pak to bude za baliček ??????

Díly na dodělání nivelace :-)

Odkaz ke komentáři

Na Fabii jsem měl xenony bez ničeho a problém jsem neměl ani když mě stavěli, prostě v klidu a na technickou mi stím zajel můj mechoš, opět bez potíží, ale na Octě to chci mít prostě tak jak to má být :-)

Ještě trošku uvažuju nad mračítkama potom, celkem se mi líbí :-)

Odkaz ke komentáři
Na Fabii jsem měl xenony bez ničeho a problém jsem neměl ani když mě stavěli, prostě v klidu a na technickou mi stím zajel můj mechoš, opět bez potíží, ale na Octě to chci mít prostě tak jak to má být :-)

Ještě trošku uvažuju nad mračítkama potom, celkem se mi líbí :-)

Ja taky uvažuju nad mračítkama od Milotecu :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...