Kolage Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak jak panové? pořešily jste to osvětleni RZ? ja doufam že jo ;) hodte nějaky fotečky, vždyt to byl takovej minisraz :lool: ja jsem byl dnes večer a v noci plesat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Pro nás už plesová sezona skončila, včera jsme taky byli na jednom, ale něměli mé oblíbené pití, tak můžu říct, že mi je i po ránu dobře :-) Ledky se včera nepodařilo nainstalovat, protože ikdyž jsem koupil stejný co má MiR, tak ty mé mají širší tělo a i patici, takže to musím dneska trošku poladit a večer bych už měl svítit :-) Foto ze včerrejška Povedlo se :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 všechno jde když se chce :lool: hned auto vypadá jinak ze zadu potmě ;) krásný bílí světlo a ne ta žlutá hrůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Vypadá to na pohled opravdu hezky, pěkný bílý světlo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Dobrá práce, tak se dílo nakonec zdařilo, hned to vypadá o 100% líp než to žlutý světlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 parada a ješte v interieru a bude spokojenost uvidiš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Konny díky :-) Libore třeba i na ten interiér časem dojde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 urcite je to parada, jen mi chyby v zadu lampička jak maj O2 je to škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 vse jde nejak "pridelat" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Přesně, vše jde přidělat a já můžu už pomalu přemýšlet o tom kdy :-) Dnešní pošta :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 aa tady se už bude opravdu předelavat na origo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 jj bude, jen ještě musím koupit ostřiky s krytkou na nárazník :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 To osvetleni SPZ je super :) A jake budes davat ostiky? Ty origo nebo vyjizdeci z Fabule??? Myslim ze ty origo i v barve prodaval JendaT4..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Garrett: ty teda jedeš :D a že jsi se v sobotu ani nepochlubil co budeš mít za novinky :) Kube: myslím si, že ty vyjížděcí z fábie by byly o hodně lepší, ale musel by kvůli nim řezat do výztuhy, tak dá určitě ostřiky určené na octávky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Kube: budou origo na Octavku, tak jak to má být a díval jsem se na inzerát co má jendaT4 na DP foru a chce za ně 500,- což je nejlepší cena jakou jsem zatím viděl tak je asi objednám u něho :-) Konny: všechno taky nemůžu vykecat :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Jasný, vpohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Jo origo jsou origo :) Garrette prosim te nevis jak dlouho je baterka v Bubline??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Asi tak rok a půl, pročpak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Jen tak abych vedel jak dlouho tam je, Hoblik nevedel tak se ptam dalsiho predchoziho majitele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Neměl by s ní být problém, nějakej ten rok v Bublině musí ještě vydržet! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Peťo, ty LED-ky jsou super, já je mám ve Vosičce už asi dva roky a jiný bych nechtěl. Krásně osvítí celou RZ-ku a ne jak ty laciný, který vídám na jiných autech, které svítí jen úzkým paprskem a celá značka není "osvícená". Samozřejmě se tyto úpravy vyplatí na vozy, které dodržují předpisy, protože ta RZ-ka je setsakramentsky vidět na pořádnou dálku Počítám, že letos budou u Tebe xenony coo? Musíme ak udělat nějakej polo Moravskej srázek až bude pěkně. +MRK+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 To víš, že jezdím slušně, pokutu za rychlost jsem ještě nedostal a ani to neplánuju :-) Když se chci svézt, tak většinou tam kde to znám a je to "bezpečné" :-) Xenony snad na auto dám, chybí mi přepínač na světla s předníma mlhovkama a ostřiky a jak to bude, tak si udělám výlet za Vašou :-) Na sraz co se bude konat na letišti ve Vyškově pojedeš/resp. Brno se chystá dojet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Rád bych, když tak to šupneme do vlákna BRNO a nechť se tam s tím hoši poperou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Peto,ty ledky supr a co ten plast jak to slo?? nadavals moc?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Podařilo se mi to nasadit asi na potřetí, ale i díky tomu, že jsem měl zmrzlý ruce, kdyby bylo teplo dělalo by se to líp, tak jako všechno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Nedá se nic dělat, lakování lišt odsouvám z důvodu nedostatku volných financí, koupil jsem si totiž do mazla něco jiného :-)) Příští týden to budu mít doma a pak dám foto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Nedá se nic dělat, lakování lišt odsouvám z důvodu nedostatku volných financí, koupil jsem si totiž do mazla něco jiného :-)) Příští týden to budu mít doma a pak dám foto :-) jen nam to netaj a rekny co to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Tak tak, hezky se svěř co bude za novinku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 nebuď tak tajemnej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 No člověk tady nemůže mít žádný tajemství, no co se dá dělat :-) Stejně bych to nevydržel - budou nový budíky s maxidotem :-) Mám z toho radost, už jsem se totiž maxíku vzdal, protože to je hodně nedostatkový zboží a když jsem našel inzerát tak jsem neváhal :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.