Killer22 Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 To co Ti vrze zezadu kdyz vystupujes jsou kotouce... :D Ja kdyz mel bubny, tak kdyz sem brzdil, stval me zvuk rezavych celisti, ale pote, co se "ohoblovaly", to bylo vzdy OK. A u kotoucovky to nedela, ale ty zas vrzou kdyz nastupuju nebo vystupuju... Takze si z toho nic nedelej... Jenom upozornuju, ze kotouce a desky jsem kupoval fungl novy (Brembo MAX, ATe) Zdravi Killer22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Asi máš pravdu, předchozí Fabie TDI měla vzadu taky kotouče a vydávala naprosto stejný hrozný zvuky. Takže řešení žádný asi nebude (bubny dávat nebudu) :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Mno ja uz bych kotoucovku taky z auta nedal, jinak to vrzani jsem konzultoval s chlapikem, co se mi o auto stara a napravu mi menil a rikal, ze to je uplne normalni , kdyz mas zatazenou rucni brzdu... Jinak pri normalnim brzdeni neni poznat zadny rozdil mezi bubny a kotouci, ale pokud se na to dupne, tak to uz poznat je... :D Jinak mam synchro kotouce i desky, tzn. vepredu i vzadu Brembo MAX + ATe a brzdi to paradne... :D A na jare konecne nasazeni RS narazniku, kterej se mi vali doma uz cca mesic... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Jo tohle vrzani, tak to mi dela taky, kdyz nemam uplne zaseknutou rucni brzdu... to bych nevidel jako zavadu, delalo mi to i na kole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Jako když si na kole zatáhl ručku a vystupoval??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Taky mi to vrže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Me to taky vrze a to nemam kotouce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Paráda, jsem rád, že nejsem jedinej kdo si sem tam vrzne :-)) Na poště mám balíček, první z několika co mi přijdou na auto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Taky vržu a to jako MiR nemám kotouče, ale u mě to bude ještě podpořeno vytahanýma lanovodama, nový jsou už skoro půl roku nachystaný doma na výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Takže až bude venku líp, máš co dělat :-) Včera večer jsem si byl na poště vyzvednout balíček od Pepohluda :-) Díky :-) A protože jsme včera byli na otočku v Ostravě, tak Octa byla řádně špinavá, dostala dneska koupel :-) Kéž by tak vydržela celou zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Takže až bude venku líp, máš co dělat :-) Včera večer jsem si byl na poště vyzvednout balíček od Pepohluda :-) Díky :-) A protože jsme včera byli na otočku v Ostravě, tak Octa byla řádně špinavá, dostala dneska koupel :-) Kéž by tak vydržela celou zimu pěkny ručičky aj autičko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ručičky jsou supr, jen teda nevím kdy je nasadím, spojím to asi s tempomatem a ještě jednou věcí pak u Vaši. Na cestě bych měl mít další balík, tentokrát ale větší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Koukam ze u vas chodi jezisek celej rok ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Vypadá to tak :-) Chci mít auto letos hotový, protože další rok už to asi nepůjde, tak se musím snažit :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Jen tak dál ty kluku jedna šikovná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 jo jo, jen tak dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Díky pánové za podporu! :-) Kdyby náhodou někdo věděl o komplet ostřikách světel na Octu za nějakou pěknou cenovku, dejte vědět :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Díky pánové za podporu! :-) Kdyby náhodou někdo věděl o komplet ostřikách světel na Octu za nějakou pěknou cenovku, dejte vědět :-) mam kontakt na trysky s krytkama za sedmsetpade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 jj, něco takovýho jsem už taky našel, ale potřebuju dodělat ostřiky kvůli xenonům, takže to chci plně funkční, když už to budu dělat, tak pořádně :-) Ptal jsem se ve Škodovce ve Vyškově a jeden ostřikovač 730,- :-)) Zatím jsem narazil na jednu nabídku kompletu za 2000,- Když nebude nic jinýho, tak to objednám tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 jj, něco takovýho jsem už taky našel, ale potřebuju dodělat ostřiky kvůli xenonům, takže to chci plně funkční, když už to budu dělat, tak pořádně :-) Ptal jsem se ve Škodovce ve Vyškově a jeden ostřikovač 730,- :-)) Zatím jsem narazil na jednu nabídku kompletu za 2000,- Když nebude nic jinýho, tak to objednám tam ten komplet to je i s nádobkou, motorkem a hadičkama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Přesně tak, motorek, nádobka, hadice, ostřikovače :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Přesně tak, motorek, nádobka, hadice, ostřikovače :-) to je teda dobrá cena za komplet, škoda že mi už došli finance ;) kdyžtak mi pošli prosim kontakt na ten komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ručičky jsou supr, jen teda nevím kdy je nasadím, spojím to asi s tempomatem a ještě jednou věcí pak u Vaši. Na cestě bych měl mít další balík, tentokrát ale větší :-) co pak to bude za baliček ?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 to je teda dobrá cena za komplet, škoda že mi už došli finance ;)kdyžtak mi pošli prosim kontakt na ten komplet Já mu ještě písnu, jestli má možnost sehnat třeba dvě sady a uvidíme, zatím si to nechám v záloze :-) co pak to bude za baliček ?????? Díly na dodělání nivelace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 tak to je parada už budou origo xenony ze všim všudy :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Na Fabii jsem měl xenony bez ničeho a problém jsem neměl ani když mě stavěli, prostě v klidu a na technickou mi stím zajel můj mechoš, opět bez potíží, ale na Octě to chci mít prostě tak jak to má být :-) Ještě trošku uvažuju nad mračítkama potom, celkem se mi líbí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 klidne si je tam tedkom dej , ale na xenonech to vypada jen na nekterich autech pekne muj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 To je fakt, souhlas :-) Ale právě ta červená by snad šla, ale až na xeny, na halogeny je nechci :-) Ale zatím je to jen úvaha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Na Fabii jsem měl xenony bez ničeho a problém jsem neměl ani když mě stavěli, prostě v klidu a na technickou mi stím zajel můj mechoš, opět bez potíží, ale na Octě to chci mít prostě tak jak to má být :-) Ještě trošku uvažuju nad mračítkama potom, celkem se mi líbí :-) Ja taky uvažuju nad mračítkama od Milotecu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Mračítka buď Milotec a nebo Mattig (stojí míň), takže kromě ceny v nich vlastně žádný rozdíl nevidím :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.