Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Já tam jezdím tankovat už od doby co jsem Favorita, ale časy se mění a vypadá to, že se prostě bude brát tam, kde to bude lacinější :(

V Dědicích měli benzín o 20h lacinější, pouhých 35,70 :P

breta: na nervy, jo ze začátku jo, pak to začneš ignorovat a řekneš si až bude čas, ale ten prostě není, navíc mají servis poute do 15:30, takže s pracovní dobou kterou máme špatenka ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Peto ja taky dlouhe roky tankoval na Shell ale ted uz pres rok jezdim na Benzinu pro Vervu pripadne do Polska na Orlen(majitel Benziny) kde Verva ted vysla na 32.2kc a u nas na 36.4kc. A i zakladni nafta u Benziny je lepsi jak u Shell. :rolleyes:

PS: kdyz musim brat v CR tak vezmu na Benzine Vervu i kdyz je o 1Kc drazsi na litru nez obyc nafta ale je lepsi a levnejsi jak Žellvipower :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

áááá, kdo se to sem za náma přišel podívat? :pivo:

Konny: ty km jsou fajn, když jsem byl na evidenčce tak mi pán povídá, kolik to má najeto, říkám 22000, a on "to není možný" :lol:

Jinak Octa dneska byla v servisu - doufám, že se jim podařilo odstranit to nepříjemný drnčení v palubce a neplánovaně absolvovala druhou garanční prohlídku, vše v pořádku až na baterku, kterou mi doporučili trošku dobít :)

Odkaz ke komentáři

To se tomu pánovi na té evidenčce ani nedivím :lool: , jinak s tou baterkou je to nějaký divný? Vždyť octa jezdí do Brna a to se při tak dlouhé jízdě musí bezpečně stačit dobít ne? :o

Co se týká Michala, tak jsem se tomu taky podivil, že se po tak dlouhé době ozval ;)

Odkaz ke komentáři

Já myslím Míšo, že se to tu někde to tvý téma najde, sice bude zaprášený, ale najde :palec:

Octa: reklamace drnčení palubky vyřešena na 50%, dnes jsem se byl v servisu domluvit na dalším postupu a mezi svátky se na to vypíše znovu objednávka (kvůli záruce) a auto tam nejspíš půjde až po novém roce (už po záruce) + ještě se bude měnit zadní znak, do kterýho se nejspíš dostala voda

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak a jsme v novém roce, sice už bez záruky ale o to víc se konečně budou montovat věcičky na auto co mi leží doma ve skříni :prcprc:

Na jaře bych rád i posílil stádo pod kapotou o pár koníků, uvidíme jak to všechno půjde :)

Kluci Vyškováci - dneska jsem se potkal s Richardem ve Vy a co takhle vymyslet koncem měsíce nějaký sraz, hmm???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...