Konny Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Garrett: tak už jsem ho našel, je to člen Wazha http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2664 a co se týká té nálepky, ten novej Vittův návrh se ti nelíbí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 z OC jsem tamjeste nasel Vsemiho z jeho fialovkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 (upraveno) mno, je lepší než je současná, podle mě ta úplně první byla asi nej, ale nejhezčí samolepku má stejně Skodahome, ale to si na auto už v žádným případě nedám :) Libor: kurde, já ho nenašel :( Upraveno Duben 23, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 mno, je lepší než je současná, podle mě ta úplně první byla asi nej, ale nejhezčí samolepku má stejně Skodahome, ale to si na auto už v žádným případě nedám :) Libor: kurde, já ho nenašel :( jedn jsem ho nasel mezi autama jak byly stanky tak naproti mezi autama, a po druhe jsem ho videl za podiem u navesu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Ještě něco jsem měl v mobilu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 pěkná myčka :) ale chudák auto :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 jj, auto to schytalo od těch slečen, když jsem viděl jak mu po tom lezou těma podpatkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 (upraveno) Pekne opalena slecna :) taky bych se bal o auto :DD:D: tady vysledky dieslu do 2.5 http://motor-party.tuning-sport.cz/vysledk...sel_do_2500.pdf Upraveno Duben 23, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Ahoj, prosím Tě, mám otázečku! Jak jsi polepoval ty sloupky? Měl jsi nějakou šablonu, nebo jsi se s každým zvlášť hrál? Nebo spíš Tvoje milá! Teď jsem to zkoušel jen nanečisto, udělal jsem to s miliónem bublinek, ale i tak jsem moc netrefil spodní hranu! Musím si na to udělat víc času! Díííky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Ahoj, promiň za tak opožděnou odpověď :lool: Sloupky mi lepili zároveň s fóliema, bez šablony, vyhráli si s okrajama a při lepení používali horkovzdušku a plastovou stěrku na vytlačování bublinek Jinak u mě vše při starém, snad jen, že se pomalu chystám zase na olej a přetočili jsme 40000 km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 :) Už tolik? Ty jedeš pane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Ahoj, promiň za tak opožděnou odpověď :( Sloupky mi lepili zároveň s fóliema, bez šablony, vyhráli si s okrajama a při lepení používali horkovzdušku a plastovou stěrku na vytlačování bublinek :lool: Jinak u mě vše při starém, snad jen, že se pomalu chystám zase na olej a přetočili jsme 40000 km :) no toto to jsou skarede budiky ;) no pekne 40tis to ja mam 27800 prekroceno uz jsi me predbehl vic jak o 10tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Ty čísla tam skáčou jak blbý, už budu muset udělat něco pro to, aby Octa nemusela denně polykat tolik km Budíky jsou opravdu škaredý :lool: Něco s autem vymyslím, teď jsem byl úplně mimo, auta mě nebavili, na forum jsem nechodil, ale myslím, že už je to dobrý a je čas konečně něco nalakovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 kuwa uz jsem myslel Peto zes na nas zanevrels ze jsi se tak dlouho nehlasil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 to teda skáčou ty čísla :) kde tak lítáš? já mám teprve osm tisíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 a aj uz mam sto osm tisic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Krásné Km - to bych bral taky. Tak ať dobře slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Peťo, ty teda valíš s těma kilometrama :) , to mě s takovou za chvíli doženeš, já mám nyní cca 203 000 km, tak to máš za 3 roky najetý , jinak tento měsíc jsem najel jen asi 400 km (žádná sláva), nyní se spíš točí kilometry na moto-tachometru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 chlapi robte nieco zo sebou - ved to nemate ani zabehnute este :) ! Garett: feldou uz nejazdis, ci ju mas uz na veteranskych znackach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 (upraveno) Giancarlo: máš v podstatě pravdu (nebo aspoň u mě), protože jsem před cca 3500 km dělal takovou menší GO, tak teď to mám tak akorát zajetý :) Upraveno Květen 25, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Mir: byl jsem fakt nějakej divnej, neměl jsem poslední dobou na nic chuť (skoro ) , tak jsem to tu hóódně flákal Kolage: 8t na tacho jsme měli po 5 měsících ježdění, to máš u nás každý den do Brna a zpátky, dělá to cca. 100km denně, budu asi muset brzo stočit tacho Martin_TDi: slouží zatím perfektně, OI je moc dobrý auto :) Konny: 400km je teda hodně málo, ale co když jezdíš na motorce, já mám skůtra na opravě a když to půjde tak ho pošlu do světa, hodně pokukuju po Hondě Varadero, ale ta autoškola co musím absolovat, do té se mi sakra nechce, ještě by mi sebrali papíry i na auto :lool: Giancarlo: no ty veteránský by se hodily, Felda totiž už pár měsíců stojí v garáži a místo ní teď jezdím Fabií combi, takový malý upgrade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Jo Varadero, to už by byl dobrej luxus a myslím, že absolvování autoškoly za to určitě stojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 To ja bych radeji Horneta nebo tu novou CB1000R 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Kube: taky se mi hrozně líbí Hornet, ale Varan bude na cestování lepší (pohodlnější) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Hornet je nádhernej stroj, už jsem měl možnost si ho i lehce vyzkoušet a byla to bomba :) ale je drahej a starej stroj domů nechci, ideálně tak něco 2 roky starýho s pár tisícema na tacho :D A na zabití stačí i 125ka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Petre na zabiti staci i kolo bo to nema motor :) ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Devítkovýho horneta mám už druhým rokem a jsem moc spokojenej. Byl to můj sen, tak jsem si ho spnil, je to pořád ještě klasickej naked, srelativně moderním podvozkem, motor a brzdy taky super. Záleží na co motorku chceš. Ze svých zkušeností musím říct, ža na Hornetu bych víc jak 300km za den asi nedal, je to motorka spíš na lítání kolem komína a na středně dlouhé vyjížďky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Žádný dlouhý trasy, do práce a nějakej výlet čas od času, tak bych ji využíval ;) Je to nádherná mašina ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 ironpipi: máš moc pěknou strojárnu, na lítání po ČR (to jsou ty středně dlouhé vyjížďky) je to ideál ;) PS: začínám mít brouka v hlavě, jestli si např. příští rok nerozšířím papíry na neomezeně :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Včera jsme byli na srazu Ostravska ve Frenštátu pod Rahoštěm, bylo to tam super, pár fotek dám sem a zbytek je zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...p;#entry1141356 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.