Konny Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 no ty voe, za obyč. naftu tolik peněz!!!??? A ta nafta za těch 40,40 je fakt mazec, to by koupil snad jen blázen . Jinak za cenu obyč. nafty se dá v Dědicích na OMV koupit Carrera 100 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Ty jezdíš dva roky s volantem nakřivo? Já bych z toho byl na nervy a hned bych to otočil a jel zpátky do prodejny. Stejně mi není jasné, jak z výroby může vyjet auto s blbě nasazeným volantem. Určitě to tam nenasazuje nějaká babka od oka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Já tam jezdím tankovat už od doby co jsem Favorita, ale časy se mění a vypadá to, že se prostě bude brát tam, kde to bude lacinější :( V Dědicích měli benzín o 20h lacinější, pouhých 35,70 :P breta: na nervy, jo ze začátku jo, pak to začneš ignorovat a řekneš si až bude čas, ale ten prostě není, navíc mají servis poute do 15:30, takže s pracovní dobou kterou máme špatenka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 taky na Shellku jezdím od dob, co jsem si udělal řidičák na auto a už jsem taky několikrát přemýšlel, jestli nezačnu jezdit tam, kde je levněji, jenomže jsem si to zase vymluvil tím, že rozdíl např. 20h mi nestojí za to, abych přišel o body za benzín :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Asi taky tak, na Fabce kde vyjezdím jednu nádrž za měsíc mě to až tak netrápí, ale Octa jsou 3 nádrže a to mě už sere. Leze do to penež, viz odkaz na tankování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Teď jsem se podíval na tvůj odkaz na tankování a poslední cena za benzín z 13.11. je 35,20 , to od té doby tak zdražili nebo to je cena na jiné Shellce než ve Vyškově? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Stejná benzinka, v rozmezí pár dnů to šlo skoro o 2 koruny Nechápu a oni taky ne, prej se mám zeptat na Shellu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Tak to je mazec, by mě zajímalo co za bláboly by ti z vedení Shellu odpověděli... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Mě taky Dneska se tam tankovalo a cena šla dolů na 35,90 - asi jim tam nikdo nejezdil haj..ům :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Dnes jsem se díval, že je nafta za 35,90, tak jsem si hned řekl, že buď špatně vidíš (jak jsi psal o ceně 37,10) nebo to o tolik zlevnili, takže druhá varianta byla správná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Já jsem tankoval předevčírem tady v Hodoníně na Schellce a když jsem vzal pistolu s obyč. naftou do ruky a naskočily hodnoty na stojanu, tak jsem myslel, že se budu muset umýt, protože jsem se málem pokakááál!!! 36,90 Kč za litr! Jim už opravdu hrabe!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 (upraveno) Peto ja taky dlouhe roky tankoval na Shell ale ted uz pres rok jezdim na Benzinu pro Vervu pripadne do Polska na Orlen(majitel Benziny) kde Verva ted vysla na 32.2kc a u nas na 36.4kc. A i zakladni nafta u Benziny je lepsi jak u Shell. PS: kdyz musim brat v CR tak vezmu na Benzine Vervu i kdyz je o 1Kc drazsi na litru nez obyc nafta ale je lepsi a levnejsi jak Žellvipower :D Upraveno Prosinec 12, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Benzina je taky dobrá možnost, ale to by se muselo tankovat někde v Brně, ve Vyškově sice je, ale nikdy jsem tam nebral, z nějakýho důvodu se mi to tam nelíbí Minulý týden se mi na Fabii objevilo takový hezký číslo - celkem to jde na 10 let starý auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 To je hodně pěkný číslo , jinak jsem si vzpoměl, že kamarád podědil po otci octu, která je stará 8 nebo 9 let a má najeto jen kolem 30 000 km. Kdyby to chtěl prodat, tak mu to ani nikdo neuvěří, že jsou ty km skutečný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Peto,ta jeste musi vonet novotou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 áááá, kdo se to sem za náma přišel podívat? Konny: ty km jsou fajn, když jsem byl na evidenčce tak mi pán povídá, kolik to má najeto, říkám 22000, a on "to není možný" Jinak Octa dneska byla v servisu - doufám, že se jim podařilo odstranit to nepříjemný drnčení v palubce a neplánovaně absolvovala druhou garanční prohlídku, vše v pořádku až na baterku, kterou mi doporučili trošku dobít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 To se tomu pánovi na té evidenčce ani nedivím :lool: , jinak s tou baterkou je to nějaký divný? Vždyť octa jezdí do Brna a to se při tak dlouhé jízdě musí bezpečně stačit dobít ne? :o Co se týká Michala, tak jsem se tomu taky podivil, že se po tak dlouhé době ozval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 jo hosi jeste ziju sem tam i na aute neco udelam jenom toho casu je jaksi malo jak to nafotim tak to hodim ke me do vlakna jestli mi ho vittorio za tu dobu me dlouhe absence jeste nezrusil :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Já myslím Míšo, že se to tu někde to tvý téma najde, sice bude zaprášený, ale najde Octa: reklamace drnčení palubky vyřešena na 50%, dnes jsem se byl v servisu domluvit na dalším postupu a mezi svátky se na to vypíše znovu objednávka (kvůli záruce) a auto tam nejspíš půjde až po novém roce (už po záruce) + ještě se bude měnit zadní znak, do kterýho se nejspíš dostala voda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Tak a jsme v novém roce, sice už bez záruky ale o to víc se konečně budou montovat věcičky na auto co mi leží doma ve skříni Na jaře bych rád i posílil stádo pod kapotou o pár koníků, uvidíme jak to všechno půjde :) Kluci Vyškováci - dneska jsem se potkal s Richardem ve Vy a co takhle vymyslet koncem měsíce nějaký sraz, hmm??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 jsem pro treba uz bude trocha i toho snehu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Zrovna minulý týden když jsem byl u Michala, tak jsme se bavili, že by se teď v lednu mohl udělat sraz, ale lepší by bylo aby byl i sníh, abysme si mohli trochu i zablbnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Koncem ledna by už tu něco mohlo být, snad... :lool: Takže já s tím budu počítat A jedna dnešní novinka, bohužel se ani jedna fotka díky naší milovaná a rovné D1 nepovedla tak je ta, že už máme najeto 60000km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Kurde jak ja ti Petre zavidim tak malo km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Zatím jo, ale stejně to tam skáče a jestli to tak půjde dál, tak příští rok na jaře tam bude 100000km Pomalu už abych začal uvažovat nad tím, co si koupím potom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Me to tam tez skce. Uz mam pres 230tis a taky zacinam uvazovat co si pak koupim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Hmmm, hezká porce km, ale Octa toho musí zvládnut daleko víc Já už vybráno mám, bude Yeti, a kdybychom náááhodou potřebovali velký kufr, tak hold OII combi, ale Yeti je má "tajná láska" Tobě se honí hlavou co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 No uz x let se mi libi T4 a tad uz T5 ale to snad nikdy neklapne.... :( Jinak koukam na combiky s TDI v koncernu. Takze bud OII nebo Pasik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 taky premyslim co koupim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 taky premyslim co bude dalsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.