Garrett Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Já věděl, proč nechci černou Ještě sem doplním zimní tuning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 ted do těch mrazů alespon malá pomoc :D s tím černým rámečkem to vypadá gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Vic nez gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Nechám ji tam celý napořád :D Jak se na jaře dokopu k lakování, tak půjdou do černé lesklé i mřížky v předním nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Peto,folie me taky cekaji asi o vikendu se na to vrhnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Kdo pozná rozdíl? No je to jednoduché, sundal jsem folie z předních skel a musím popravdě uznat, že jsem se dlouho k tomu musel přemlouvat, protože ty folie pro mě měly dost výhod, ale teď mám hlavně klid a nemusím se bát kontroly a co z ní bude Peto nepoznam co jsi tam delal, jjeeee folii ti jsi tam nejake mel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Ty jsi měl na předních oknech , to co máš na zadních ? Dyť to není vůbec tmavé :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Vsetci davaju folie dole :o ! Co vam vysla nejaka super vyhlaska o zakaze folii na predku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Žádná super vyhláška nevyšla, ale policie a STK dostanou měřáky na měření propustnosti skel a tak po těch co mají folie i na předních oknech půjdou, sankce pokuta až 5000,- a u těch hoodně tmavých hrozí i odebrání řidičáku (snad jsem to napsal dobře) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 A sakra :o! To je vazne na .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 A dyt ve předu mohou být folie , ale musí mít propustnost 75% nebo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Ale nesmi se dat folie na jiz jednou tonovane skla. A 90% vozidel ma tonovane okna do zelene/sede/modre. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 DEKO ty jsi lepidlo na PČR :D proto si je dal dolu hned :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Hale já nevim.. Na audině mám tonované všechny okna folii Suntek , mam ktomu kartičku s homologací , světlé rozhodně nejsou a teď když jsem dělal evidenčku , tak mi to na STK změřili a nebyl problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 S foliema na předních oknech to bylo vždycky jasný, jen se hřešilo právě na tu pseudokartičku, která když by šlo do tuhýho tak ti stejně bude k ničemu. Jak psal Deko, pokud jsou už okna tónovaná z výroby, tak je to na max a nesmí se na ně už nic lepit :( Suntec mám na autě taky a na předních oknech jsem atest neměl, neukecal jsem je a oni dobře věděli proč mi ho tam nedali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Jo to je sice fajn ,ale řekni mi , proč to prošlo kontrolou na STK , když na okno přiložili ten přístroj a změřili to ? Sám jsem je pobídnul ať mi to zkontrolují jinak to pujde dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) Tak je možný, že možná nemáš tónované sklo od výroby nebo zkus jinou STK :) Jak budu mít možnost, nechám si změřit zadky a uvidíme co mi řeknou :) Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Budu asi řešit ten samej problém.Folie mám na všech oknech s atestem a ještě k tomu je taková kartička něco jako tech.prukaz.Před dvouma rokama jsem v pohodě prošel jen chtěl vidět právě tu kartičku.Ale letos prej vyhazujou každýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Tak je možný, že možná nemáš tónované sklo od výroby nebo zkus jinou STK :) Jak budu mít možnost, nechám si změřit zadky a uvidíme co mi řeknou :) Na zadku je přeci jedno co tam máš ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 To ano, ale mám tam stejné jako byly vpředu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Konečně jsem domluvený s Vašou - v pátek odpoledne u něj montáž: maxidot, tripling a tempomat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Konečně jsem domluvený s Vašou - v pátek odpoledne u něj montáž: maxidot, tripling a tempomat Hromadné vylepšení, pěkně ji dopřáváš a tak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 No to su dobre veci ! Ten tripling je navykovy . Trumf nemal ani za priplatok tripling alebo tempomat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 To se bude jezdit, pak už jen xeny a budeš se vozit jako PÁN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Giancarlo: tripling se objednat nedal a za tempomat chtěli jestli si dobře pamatuju 12000 , na saloně za dodělávku 5000 a u Vaši bude za 1600 :lool: Konny: tak nějak Ještě park. senzory budou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 konečně trochu vyprázdníš skříně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 12000 ! Ale postupujes pekne :D ! Zachvilu z toho bude L&K Sport edition ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Kolage: to jo, je do nich potřeba ukládat další věci B) Giancarlo: L&K by bylo moc dobrý, uvidíme co bude dál s výbavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 (upraveno) jjo, taky asi nechám dodělat ten kripling nebo jak se tomu nadává Tempomat už ve své tource mám, a nějakej ten DOT taky, jen nevím jakej je rozdíl mezi maxidotem a polodotem :lool: Upraveno Únor 5, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Kripling - tripling jsem si jednou vyzkoušel a od té doby ho chci v autě mít taky :D Foto mého bývalého maxidotu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.