Garrett Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Díky Dakie :) Pokud nemusím a na silnici je ten sajrajt, tak nechám auto radši v garáži, né teda vždycky Sedačky jsou vyborný, jsem hubený takže mě vyhovují, ale mít 120 kilo, už by to asi nebylo ono. Včera jsme jeli do Olomuce, najeto 120km po okreskách, né víc jak 100km/h, spotřeba tam 5,5l a zpět 4,8l. Zatím najeto pouhých 380km. Spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Přišel čas na úpravy, nejjednodušší je nálepkový tuning, takže je všem určitě jasné co jsem provedl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Velká gratulace a mnoho šťastných kilometrů!!! :) Vidim že jsi ji koupil v Magnumcaru ve Vyškově.Jaká byla cenovka jestli to není tajné? Tak co jaký je rozdíl v jízdních vlastnostech mezi octavii a fabii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Děkuju :D Rozdíl Fabia - Octavia je hlavně v tom, že Fabii mám o dost tvrdší a je podle mýho lepší na svižnější jízdu, naklánění v zatáčkách vůbec neznám. Naproti tomu Octa je dost měkká a nutí mě spíš k poklidnější jízdě a do prudších zatáček zatím ještě vjíždím dost opatrně. Ale to pohodlí si užíváme! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Naproti tomu Octa je dost měkká a nutí mě spíš k poklidnější jízdě a do prudších zatáček zatím ještě vjíždím dost opatrně. Ale to pohodlí si užíváme! Proto musis poridit lepsi podvozek nebo aspon tvrdsi pruziny. Napr. od Weitecu.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 V tom mám jasno a to v žádném případě! Chci komfort, kdo zná úsek dálnice D1 Vyškov - Brno a zpět tak mi dá za pravdu. Jezdí se tam každý den a z Fábky máme zmasírovanou pr*el až až 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Tak i tady ti gratuluji k novému autu a přeji mnoho šťastních kilometrů a s tou dálnicí Vyškov - Brno máš pravdu, tam to chce opravdu měkký podvozek, jinak je z toho člověk vyklapanej až to hezký není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Ještě jednou díky Konny Včera jsem nasadil poklice, myslím, že Octa s nimi vypadá líp Fotky nic moc :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Začala nám konečně opravdová zima, tak mám pár fotek mých dalších 2 aut jak na tom aktuálně jsou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Jó garáž je garáž! Mi stačila jedna zima kdy jsem měl Octuli venku a trpěl jsem s ní. Stačí že ji musím vykrtkovat ze sněhu jak jedu z práce domů. Pak přijedu domů, ometu a šup s ní do tepla. Sice to kastle nemá moc ráda,ale že to bude hnít se zas tak nebojím,. Ta pohoda teplíčka za tro stojí! :) A můžu na ní kutit i v zimě! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Včera jsme měli první malé výročí, byl to měsíc co ji máme doma. Za tu dobu jsme najeli sice jen 1238km s průměrnou spotřebou 5,7l, cirka 50% z toho je dálnice. Zatím je s autem maximální spokojenost, tak doufám, že to bude trvat co nejdíl :) Udělal jsem pár fotek, jak teď vypadá, to by mě ve snu nenapadlo, že to nechám zajít až tak daleko, ale za těch mrazů co teď byly ji raději umývat nebudu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ze je to lepsi tak trosku spinave nez tak krasne cistounke! Ale proc bys je neumival, akoreat prosim Te ne do micky je to statni nepritel cislo 1 kazdem autu a kazde barve! Doporucuju koupit ten pripravek co sundava spinu vseho druhu bez pouziti houby nebo hadry a pak umit visokotlakym pristrojem (nevym jak to mam napsat jinak). Ja tu kombinaci mam a docela jsem barvu usetril pred drobnyma oderkama, akorat jsem jeste nenasel tou spravnu penu-sampon! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Není, mám mnohem radši když je auto pořádně napucovaný Tohle je už opravdu moc :( Odpoledne jsem zkusil sehnat nějakou benzínku, kde by byla funkční wapka a nic, do myčky nehrozí, tam nikdy a s ničím nejezdím, takže tak budu jezdit asi až do jara :( Ještě jsem na netu mrknul na nějaký ten přípravek, který by se dal použít a docela se mi líbí: http://www.porzelack.cz/product/aktivni-sampon-121/ Ten bych chtěl vyzkoušet jak funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Trošku to tu oživím, v sobotu jsme se dostali konečně na wapku, tak proběhla očista a dneska jsem měnil žárovky, místo klasických oranžových v blinkrech jsem dal diadémy a do parkovaček diody od Superfattyho - takový malý začátek úprav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Trošku to tu oživím, v sobotu jsme se dostali konečně na wapku, tak proběhla očista a dneska jsem měnil žárovky, místo klasických oranžových v blinkrech jsem dal diadémy a do parkovaček diody od Superfattyho - takový malý začátek úprav ;) Co víc říct chlape to tvoje auto je prostě super jinak žárovky a ledky super (mám taky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Děkuju Mám pocit že už na mě jde pomalu jaro a je potřeba se na něho pořádně připravit ;) Tímto jsem určitě neskončil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 JO JO JARO JE ZA DVEŘMI CHTĚLO BY TO NĚJAK OŽIVIT......DEJ LIŠTY DO LAKU ŽÁROVIČKY V BLINKRECH PĚKNÉ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Zdravicko Opravdu krasne auticko, preju hodne stastnych km a samozrejme i uprav :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 No hezky si jí vybavil. Taky jsem jako první dal led do introše a diademky do blinkrů. A jak píšeš už čekám jaro, bude loketka a RS pedály. No a ta červená je fakt výborná,, :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 RAZTY: lišty do laku je dobrý nápad, aspoň by na nich pak nebyly fleky od vosku a vypadalo by auto určitě líp, taková lesklá černá by asi nevypadala špatně ;) s-talker: ahoj a děkuju ;) KM už začínají pomalu přibývat a nějaká ta úpravička snad taky :) Rob: tak vydím že s ledkama apod. začínáme všichni Loketka je super věc, uvidíš sám a pedály bych měl asi taky pořešit, když už mám sportpaket, tak přece nebudu mít gumové pedály :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Jo loketka je výborná, měl sem ji i v minulé octě a tak ji dám i do nové, pedály už čekaj na poličce... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Víš co mě láká si pořídit - prahový lišty, né jen ty obyčejný plastový, ale už i ty s popisem http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000055 a nebo http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000055 O nich vážně přemýšlím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Prahovky sem tam nechal dát rovnou..... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Tak to byla tvá fotka na SH :) Na té liště ten stříbrný proužek je z jakého materiálu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Garrett lišty v černém laku by byly určitě zajímavé, ale já jsem měl na mysli nechat stříknout lišty do barvy vozu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Víš co mě láká si pořídit - prahový lišty, né jen ty obyčejný plastový, ale už i ty s popisem http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000055 a nebo http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000055 O nich vážně přemýšlím ;) Jj ty už mám taky super věc mohu jen doporučit podívej se na obautodíly tam je má taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Tak to byla tvá fotka na SH :) Na té liště ten stříbrný proužek je z jakého materiálu? Jo, to byla moje fotka, je to hliník a na zadních je jen černý plast. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 RAZTY: lišty do laku je dobrý nápad, aspoň by na nich pak nebyly fleky od vosku a vypadalo by auto určitě líp, taková lesklá černá by asi nevypadala špatně ;) s-talker: ahoj a děkuju ;) KM už začínají pomalu přibývat a nějaká ta úpravička snad taky :) Rob: tak vydím že s ledkama apod. začínáme všichni :P Loketka je super věc, uvidíš sám a pedály bych měl asi taky pořešit, když už mám sportpaket, tak přece nebudu mít gumové pedály :P Jj neváhej ty pedály jsou přeci super a co maxidot toe snad jediná věc co mi na tvém krasavci chybí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Maxidot + tempomat chci určitě taky mít, to bych zajel k Vašovi na montáž, jen nevím jak by to bylo se zárukou na auto, zatím jsem to nezjišťoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Maxidot + tempomat chci určitě taky mít, to bych zajel k Vašovi na montáž, jen nevím jak by to bylo se zárukou na auto, zatím jsem to nezjišťoval Tak toe super co se týká záruky když si seženeš papír s nějakého servisu o odborné montáži tak je to v pohodě (platí přeci bloková vyjímkaEU) sice se to škodovce moc nelíbí ,ale nic s tím neudělají taky jsem montil kolegovy tempomat na funglovku (týden starou) a nezmohly se na nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.