Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Díky Dakie :)

Pokud nemusím a na silnici je ten sajrajt, tak nechám auto radši v garáži, né teda vždycky :huh:

Sedačky jsou vyborný, jsem hubený takže mě vyhovují, ale mít 120 kilo, už by to asi nebylo ono.

Včera jsme jeli do Olomuce, najeto 120km po okreskách, né víc jak 100km/h, spotřeba tam 5,5l a zpět 4,8l. Zatím najeto pouhých 380km. Spokojenost :huh:

Odkaz ke komentáři

Děkuju :D

Rozdíl Fabia - Octavia je hlavně v tom, že Fabii mám o dost tvrdší a je podle mýho lepší na svižnější jízdu, naklánění v zatáčkách vůbec neznám. Naproti tomu Octa je dost měkká a nutí mě spíš k poklidnější jízdě a do prudších zatáček zatím ještě vjíždím dost opatrně. Ale to pohodlí si užíváme! :palec:

Odkaz ke komentáři

Jó garáž je garáž! Mi stačila jedna zima kdy jsem měl Octuli venku a trpěl jsem s ní. Stačí že ji musím vykrtkovat ze sněhu jak jedu z práce domů. Pak přijedu domů, ometu a šup s ní do tepla. Sice to kastle nemá moc ráda,ale že to bude hnít se zas tak nebojím,. Ta pohoda teplíčka za tro stojí! :) A můžu na ní kutit i v zimě!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Včera jsme měli první malé výročí, byl to měsíc co ji máme doma. Za tu dobu jsme najeli sice jen 1238km s průměrnou spotřebou 5,7l, cirka 50% z toho je dálnice. Zatím je s autem maximální spokojenost, tak doufám, že to bude trvat co nejdíl :)

Udělal jsem pár fotek, jak teď vypadá, to by mě ve snu nenapadlo, že to nechám zajít až tak daleko, ale za těch mrazů co teď byly ji raději umývat nebudu :)

post-341-1264795923_thumb.jpg

post-341-1264795952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ze je to lepsi tak trosku spinave nez tak krasne cistounke!

Ale proc bys je neumival, akoreat prosim Te ne do micky je to statni nepritel cislo 1 kazdem autu a kazde barve!

Doporucuju koupit ten pripravek co sundava spinu vseho druhu bez pouziti houby nebo hadry a pak umit visokotlakym pristrojem (nevym jak to mam napsat jinak). Ja tu kombinaci mam a docela jsem barvu usetril pred drobnyma oderkama, akorat jsem jeste nenasel tou spravnu penu-sampon!

Odkaz ke komentáři

Není, mám mnohem radši když je auto pořádně napucovaný :smich: Tohle je už opravdu moc :( Odpoledne jsem zkusil sehnat nějakou benzínku, kde by byla funkční wapka a nic, do myčky nehrozí, tam nikdy a s ničím nejezdím, takže tak budu jezdit asi až do jara :(

Ještě jsem na netu mrknul na nějaký ten přípravek, který by se dal použít a docela se mi líbí: http://www.porzelack.cz/product/aktivni-sampon-121/

Ten bych chtěl vyzkoušet jak funguje

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Guest chipmann
Trošku to tu oživím, v sobotu jsme se dostali konečně na wapku, tak proběhla očista a dneska jsem měnil žárovky, místo klasických oranžových v blinkrech jsem dal diadémy a do parkovaček diody od Superfattyho - takový malý začátek úprav ;)

Co víc říct chlape to tvoje auto je prostě super jinak žárovky a ledky super (mám taky) :palec:

Odkaz ke komentáři

RAZTY: lišty do laku je dobrý nápad, aspoň by na nich pak nebyly fleky od vosku a vypadalo by auto určitě líp, taková lesklá černá by asi nevypadala špatně ;)

s-talker: ahoj a děkuju ;) KM už začínají pomalu přibývat a nějaká ta úpravička snad taky :)

Rob: tak vydím že s ledkama apod. začínáme všichni :lol:

Loketka je super věc, uvidíš sám a pedály bych měl asi taky pořešit, když už mám sportpaket, tak přece nebudu mít gumové pedály :P

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
RAZTY: lišty do laku je dobrý nápad, aspoň by na nich pak nebyly fleky od vosku a vypadalo by auto určitě líp, taková lesklá černá by asi nevypadala špatně ;)

s-talker: ahoj a děkuju ;) KM už začínají pomalu přibývat a nějaká ta úpravička snad taky :)

Rob: tak vydím že s ledkama apod. začínáme všichni :P

Loketka je super věc, uvidíš sám a pedály bych měl asi taky pořešit, když už mám sportpaket, tak přece nebudu mít gumové pedály :P

Jj neváhej ty pedály jsou přeci super a co maxidot toe snad jediná věc co mi na tvém krasavci chybí :lol:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Maxidot + tempomat chci určitě taky mít, to bych zajel k Vašovi na montáž, jen nevím jak by to bylo se zárukou na auto, zatím jsem to nezjišťoval

Tak toe super co se týká záruky když si seženeš papír s nějakého servisu o odborné montáži tak je to v pohodě (platí přeci bloková vyjímkaEU) sice se to škodovce moc nelíbí ,ale nic s tím neudělají taky jsem montil kolegovy tempomat na funglovku (týden starou) a nezmohly se na nic :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...