Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Pro nás už plesová sezona skončila, včera jsme taky byli na jednom, ale něměli mé oblíbené pití, tak můžu říct, že mi je i po ránu dobře :-)

Ledky se včera nepodařilo nainstalovat, protože ikdyž jsem koupil stejný co má MiR, tak ty mé mají širší tělo a i patici, takže to musím dneska trošku poladit a večer bych už měl svítit :-)

Foto ze včerrejška

Povedlo se :-)

post-341-1298188055_thumb.jpg

post-341-1298188069_thumb.jpg

post-341-1298225633_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Peťo, ty LED-ky jsou super, já je mám ve Vosičce už asi dva roky a jiný bych nechtěl. Krásně osvítí celou RZ-ku a ne jak ty laciný, který vídám na jiných autech, které svítí jen úzkým paprskem a celá značka není "osvícená".

Samozřejmě se tyto úpravy vyplatí na vozy, které dodržují předpisy, protože ta RZ-ka je setsakramentsky vidět na pořádnou dálku :palec:

Počítám, že letos budou u Tebe xenony coo? Musíme ak udělat nějakej polo Moravskej srázek až bude pěkně.

+MRK+

Odkaz ke komentáři

To víš, že jezdím slušně, pokutu za rychlost jsem ještě nedostal a ani to neplánuju :-) Když se chci svézt, tak většinou tam kde to znám a je to "bezpečné" :-)

Xenony snad na auto dám, chybí mi přepínač na světla s předníma mlhovkama a ostřiky a jak to bude, tak si udělám výlet za Vašou :-)

Na sraz co se bude konat na letišti ve Vyškově pojedeš/resp. Brno se chystá dojet?

Odkaz ke komentáři

No člověk tady nemůže mít žádný tajemství, no co se dá dělat :-)

Stejně bych to nevydržel - budou nový budíky s maxidotem :-) Mám z toho radost, už jsem se totiž maxíku vzdal, protože to je hodně nedostatkový zboží a když jsem našel inzerát tak jsem neváhal :-))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...