Garrett Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 A jak to teda s tebou vypadá, psal jsi, že zrcátko máš, ale v podpisu je pořád koupím, nebo to snad nedopadlo dobře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Taky tise zavidim,ja ted udelam nove ulozeni ramen a geosku a na srazu na me okte nebude zase nic noveho videt Není to vidět ale drží tě to na silnici a to je podstatné ;) Soráč za OT Garrett: Tak dobrá závidím nahlas .........kuwáááá chci taky maxííííkáááááá ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Balíček je doma, mám z toho maxíku radost a ještě větší budu mít až bude v autě :-))) hezký ;) mooooc hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Bóže kdyby mi tak chodili smajlíci, to by byla paráda Živočich: :-)))) Kolage: děkuji pane :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 (upraveno) A jak to teda s tebou vypadá, psal jsi, že zrcátko máš, ale v podpisu je pořád koupím, nebo to snad nedopadlo dobře? jeho kolega ho prodal driv :) tak jem koupil z CC-autodily ZRCATKO + sleva pro členy OC Upraveno Březen 4, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Škoda no, ale i tak je cena poloviční než na salonu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Garrett: když děláš ty smajlíky, tak tam nedělej tu pomlčku (nos) a nebo si klikni na ikonku se smajlíkama a tam už si vybereš :) libor: tak ta cena oproti salónu je super, ale i tak je pořád ještě dost drahý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 kluci tak to mate pravdu krasna cena oproti salonu, je teske sehnat to zrcatko jeste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Konny: rád bych si vybral, ale na tomhle fóru se mi smajlici nezobrazují, už to trvá pár měsíců, např. na SH bez problémů, kdyby to bylo naopak byl bych radši Libore: tak hlavně, že je objednáno, necháš nalakovat a dáš na auto ať je v pořádku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Garret: A zkousel si mazat cookies, historii a vsechny tyhle kravinky? Nekde se to tu resilo, to smazani by melo pomoct a smajlici se zase ukazou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 něco jsem už čet a i to zkusil, ale udělal jsem něco nejspíš blbě Potřeboval bych trošku navést, kde co najdu a co všechno dát smazat, s PC si v tomhle moc nerozumím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Ty jo, ja mam apple a safari, takze konkretne neporadim... Mas IE nebo Mozillu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 něco jsem už čet a i to zkusil, ale udělal jsem něco nejspíš blbě Potřeboval bych trošku navést, kde co najdu a co všechno dát smazat, s PC si v tomhle moc nerozumím :) Peto, nekdy se domluvime a dojedu na kafco a mrknu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 (upraveno) Houmíku používám IE Mišo klidně přijeď(te) na návštěvu :) Jste zváni ;) Chlapy co mi kdo udělal s PC - po posledním příspěvku už se mi v tématu zobrazují smajlíci normálně, ale když dám "odpovídat" tak pořád nic, zvláštní Upraveno Březen 4, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 urcite pujde do laku hned, jak prijde rozeberu a pujde k lakyrnikovi, navod jak rozebrat zrcatko uz mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 mas to jakesi zacarovane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Ahoj Libore, nic proti, ale za tu cenu bys mel obe klasicky O1 zrcatka a jeste k tomu v laku... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 A kdo tady chce klasický OI zrcátka? :P Když měnit, tak za ty nový, ne naopak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Mno ja som trumf-ku este nestretol tak neviem posudit ako vyzera octa s tymi novymi zrkadlami, ale tiez ma napadlo to co killera22 :D ! no verim ze zohnat take zrkadlo z druhej ruky moze byt problem vzhladom na to ze sa na octu davali kratko :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Giancarlo když se budeš po Octách pozorněji dívat, určitě nějakou potkáš, já jsem dnes dopoledne např. potkal dva Trumfy :P Těch zrcátek je po inzerátech opravdu málo, ikdyž původem jsou z FII a Roomstra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Ja uz jich prave videl dost a i se Sportpacketem... Za me: Face volant ano (sam jsem jej dokupoval :P ), zrcatka ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Killer: tak to je o zvyku kdyby jsi mel zrcatka z trumf urcite by si je nevymenil aspon dle meho názoru. Tak ješte jedna vec promin garete že ti tady tedkom zasiram vlakno ale chodite taky jak Konny tak MiR a poslednímu jmenovanemu se chci verejne podekovat za jeho bystrost za to že mi napsal SZ, (pan z inzeratu nabydl zrcatka obe za 2000,- už v barvě :D a MiR si všiml a napsal SZ).... DĚKUJI MiRe :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Libor: není co promíjet, naopak jsem rád, že to tak je a dokážeme si navzájem pomoci/poradit :P U mě malá drobná změna, ráno jsme byli ve Vyškově, bouhužel v lakovně u Tauše zavřeno, tak jsem zkusil ještě dílnu jak mi poradil Hush, to jsem si akorát opsal telefon a abych aspoň něco pořídil, tak jsem byl u Šarhana a koupil si 50cm pásky s ledkama, příští víkend bych je chtěl nainstalovat do kufru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Killer: tak to je o zvyku kdyby jsi mel zrcatka z trumf urcite by si je nevymenil aspon dle meho názoru. Tak ješte jedna vec promin garete že ti tady tedkom zasiram vlakno ale chodite taky jak Konny tak MiR a poslednímu jmenovanemu se chci verejne podekovat za jeho bystrost za to že mi napsal SZ, (pan z inzeratu nabydl zrcatka obe za 2000,- už v barvě :) a MiR si všiml a napsal SZ).... DĚKUJI MiRe :) Libore nemas zac rado se stalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Giancarlo když se budeš po Octách pozorněji dívat, určitě nějakou potkáš, já jsem dnes dopoledne např. potkal dva Trumfy :) Těch zrcátek je po inzerátech opravdu málo, ikdyž původem jsou z FII a Roomstra ;) Ja sa divam prave dost pozorne ;) ! Minule si to oproti mne valila žltá OI Rs a skoro som sa ocitol v jarku :) ! Nadhera to auto :) libor.kratas: mno to je fakt dobra cena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Hmm, tak že by na Slovensku nejezdilo tolik Trumfek jako u nás, no je to možný Nechci ti vypisovat co jsem kde kdy viděl, ale dneska odpoledne procházka se psem a viděl jsem další :) U nás jich jezdí opravdu dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 (upraveno) Giancarlo pokud jsi ze SVK tak tam opavdu malo trumfek je, to ma pravdu sam jezdim tam dlouho a videl jsem tam max 1 trumfku v TO, jinak tady je jich taky dost dnes minimalne 4 jsem potkal MiRe: ale mam radost diky tobe :) Upraveno Březen 5, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Nemam ani psa, tak mozno preto som ziadnu nevidel este :) ! Ked sme pri tych zrkadlach tak mozes porovnat klasicke OI s trumf? Teda myslim ci je s nimi vidiet lepsie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Nemam ani psa, tak mozno preto som ziadnu nevidel este :) ! Ked sme pri tych zrkadlach tak mozes porovnat klasicke OI s trumf? Teda myslim ci je s nimi vidiet lepsie? je velke, krasne všechno vidiš i při couvani ja si ho moc pochvaluji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.