Giancarlo Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 libor.kratas: jj som zo Slovenska :) Mno to sa moze fakt hodit pri cuvani :) ! Mna neskutocne doziera to male prave co mam na svojej octe :)! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 libor.kratas: jj som zo Slovenska :) Mno to sa moze fakt hodit pri cuvani :) ! Mna neskutocne doziera to male prave co mam na svojej octe :)! Tak na SVK je opravdu malo trumfek proto je neni videt :) jak rikam ja ji videl jen jednou v TO a od te doby nikde a to tam jsem casto... ohledne zrcatek sk uvidime co napise garret co rekne na zrcatka jestly je schvauje nebo by je vymenil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Zkusil bych to srovnat s Fabii I, 14 dní teď s ní jezdím a je v nich houby vidět, zlatá Octa, nikdy by mě nenapdlo je vyměnit za menší :) Je to opravdu velký rozdíl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 ohledně zrcátek musím souhlasit že ty s Tourky jsou super :) , taky bych neměnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 (upraveno) Právě jsem si objednal tripling, cena je necelých 800,- takže myslím velmi pěkná :) A v hlavě se mi honí jedna věc, chci něco udělat se zadním nárazníkem, buď tam dám difuzor + koncovku a nebo bych zkusil sehnat RS nárazník a koncovku (ta asi nebude origo), nevím co je lepší, spíš asi ten RS Kdyby jste někdo o nějakém věděl, budu rád za info ;) Upraveno Březen 11, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 RS naraznik nekupuj, ale vyrizni podle sablony... :) jinak navrh schvaluji... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 (upraveno) Mě se právě nelíbí, když je to jen vyřízlý, RS to má hezky řešený, je tam taková hranka kolem koncovky :) Difuzor by to řešil, ale na OI se nedělá žádný co by se mi opravdu líbil, snad jen od Milotecu, ale to taky není úplně ono Upraveno Březen 11, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 ja nebudu davat vubec RSkoncovku sice je to sn moc pekne za chviku uvidim u kolageho :) jinak asi po oprave pujde na montaz park asistentu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Jenom škoda, že už jsi ho neměl dřív, možná by se nestal ten karambol, kdyby tam byl Do Vy na jarní sraz pojedeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Doufam ze prijede ,ze to stihne poladit ten karambol Peto budem se muset domluvit co kde kdy a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 jj, určitě se domluvíme co bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Kluci podle toho kdy to bude.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Do té doby budeš mít auto určitě v cajku http://motor-party.tuning-sport.cz/?p=aktualni-akce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak tam me najdete jako minuly rok na podzim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Hmmmm............ :) Tak to je presne vikend po tom co odjedu do prace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak může přijet aspoň Rubi s Bublinou :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak to by bylo mega super jenze bude taky v praci :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 (upraveno) Tak to by bylo mega super jenze bude taky v praci :) :D Nahlasime unik plynu nebo nejake kyseliny nebo nechame kufrik v AVIONU :D:D nejhorsi je že by to hned asiči kua Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Ta práce v sobotu se nám tu nějak rozlezla:D Pokud mě v práci budou potřebovat, tak leda na chvilku ráno, mám to na letiště tak 300m vzdušnou čarou, ale to si nedovolí, když nemůžu tak nemůžu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore radsi nic nehlas. Nedavno to tam meli hlasene a ta moje trumpera (cti Rubi) pres zakaz vbehla do podzemek a vyvezla auti ven se slovy: co kdyby to fakt bouchlo tak preci neprijdu o auticko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore radsi nic nehlas. Nedavno to tam meli hlasene a ta moje trumpera (cti Rubi) pres zakaz vbehla do podzemek a vyvezla auti ven se slovy: co kdyby to fakt bouchlo tak preci neprijdu o auticko :D HeH tak ted jsi me dostal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore ja si nedelam legraci. Ona fakt po nucene evakuaci kdyz byli vsichni venku bezela do podzemek a vyvezla auto ven. A to meli hlasenou v Shopinu bombu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore ja si nedelam legraci. Ona fakt po nucene evakuaci kdyz byli vsichni venku bezela do podzemek a vyvezla auto ven. A to meli hlasenou v Shopinu bombu :) Tak to mela teda odvahu tam vlest, ale co by neudelala pro Bublinu ze ? :D Aspon jde videt ze i auta ceni jak my 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Je v dobrých rukou :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 (upraveno) Kluci tak Vas budu muset zklamat. Ted jsme si to overoval primo u zdroje a bezela pro Lilo a hlavne proto aby se mela jak dostat domu a taky aby nemusely s kolegyni stat v te zime venku nez to prohlidnou a skoci ten poplach takze to auti bylo az na tretim miske :) Herdek filek :D Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 njn, ženský :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Jako kdyby jsi to znal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tripling je doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tripling je doma :D pěkne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Doufám, že do srazu to budeš mít namontovaný, ať to uvidím naživo jak to funguje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.