šipan Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Romix- Bílomodrá-to je "chuďas" Ale neděs se.Já když jsem přešel na LPG,tak jsem vymontil Brisk Sylver po 15tis.na éčko a jedna svíčka skoro upálená.To jsem taky ještě neviděl.Asi chyba materiálu. Pak dej vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 No to je Teda slušný :D já měl ne ethanol spíš cihlovy svíčky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) Odborník v tom nejsem, ale asi to opravdu vypadá na chudou směs... :( Uvidíš, co ti napíšou ostatní :) EDIT: jsem si nevšiml, že diskuze pokračuje na další stránce :D Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Já ty svíčky používal celou dobu na éčko a až to poslední kvarteto byl trošku problém.Ale na jízdě jsem nic nepoznal.Bylo to na druhém válci,takže teď mám na plyn cca 5000km takže jak bude chvilka,tak na ten druhej válec radši mrknu,jak se chová Bosch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Jak budu mít zdravou nohu, tak na ty svíčky taky mrknu. Na LPG mám najeto kolem 8000 km, tak jsem zvědavej jak budou vypadat. Mám tam dané nějaké Brisk na LPG, tak snad budou OK. Jinak jak pojedu po 10000 km na prohlídku s plynem, tak mi ty svíčky stejně budou měnit (aspoň tak mi to v tom servisu říkali, že je mění automaticky po 10000km) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Konny: Pokud máš Brisk,tak máš určo Sylvery. Jinak 10tis.a pryč s nima.mám vyzkoušené z Feldy.Pak už malinko problém s cukáním a hrozí probití kabelů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 JJ máš pravdu, jsou to Silvery Jinak na stránkách Brisku píšou max. 30tis km http://www.brisk.cz/zapalovaci-svicky/lpg-cng/zapalovaci-svicky-silver , ale jak ty tak i v servisu říkají po 10tis vyměnit, tak je určitě nechám vyměnit ;) . Jinak s nima nemám vůbec žádný problémy, tak u nich asi i zůstanu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Tak jsem si dal v rámci 55kW a 135Nm "sportovní" jízdu na benzín, ale kuckání na volnoběh bohužel nezmizlo... když odpojím snímač tlaku v sání a nebo teploty, tak to přestane, ale to asi bude tím, že to přidá bohatost, což je zřejmě potřeba udělat na plynové jednotce... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Romix: Nezbývá než servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 No, asi to bude nutný... napíšu zase po servise, jestli se to vyřešilo, nebo ne, ale myslím si že jinde problém nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Jel jsem ještě dalších 35km, už na LPG a ve městě se stává že to při cca 1900ot. stálých začne pocukávat, dokud trošku nepřidám, jinak vše ok... tak snad to dobře dopadne :) a zkoušel jsem jet bez čidla teploty a pak je to OK, při 1900 necuká a na volnoběh běží čistě, jen je trochu vyšší protože si to myslí, že je to studený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Toto bude chtít napíchnout na VAG popř. to nechat napíchnout na ŘJ plynu. Jinak na benzín to jezdí normálně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Jojo, jak na volnoběh tak v tahu, při tech 1900 když to cuká a přepnu při tom na benzín tak to okamžitě přestane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 HMM, tak je možná že je načtená nějaká závada v ŘJ plynu a teď to dělá bordel. To asi bude chtít zajet do LPG servisu aby se ti tam na to podívali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Asi ano, zítra jim brnknu, kdy se můžu stavit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gawlito Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Já si myslím,že jedno napíchnutí na Vaga to vyřeší.Co se týče těch svíček nemůže to bejt prostě tím,že je LPG prostě suchý oproti benzínu.Jináč já když měnil před přestavbou svíčky,tak jsem měj jednu na čtvrtým válci totálně zapraskanou od oleje a je pravda,že mi to olej papkalo,páč jsem nevěděl co tam bylo za olej,tak jsem tam lil plnou syntetiku..pak jsem dal polosyn. a olej to papká minimálně,nicméně by mě taky zajímalo jak ty svíčky vypadaj,ale když si vzpomenu,jak jsem se s tím předtím mordoval když jsem je vyndaval,tak se na to asi vybodnu.Možná mrknu jen na tu jednu ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gawlito Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Jináč dneska mi přišel VAG 12.12 originál přímo z číny ^_^ ,tak jsem ho hnedka prubnul a funguje parádně a hned jsem zjistil sporadickou chybu na chudou směs,ale to neřeším,páč jsem jí tam měl už při první kontrole tam co mi montovali LPG a prej to je normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 No často to dělá, můžeš si nechat zvednout bohatost a měl by být klid, taky mi to tam před prvním seřízením skákalo, pak byl zas klid, teď tam samozřejmě zase je, jelikož to nepracuje jak má :D Volal jsem do HTS Zábřeh objednat se na kontrolu a řekl jsem jim, že mám problém s volnoběhem po odpojení baterky tak hnedka věděli o co jde a že se mám stavit na seřízení, domluvili jsem se na zítra 16:30, tak snad to naladí a nebude problém, rovnou si to nechám dát bohatší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Romix: Ano ano-dej si to na +10% a jezdíš za 8l :D :D .(Sranda) Pamatuj ale na korekce vůci benzínu s tou bohatostí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Uvidím co mi zítra řeknou, asi si to nechám zvednout podobně jako ty :) Ale hlavně ať to jede jak má, po městě to přepínám na benzín, proto že mě to se*e třeba na světlech apod... hlavně když jdou lidi po přechodu a čumí na tebe co ti to tam skáče pod kapotou :D dost blbej zvuk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 (upraveno) Tak data po odpojení baterky se v jednotce LPG nesmažou :D problém je benzínová jednotka, té se data smažou a už se mi nemohli udělat nový, proto že mi asi odchází lambda, furt tam skáče chybka přerušovaný signál - na volnoběh totiž nejde vůbec, jen v otáčkách :D Tak se tomu pomohlo tím, že se to "ručně" obohatilo a volnoběh je OK, ale Lambda mě nemine :) Upraveno Únor 17, 2015 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Takže budeš muset zalambádovat a nahodit novou.Nechal sis přidat i procenta na ten provoz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Zatím ne, říkal že to tam je bohatý už tak dost, jelikož lambda neví, která bije :D po výměně tam zajedu to seřídit a přidat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Jasně to je rozumny. No a pokud lambda umírá a nahodíš novou,tak by jsi mohl zajásat a jít se spotřebou níže,protože nová bude vědět která bije. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 No v to tak trošku doufám, že to půjde třeba dolů :) uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Romix: Tak jak-lambáda vyměněna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Zatím ne, po obohacení volnoběbu a asi 80km trasy v kuse jsem to napíchl na diag. a jednotka je bez chyby a lambda zase funguje !!! :D tak že se to zatím odkládá :D raději prvně udělám brzdy, pokud to bude fungovat, jelikož mám zvlněný kotouče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak pokud je to zatim v normě ta lambda,tak určitě není radno odkládat brzdy.Taky jsem si říkal do jara to vydrží a nakonec jsem je dělal venku na dvoře 27.12.2014.Kotouče KO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 No pokud pojede, zatím ji odložím :) S těma brzdama máš pravdu, já mám problém jen v tom že jsou zvlněný, jsou montovaný 5/2014, ale nějak se mi pokroutily :D Hold někdy se to vy*ere v tu nejlepší možnou dobu :D..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Včera jsem to "riskl" a natankoval plnou na Lukoilu, tak jsem zvědav, kolik najedu tentokrát... brát na Eurooilu za 16.80, když pár metrů dál je těch 14.90 už nedávám :D tak snad to tentokrát bude OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.