Přejít na obsah

Jaké LPG vybrat?

Doporučené příspěvky

Jak budu mít zdravou nohu, tak na ty svíčky taky mrknu. Na LPG mám najeto kolem 8000 km, tak jsem zvědavej jak budou vypadat. Mám tam dané nějaké Brisk na LPG, tak snad budou OK. Jinak jak pojedu po 10000 km na prohlídku s plynem, tak mi ty svíčky stejně budou měnit (aspoň tak mi to v tom servisu říkali, že je mění automaticky po 10000km) ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dal v rámci 55kW a 135Nm "sportovní" jízdu na benzín, ale kuckání na volnoběh bohužel nezmizlo... když odpojím snímač tlaku v sání a nebo teploty, tak to přestane, ale to asi bude tím, že to přidá bohatost, což je zřejmě potřeba udělat na plynové jednotce... :)

Odkaz ke komentáři

Jel jsem ještě dalších 35km, už na LPG a ve městě se stává že to při cca 1900ot. stálých začne pocukávat, dokud trošku nepřidám, jinak vše ok... tak snad to dobře dopadne :) a zkoušel jsem jet bez čidla teploty a pak je to OK, při 1900 necuká a na volnoběh běží čistě, jen je trochu vyšší protože si to myslí, že je to studený :D

Odkaz ke komentáři

Já si myslím,že jedno napíchnutí na Vaga to vyřeší.Co se týče těch svíček nemůže to bejt prostě tím,že je LPG prostě suchý oproti benzínu.Jináč já když měnil před přestavbou svíčky,tak jsem měj jednu na čtvrtým válci totálně zapraskanou od oleje a je pravda,že mi to olej papkalo,páč jsem nevěděl co tam bylo za olej,tak jsem tam lil plnou syntetiku..pak jsem dal polosyn. a olej to papká minimálně,nicméně by mě taky zajímalo jak ty svíčky vypadaj,ale když si vzpomenu,jak jsem se s tím předtím mordoval když jsem je vyndaval,tak se na to asi vybodnu.Možná mrknu jen na tu jednu ^_^

Odkaz ke komentáři

Jináč dneska mi přišel VAG 12.12 originál přímo z číny ^_^ ,tak jsem ho hnedka prubnul a funguje parádně a hned jsem zjistil sporadickou chybu na chudou směs,ale to neřeším,páč jsem jí tam měl už při první kontrole tam co mi montovali LPG a prej to je normální.

Odkaz ke komentáři

No často to dělá, můžeš si nechat zvednout bohatost a měl by být klid, taky mi to tam před prvním seřízením skákalo, pak byl zas klid, teď tam samozřejmě zase je, jelikož to nepracuje jak má :D

Volal jsem do HTS Zábřeh objednat se na kontrolu a řekl jsem jim, že mám problém s volnoběhem po odpojení baterky tak hnedka věděli o co jde a že se mám stavit na seřízení, domluvili jsem se na zítra 16:30, tak snad to naladí a nebude problém, rovnou si to nechám dát bohatší...

Odkaz ke komentáři

Uvidím co mi zítra řeknou, asi si to nechám zvednout podobně jako ty :)

Ale hlavně ať to jede jak má, po městě to přepínám na benzín, proto že mě to se*e třeba na světlech apod... hlavně když jdou lidi po přechodu a čumí na tebe co ti to tam skáče pod kapotou :D dost blbej zvuk :D

Odkaz ke komentáři

Tak data po odpojení baterky se v jednotce LPG nesmažou :D problém je benzínová jednotka, té se data smažou a už se mi nemohli udělat nový, proto že mi asi odchází lambda, furt tam skáče chybka přerušovaný signál - na volnoběh totiž nejde vůbec, jen v otáčkách :D

Tak se tomu pomohlo tím, že se to "ručně" obohatilo a volnoběh je OK, ale Lambda mě nemine :)

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...